kherim Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 bogdane4x4 ce gume-s alea?31,32? :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 off off, deja si urasc revelionul asta care a trecut cand ma gandesc ce am pierdut. Da ai dreptate si Rudi e din Toplita e la 12 km de Neagra, daca mai veniti acolo neaparat sa ma chemati si pe mine. Chiar n-am vazut pe nimeni in afara de un G care cara lemne la oameni cu o remorca mica dar era un localnic. In rest numai autoturisme :x Noi eram pe partea unde este gara CFR , trecand calea ferata la stanga si sus printre cabane cam 1 km. Nu-mi dau seama pe unde o fi cabanuta asta unde ati fost voi. :shock: Noi treceam calea ferata si o luam in dreapta.........pe forestier....... La un moment dat.....se tremina casele......si la bariera aia mereu deschisa faci dreapta si cobori in rapa.....treci rapa.....si ajungi la ultima casutza din Neagra :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 bogdane4x4 ce gume-s alea?31,32? :hi 31 Ziarreli de la gabiG........care de fapt sunt 32-uri :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 merci :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 Cum treci calea ferata voi o luati la dreapta, treceti de mai multe case , cabane...ok pe acolo chiar nu am fost, dar sunt curios pe unde ati urcat asa sus? Ca este un drum care urca spre Zespezel chiar dupa ce treci calea ferata un pic la stanga apoi in sus pe lanaga parau, ei eu pe acolo m-a distrat dar nu am urcat mult. mai este drumul care urca in spatele garii tot la cabane , poate ati mers pe acolo? scuze ca va tot bat la cap dar sunt chiar curios cum si pe unde ati reusit sa ajungeti asa de sus, ca se vede din poze ca ati fost la o altitudine peste 1000 metri. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 13, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 am fost si noi pe drumul ala care duce de la gara in sus, se varsase riul peste el si era patinoar de la un moment dat. Traseul celalalt, cu altitudinea de peste 1000m incepea de undeva din Toplita, de la pirtia de ski, nu era prin zona Neagra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate