Talpa Iute Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 un bob zabava grasule. tre sa sortez... am 8700 si ceva de poze la 10 mpx si 52Gb filmari HD. trebe alese si micsorate. in cateva ore rezolv Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talpa Iute Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 niste poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talpa Iute Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 se pare ca ia pozele in ordine inversa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talpa Iute Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talpa Iute Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talpa Iute Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 aici sunt cateva locuri de campare, personajele pricipale + fiarele lor. pozele de noapte din oras sunt din casablanca. maine, mai pe odihneala, voi baga comentarii la fiecare poza + alte poze daca va mai intereseaza (partea de dune se descarca inca) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 Superb. Domnilor, va invidiez. Cat i-ar fi placut Toyotei mele acolo... Dar ii vine randul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 Super Tare, Frate !... :g :10 :B Din partea mea, numai... :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreic Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 In afara de poze asteptam povestea... Just Me Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 bravo..!!! sa va fie de bine !!!!!!!!!! .... si ... bine a-ti venit sanatosi acasa...!!!!! urmarim cu interes ......impresii.....poze.....bagati....!!!!! :W cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talpa Iute Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 alte poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talpa Iute Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talpa Iute Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talpa Iute Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 cam gata baieti ca ma injura max din motive de server umplut... a fost o tura la pas, am mers numai pe drumuri nationale si piste (au si niste autostrazi de intepenesti "salbaticii" aia... ) am campat pe plaje, faleze, dune, unde am avut chef, fara nici o restrictie. jandarmeria si armata erau omniprezenti si exagerat de amabili, numai ca nu ne pupau in cur. la fel si populatia majoritar musulmana (am aflat ca la musulmani oaspetele este sfant - asa zice coranul). deci e de mers ! sper ca la urmatoarele ture vom fi mai multi. mai mult nu stiu ce sa va spun. asteptam intrebari. sau ne vedem la o bere cu totii, ca tot am vazut ca se poarta conferintele de presa ... :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate