catalin.A Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Intentionez sa achizitionez un LR fab in Anglia, masina se afla in tara si as dori sa stiu ce acte ar trebui sa-mi dea vanzatorul pt a nu avea ulterior surprize la inscriere. Bulgaria e singura varianta. Urgent...:tk Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Informatii privind documentele necesare la cumpararea unei masini din Anglia ... Formularul V5C. Adica un fel de cartea si talonul masinii la un loc. Arata asa: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Decembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Informatii privind documentele necesare la cumpararea unei masini din Anglia ... Mersi mult. Doar atat? Ceva gen contract vanzare-cumparare? Cel care o vinde e roman, iar proprietarul englez. :tk Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Informatii privind documentele necesare la cumpararea unei masini din Anglia ... Daca romanul e trecut in sectiunea 6, atunci faci cu el si un contract de vanzare-cumparare romanesc. Daca nu e trecut, te treci tu cu pix negru. :2dr Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Decembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Informatii privind documentele necesare la cumpararea unei masini din Anglia ... Multumesc inca o data. Dar pt inmatricularea in Bulgaria ce ar mai trebui?:tk Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Informatii privind documentele necesare la cumpararea unei masini din Anglia ... Pai... actul asta, buletinul, masina cu seriile curate si banii :h5 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Decembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Informatii privind documentele necesare la cumpararea unei masini din Anglia ... cu respect.:h5 :tk Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moroiu Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Informatii privind documentele necesare la cumpararea unei masini din Anglia ... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?52383-Cum-inmatriculez-auto-cumparat-din-strainatate poate te ajuta. Ma zgaiesc dupa Samuraie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Decembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Informatii privind documentele necesare la cumpararea unei masini din Anglia ... Am vazut si eu acast topic si e foarte interesant, dar pt a inmatricula in Romania e foarte mare bataie de cap ( atatea acte+taxa mare), eu as fi optat pt Bulgaria. Daca mai e ceva de adaugat astept lamuriri... Cu respect. :tk Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moroiu Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: Informatii privind documentele necesare la cumpararea unei masini din Anglia ... poate te ajuta asta atunci: http://www.inmatriculari-bulgaria.ro/sfaturi-pentru-achizitii.html Oricum, daca ai actele pentru Romania, atunci e ckar ca le ai pentru orice tara din lumea asta, la cata birocratie si cate timbre trebuie sa lingi in Romania... Succes! Ma zgaiesc dupa Samuraie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Decembrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: Informatii privind documentele necesare la cumpararea unei masini din Anglia ... Foarte interesant site-ul, dar a colaborat cineva cu acea firma sau cu alta care se ocupa de inmatriculari? Voi ce parere aveti, pe firma sau pe persoana fizica? :tk Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: Informatii privind documentele necesare la cumpararea unei masini din Anglia ... Eu am inmatriculat cu ei, sunt de treaba. p.s. Cred totusi ca se considera reclama postarea site-ului respectiv. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
krys4ro Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: Informatii privind documentele necesare la cumpararea unei masini din Anglia ... eu am sunat la ei si au cerut actele in original in avans, vi se pare ok aceasta procedura? Au zis sa le trimit prin curier sau sa le duc personal si pana seara le primesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Decembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: Informatii privind documentele necesare la cumpararea unei masini din Anglia ... Nu mi se pare normal, dar din cate am inteles se cer copii ale actelor doar pt a se verifica dc masina este in regula. Ps. asigurarea din Anglia mai e valabila in Romania dc e pe nume de cetatean englez? sau se poate face asig in Rom? Cu respect! :tk Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: Informatii privind documentele necesare la cumpararea unei masini din Anglia ... Asigurarea din UK e valabila pe sofer, nu pe masina. Ca sa fie valabila si in comunitate (carte verde) costul ei este destul de ridicat. Ca idee: www.tempcover.com astia cred ca sunt printre putinii care asigura cetateni straini in afara UK (adica cetatean UE fara rezidenta in UK, dar care circula in UE). Bafta! :top Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Decembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Informatii privind documentele necesare la cumpararea unei masini din Anglia ... Asigurarea din Anglia mai este valabila in Romania? Stie cineva? :tk Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moroiu Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Informatii privind documentele necesare la cumpararea unei masini din Anglia ... Eu am inmatriculat cu ei, sunt de treaba. p.s. Cred totusi ca se considera reclama postarea site-ului respectiv. Imi cer scuze daca s-a considerat reclama. Eu am incercat acum ceva timp sa aduc o masina din Anglia si mi-am scremut toti neuronii sa aflu ce acte imi trebuie si cum se procedeaza. Sunt oameni, si aici pe forum, care au know-how-ul dar nu vor sa spuna nimic. Din cautarile mele, am dat peste site-ul acelei firme. Nu am apelat la ei, nu-i cunosc, insa informatiile de acolo sunt fosrte ok (plus partea de cum evaluezi o masina in vederea cumpararii). Rog adiministratorii sa scoata acel post daca se considera reclama. Ma zgaiesc dupa Samuraie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Informatii privind documentele necesare la cumpararea unei masini din Anglia ... Pai mai mult decat am scris ce mai e secret? Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moroiu Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Informatii privind documentele necesare la cumpararea unei masini din Anglia ... Scuze, am omis cativa dintre voi care m-ati ajutat cu cat ati putut. Dar e destul de complicat, si sa pui informatiile cap la cap e o munca imensa. De aceea am si postat linkul acela, cu riscul ca cineva sa considere reclama. RESPECT! Ma zgaiesc dupa Samuraie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Informatii privind documentele necesare la cumpararea unei masini din Anglia ... Eu am inmatriculat masina luata din Anglia, in octombrie . Trebuie V5-ul, si un contract de vanzare sau factura pe numele celui care trece vama cu ea in BG. Eu aveam dar nu le-am aratat vamesului, si mi-a verificat-o el, sa vada daca nu e furata. Cu asigurarea, am luat una de pe net, http://www.aviva.co.uk/short-term-car-insurance e valabila toata Europa,dar e cam scumpa. Si RCA-ul din RO e valabil,fiind pe seria de sasiu, dar nu e prea recomandat sa umbli asa. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate