hnicu Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 (editat) Salutare la toata lumea. :cl Este legala (sau este permis de Rar) cusca metalica din interiorul cabinei sau tevi de protectie in interiorul cabinei ? Ma refer la cele artizanale (home made):wink: Editat Decembrie 16, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: chestie legala da sau nu ? Masina mea a trecut printr-o identificare RAR si doua ITP-uri cu tevile sudate in interior. Nu mi-a zis nimeni nimic. La identificare eram chiar cu Simexurile si 2 proiectoare pe bara .... i-a interesat doar seria de motor. La ITP m-am ales cu masina blocata pe banda si a venit supracontrolul ... a scris in procesul verbal inclusiv ca nu am capacel la borcanelul de lichid de frana (asta pe langa muuulte altete), de tevile din interior nu a zis nimic. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: chestie legala da sau nu ? Si dupa ce ti-au blocat masina pe rampa si ti-au facut o lista foarte lunga ai mai reusit sa iei ITP-ul? :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hnicu Postat Aprilie 29, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2012 (editat) Re: chestie legala da sau nu ? Mai am o intrebare . Daca pe langa cusca din interior dau si bordul jos si imi fac unul cum au cei de la raliu (unul cu instrumente minime) au ceva de comentat autoritatile ? Voi ce stiti de asemenea modificari sunt permise ? Editat Aprilie 29, 2012 de hnicu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 Re: chestie legala da sau nu ? Nu ar trebui sa aiba de comentat. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate