Toyota Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 ... hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 ... hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 ...loc de dat hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 Bravo,sunteti niste oameni norocosi si fericiti :h5 Abia astept sa bem o bere si sa-mi povestiti!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 Domnilor, :rsp ! Maxim! Fotografiile sunt absolut extraordinare! Eu unul astept mai multe si daca se poate si cu povestiri. Felicitari! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 Bravo domnilor, felicitari ! Cred ca la cit ar trebuie sa ne povestiti mai bine am inchiria un salon cu statie de amplificare ca sa auda toata lumea. :h5 www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 Felicitari! Felicitari! Felicitari! Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 minunat :grin: felicitari si bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 Multumim, pregatim si povestea. :grin: hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 super tura. Asteptam si povestea! PS: Robert, de unde iau si eu niste cutii ca alea de pe masina ta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talpa Iute Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 hornbach sau cum naiba se scrie... in curte cu selgross berceni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 merci Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 din pacate nu pot sa vad nici o poza. Si nu stiu de ce. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 din pacate nu pot sa vad nici o poza. Si nu stiu de ce. Pai, nici eu nu inteleg pentru ca toata lumea le vede. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 le-am vazut. Nu eram logat ca si membru. de aceea nu le vedeam. Cam cat te duce o expeditie din asta in euro? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 pana la urma ASO va face cursa de compensare despre care s-au tot auzit zvonuri. 20 - 26 aprilie. 3 zile Ungaria si 3 Romania :banana Abia astept :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 ce se stie de zona? pe unde in Romania? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 INCREDIBIL!!!!!!!!!!!! :1 Sunt sigur ca a-ti devenit cei mai invidiati membri...... :banana Si mult mai sigur ca sunt citiva care si-ar vinde sufletul pentru o aventura ca asta.... La mai mare!! Tot respektu'!!! PS:Asteptam fotografii si comentarii.. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talpa Iute Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 ce se stie de zona? pe unde in Romania? maine ora 12.00 conferinta de presa ASO la Clubul diplomatilor - Bucuresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate