Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

anunturi intalniri in sensul petrecerii timpului impreuna

Vizitator nanuk

Postări Recomandate

Vizitator nanuk

orice forum care se respecta are si aceasta rubrica (desi eu nu am vazut nicaieri).

ce vreau sa spun : avand in vedere k sunt multi oameni de sexe diferite sau de acelas sex :D care nu au cu cine sa-si imparta pasiunile pt outdoor,timbre,macaci sau salvarea planctonului, eu propun sa se infiinteze rubrica de anunturi puse pt vulpi, ursi,etc.

de ce tocmai acum? pt. k s-a inmultit numarul femeilor de pe forum care pot incuraja la randul lor alte surate sa citeasca ravasele si etc.....daca scriu doar barbatii nu e treaba (sau mai stii?)

deci,in urma unei consultari cu adminul am hotarat sa initiem aceasta rubrica si propun sa o numim......nu spun eu,spuneti voi.

p.s.: am scris la iesiri k asa am considerat,putem sa o punem si la umanitare :ga :ha1 :ha :clb

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai concret:

Necasatorit 33 de ani, am nevoie intr-o iesire de weekend pe munte de un copilot de sex feminin, blonda, sanii mari, curajoasa, sa stie sa se tina bine de bara de pe bord sau de alta bara dupa caz, sa stie sa apese pe butonul de la telecomanda de la troliu ( ca doar nu o sa o pui sa traga de cablu). etc... :ha2 :ha2 :ha2

Link spre comentariu

Vizitator nanuk
nu chiar...blonda cu sani mari este....mmmm.....o bruneta nu a mai fost de mult....cu ochi verzi dk se poate....si care sa stie k nu mergem la spa&wellness..
Link spre comentariu

Si o roscata care sa fie dispusa sa sponsorizeze o iesire la nori ar fi la mare cautare :grin:

Lasand gluma la o parte ne strangem maine sera la o bere prin vre-o carcima?

Asa sa ciocnim un pahar pe 2008 :dr :dr :dr mi-e asa o sete :grin:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Wuaaaa, dar ce pretentiosi mai sunteti :wink: Ba, blonda, ba bruneta, ba roscata, io as zice ca poa sa fie si ca sigourney weaver (in alien) sau sinead o'connor, atita vreme cit se lasa legata cu sufa de front bumber :lol: :lol:
Link spre comentariu

Wuaaaa, dar ce pretentiosi mai sunteti :wink: Ba, blonda, ba bruneta, ba roscata, io as zice ca poa sa fie si ca sigourney weaver (in alien) sau sinead o'connor, atita vreme cit se lasa legata cu sufa de front bumber :lol: :lol:

In sfarsit unu care stie ce vrea :10 :g

Link spre comentariu

anunt

ANUNT:

Aproape SINGUR, aproape TANAR, aproape CU STARE, caut pentru petrecerea timpului liber, persoana de sex feminin disponibila pentru petrecerea timpului liber (cat mai mult) in excursii off-road, activitati variate out-door, baute cu amicii la diverse cabane, disponibilitate de a functiona de copilot pe masini de lux gen Lada Niva si Suzuki Samurai, fara fitze, eventual nefumatoare, alfabetizata, cu simtul omorului, experta in manuirea toporului si a drujbei, ca d-aia mi-am tras copilot nu?

Rog persoanele neserioase sa se abtina. Exclus tiganci si fripturiste.

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu

Vizitator koala
@ andy : esti copil, o tiganca cum trebuie face toti banii in offroad :grin:

Ursule, lasa-l ma ca nu stie ! ... ie din aia, crescuti la bloc :ga ...

cum?

Lupule, lasa ca-ti zicem cu proxima ocazie cum e treaba asta :D ... stim ca hormonii-ti dau navala, da' ai si tu nitica rabdare, ca nu dau turcii :D ...

Link spre comentariu

Re: anunt

ANUNT:

Aproape SINGUR, aproape TANAR, aproape CU STARE,

dpdv marketing nu ai vreo mare pozitionare :D As zice sa fii mai categoric si cu mai mult focus. Ai o masina -> esti om cu stare. Esti sub varsta pensionarii -> Esti tanar! Scoate asta cu singuratatea (nu te ajuta la negociere :grin: ) si reformuleaza.

Sa vezi atunci ce bine suna :lol:

Link spre comentariu

@koala: va hazardati... :grin:

eu ma gandesc sincer, ca se poate pune la roata, in caz ca dai de noroi d-ala infect care nu iese nici de pe simex. altcumva... :roll: :roll: :roll:

aia cu hormonii si nerabdarea, pastrati-o va rog pentru d'alde...

sa zicem de la ticaie ceasu biologic :grin: sau carora le-a stat.

nu uitati ca eu mi-am exprimat doar o curiozitate tehnica, nu m-am ofertat :grin:

Link spre comentariu

Vizitator koala
ANUNT:

Aproape SINGUR, aproape TANAR, aproape CU STARE,

dpdv marketing nu ai vreo mare pozitionare :D As zice sa fii mai categoric si cu mai mult focus. ...

As zice ca asta sa-i fie sloganu' :

"Soy un latinolover con portofello d'argento, brazzo di ferro i barroso din bronzo !" ... sa vezi atunci ce dau navala vulpile tinere ! :ga :ga :ga ...

@koala: va hazardati ... nu uitati ca eu mi-am exprimat doar o curiozitate tehnica, nu m-am ofertat :grin:

... hai, hai, inceteaza cu scuzele astea, ca mai mult te-afunzi :ga ...

Link spre comentariu

Re: anunt

ANUNT:

Aproape SINGUR, aproape TANAR, aproape CU STARE, caut pentru petrecerea timpului liber, persoana de sex feminin disponibila ....

Cred ca stiu ptr tine o persoana aproape de sex feminin .... inca 2-3 operatii aproape reusite :top

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Daca le mai prinde,ca odata ce le-a dat drumu prin ograda.......

Isi reface el stocul...

...incarca masina

LR Discovery TD5 model 2003 face-lift, cutie manuala, 102 kW, Euro 3, arcuri spate, fara ACE
Link spre comentariu

cfantana a scris:

Daca le mai prinde,ca odata ce le-a dat drumu prin ograda.......

Isi reface el stocul...

...incarca masina

sa nu vina cu vre-un autobuz plin de intunecate guralive de la africa ca atunci sa vezi belea :P

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare