suzuker Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Impreuna cu Bogdan4x4 si inca niste prieteni. Locatia: Neagra (Linga Toplita-polul frigului) intr-o cabanuta izolata, cu curent de la generator, apa de la izvor, caldura de la lemne luate din padure si desigur incalzitorul natural- zaraza. Am bagat si trasee, unul scurt pe 31 cred (memoria imi joaca feste vizavi de perioada aia) pe un riu inghetat sau ce-o fi fost si altul pe 2 cind am bagat mai multi km asa "dupa ureche", de fapt dupa urechea lui Bogdan care mergea pe un traseu launtric. Dar sa lasam pozele sa vorbeasca. (desi, ca de obicei, cele mai frumoase momente nu au fost surprinse de aparat) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 9, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 altele.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 9, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 altele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 9, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 altele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 9, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 cam atit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Frumos Revelion :wink: :lol: felicitari!!! :B Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 fooooarte tareeee frateee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Faina petrecerea.....ca veni vorba....cum a fost ravena? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Sa va fie de bine si s-o tineti asa tot anul! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Faina petrecerea.....ca veni vorba....cum a fost ravena? :h5 Nici pe departe asha cum ma asteptam sa fie........ Era inghetzata bocna si zapada mititica.......aproape shosea cu 4 benzi pe acolo :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 bravo domnilor !!! :10 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Excelent,sa va fie de bine :h5 Cabanuta e ca in povesti,cand mai mergeti sa nu uitati si de Tuparu :D Si felicitari pt poze Suzuker :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 9, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Multam! Data viitoare sper sa fie cit mai curind :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Asa DA!!! :h5 ... felicitari pentru poze facute care ne-au oferit posibilitatea "cunoasterii" acelor momente! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 Sa va fie de bine si acu' , ca atunci clar v-a fost!!!! Apropo cum s-au descurcat MT urile alea pe zapada ? Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 Sa va fie de bine si acu' , ca atunci clar v-a fost!!!! Apropo cum s-au descurcat MT urile alea pe zapada ? Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 10, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 Sa va fie de bine si acu' , ca atunci clar v-a fost!!!! Apropo cum s-au descurcat MT urile alea pe zapada ? care dintre ele? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 de la Toy Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 Va omor , :hm nu-mi vine sa cred...simt ca innebunesc...am fost la Neagra de revelion!!! din 28 pana in 1. Si eram singur fara alte 4x4 ca sa ma pot aventura. Vai daca va intalneam. Si culmea am urcat de la gara cfr pe drumul forestier spre varful Zespezel tot asa pe un parau inghetat dar din poze cred ca voi in partea cealalta ati mers. Vai ce rau imi pare ca nu stiam de voi. Stateam in cabana si ne plictiseam, ski nimic pentru ca zapada era prea mica. Dar cum nu am poze de la locul faptei mai bine tac :fr2 Acum 2 zile povesteam lui Bronco pe unde am umblat, asta a fost sigurul offroad de sarbatori la mine, cei 500 metri pe gheata. Zona respectiva il cunosc foarte bine cred ca am facut vreo 8 revelioane deja acolo si alte zeci de weekenduri. Mare pacat ca nu am stiut de voi. :x Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 Sa va fie de bine si acu' , ca atunci clar v-a fost!!!! Apropo cum s-au descurcat MT urile alea pe zapada ? S-au descurcat onorabil.......chiar peste asteptari.Numai ca simexurile sunt cam agresive......si trebuie sa pleci asha.....mai cu grija......ca daca te dai in gaz sapa imediat. Pe asfalt cu zapada insa...... "e panica" :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 Va omor , :hm nu-mi vine sa cred...simt ca innebunesc...am fost la Neagra de revelion!!! din 28 pana in 1. Si eram singur fara alte 4x4 ca sa ma pot aventura. Vai daca va intalneam. Si culmea am urcat de la gara cfr pe drumul forestier spre varful Zespezel tot asa pe un parau inghetat dar din poze cred ca voi in partea cealalta ati mers. Vai ce rau imi pare ca nu stiam de voi. Stateam in cabana si ne plictiseam, ski nimic pentru ca zapada era prea mica. Dar cum nu am poze de la locul faptei mai bine tac :fr2 Acum 2 zile povesteam lui Bronco pe unde am umblat, asta a fost sigurul offroad de sarbatori la mine, cei 500 metri pe gheata. Zona respectiva il cunosc foarte bine cred ca am facut vreo 8 revelioane deja acolo si alte zeci de weekenduri. Mare pacat ca nu am stiut de voi. :x Pai bine mai nene terrano.........noi cautam pe cineva sa facem gasca mare.Am fost si peste Rudi la Toplitza sa-l luam la o iesire.......dar avea masinutza in punga si n-am reusit sa-l corupem. Ma si mir cum nu ne-ai vazut pe acolo.......ca ne-am fatzait toata ziua in sus si-n jos pe coclaurile alea . Iti dai seama ce haiducia dracu iesea daca ne "impiedicam" unii de altii? :dr4 :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 off off, deja si urasc revelionul asta care a trecut cand ma gandesc ce am pierdut. Da ai dreptate si Rudi e din Toplita e la 12 km de Neagra, daca mai veniti acolo neaparat sa ma chemati si pe mine. Chiar n-am vazut pe nimeni in afara de un G care cara lemne la oameni cu o remorca mica dar era un localnic. In rest numai autoturisme :x Noi eram pe partea unde este gara CFR , trecand calea ferata la stanga si sus printre cabane cam 1 km. Nu-mi dau seama pe unde o fi cabanuta asta unde ati fost voi. :shock: Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate