paulgr Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 ma poate ajuta cineva cu un sfat ? am o pierdere de ulei la diferentialul spate ,deoarece pe yoke este o urma foarte mica de uzura in locul unde calca simeringul. precizez ca simeringul l-am schimbat acum cateva zile se poate incarca yoke-ul si apoi lua la strung? cu ce as putea sa-l incarc fara a decali materialul in zona aceea(sudura)? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: pierdere ulei diferential spate Buna seara ! Nu-s ferm convins ca yoke-ul e tratat termic cum ai zis tu, (calit), dar merge incarcat finut cu WIG, dupa care strunjit soft si rectificat la cota nominala. Cand zic finut, inseamna fara ca restul sa se incinga prea tare, cat piesa sa poata fi tinuta in mana in timpul procedurii. Si atunci nu se va intampla nimic rau. Se poate imersa partial piesa in apa, sau tot timpul carpa uda pe ea, in zona neprelucrata. Sau alt yoke, si preferabil piulita noua (zic unii), eu zic nu neaparat... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulgr Postat Decembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: pierdere ulei diferential spate Multumesc. Am sa incerc varianta cu sudura. Piulita e noua (montata cu simeringul),oricum ii pun Loctite pe filet. Daca nu va iesi bine ,o sa comand "yoke kit",dar sper sa rezolv cu sudura . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: pierdere ulei diferential spate Buna ziua ! Atentie, nu e tot una cu ce tip de sudura incarci acolo. Electrodul produce caldura mare, MIG-ul e urmatorul, iar cel mai recomandat este WIG. Si apoi strunjire si rectificare neaparat, pentru ca vei distruge semeringul daca-l lasi sa se plimbe pe o zona de rugozitate mare, ca dupa strunjire. Sper ca ai prins ideea. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate