gabi ratiu Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Zapada de Sibiu abia astept sa vad ce traseu alegi paul. dar am vaga impresie ca iar o sa ajung cu masina indoita acasa. daca iar ma bagi prin rapele alea de 2 m o sa facem 1 km/zi. nici cu lanturile pe toate 4 + troliu nu mai ies de acolo:ha: si tot ce mai lipseste este sa bei si bere, o sa aparem la TV:2dr si uite asa o sa fim "vedete":h5 Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
meserye Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Zapada de Sibiu Poate reusesc sa ajung si eu daca nu plec la ski, sa dau burta jos...Roly te sun maine si te anunt exact...Paul ce dificultate are traseul asta pe o scara de la 1-10, avand in vedere ca traseul de data trecuta Roly a zis ca are nota 6 parca....Cu scutul meu ce se aude?:hl Suzuki Vitara '96 1.6 16V. Invata din greselile altora, viata e prea scurta pentru a le face tu insuti pe toate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PaulSB Postat Ianuarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Zapada de Sibiu Va asteptam pe toti cu drag, legat de traseu ce pot sa spun este ca nu pot da o nota exacta. O sa incercam sa fie pe placul tuturor, dificultatea traseului o alege fiecare in parte, in functie de echiparea masinii si tupeu. :tk:cl tel: 0740/038.025 barbu.paul@yahoo.com Suzuki Vitara '91 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Zapada de Sibiu roly multumesc pt. nr. de telefon cred ca primul e gresit der stai linistit ca ne gasim. Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Zapada de Sibiu ai dreptate. taie un 4 si il ai in formatul corect :-) Paul sper ca ti ai montat noiile Recaro, sau le ai in continuare in birou? Bine ca sunt un individ deosebit si nu pun poze sa vada colegii 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 (editat) Re: Zapada de Sibiu O iesire foarte draguta si cateva concluzii: 1. PaulSB tot nu a invatat sa conduca :br 2. Ne am facut prieteni noi - multumim Gabi pentru participare si pentru faptul ca esti un baiat de 10+, copilotul tot 10+ 3. Vreau sa le multumesc si "prietenilor" mei care s au anuntat cu surle si trambite ca vin, ca apoi sa "uite" sa ma anunte ca nu mai apar...:uameni 4. Cred ca o sa montez un diff blocabil cat de curand. Too be continued... 5. Nu stiu ce sa mai fac sa rup o planetara sau diferentialul se pare ca nu vor sa cedeze :ha: Mishu merci pt frana de mana Cateva linkuri cu prostioarele noastre:(urmeaza si restul) Editat Ianuarie 31, 2011 de Astral 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Zapada de Sibiu Pune filmuletele cu butonul de "Insert video" care se afla pe randul doi de butoane, al cincilea din dreapta...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sika Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Zapada de Sibiu Sunt de acord cu roly a fost o iesire foarte tara cu namoale cu zapada peisaje frumoase:banana Suzuki Vitara 1.6 JLX Polo 1.4 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Zapada de Sibiu si pentru noi a fost super ne bucuram ca avem prieteni noi la sibiu si speram sa avem cat mai multe iesiri .:tk Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sika Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Zapada de Sibiu si noi ne bucuram ca va placum si ca ne-am facut prieteni noi si la cat mai multe iesiri ... Gabi poti sa pui si poza daca ai facut Suzuki Vitara 1.6 JLX Polo 1.4 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CataSib Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Zapada de Sibiu Foarte tare iesirea. Duminica asta (6.02) se face ceva ? Off Road Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Zapada de Sibiu baieti nu facem o iesire in data de 12 sau 13 feruarie? Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Zapada de Sibiu Gabi eu sunt pentru. Sper sa imi termin troaca pana atunci. CataSib te asteptam si pe tine sigur o sa fie fun 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PaulSB Postat Februarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Zapada de Sibiu Salutare la toata lumea! Cu siguranta o sa organizam o iesire in weekend-ul 12-13 Feb. , inca nu am stabilit nici un traseu, asteptam de aceasta data propuneri si de la voi. Va asteptam cu drag pe toti cei interesati !:banana:banana:banana tel: 0740/038.025 barbu.paul@yahoo.com Suzuki Vitara '91 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Zapada de Sibiu @Paul Te rog daca iesiti, sa deschizi un alt topic dedicat iesirii respective. Altminteri riscam sa ajungem cu "zapada de Sibiu" in 2012. Asteptam cat mai multe fotografii, filmulete si impresii dupa iesirea voastra! Multumesc! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Zapada de Sibiu i-mi pare dvs. ati inteles gresit(chiar nu vroiam sa deranjez pe nimeni):uameni si nu inteleg de ce tocmai acest topic cand sunt altele cu 50 sau 200 da pagini. Va rog sa incetati cu discutiile astea inutile !!! Zippo n-a facut decat sa va roage sa deschideti alt topic in ideea in care incercam sa facem ordine in aceasta sectiune si tocmai sa nu mai existe topicuri fluviu precum cele amintite !!! Topicul acesta va fi inchis, curatat , titlul adaptat si impartit in doua iesiri !!! Va invit pe viitor sa respectati rugamintea moderatorului ! Noul vostru topic pt iesirea din 12.02.2011 este aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61244-Zapada-de-Sibiu-12.02.2011 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate