Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lumina slaba Nissan Y61

Sergio

Postări Recomandate

Salutare, noaptea cu y61 99 nu vad nimic pe faza scurta, parca am niste lumanari in faruri si nici faza lunga nu e mare brinza. Ce fel de becuri trebuie sa-mi cumpar sau trebuiesc si alte faruri. Stiu a am mai intalnit o discutie de genul asta pe forum dar nu am dat inportanta, si imi cer scuze dar acum cand am nevoie nu mai gasesc nimic. :tk
fii om cu mine ca sa fiu si eu om cu tine:2dr
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Lumina slaba Nissan Y61

Verifica ce becuri ai.Incearca sa pui becuri Osram sau Philips.Pana acum cateva zile farul din dreapta masinii mele lumina mult mai putin decat cel din stanga.Am schimbat becul cu un Osram si am rezolvat problema.

Link spre comentariu

salut!eu as incerca ceva xenoane. chiar daca ai oglinda obosita la faruri sa stii ca te ajuta. eu am avut la galloper farul de pe stanga cu oglinda obosita si am incercat si osram si philips cu puteri cat mai mari dar nu am rezolvat nimic pana nu am pus xenoane. bafta

"UNA DIN BUCURIILE PRIETENIEI ESTE DE A AVEA CUI SA-I INCREDINTEZI UN SECRET"

HYUNDAI GALLOPER 2.5 TDI

Link spre comentariu

Salut. Ma intereseaza pe mine ce marca sunt xenoanele,eu am avut bi-xenon si am fost multumit,dar cred ca au fost o marca proasta ca s-au ars cam in 6 luni amandoua,mai am si acum montate modulele. Te rog sa intrebi daca mai treci pe acolo sau te poti uita pe ele,sub capota,ca sigur trebuie s scrie pe undeva. Multumesc.

Link spre comentariu

Salut. Ma intereseaza pe mine ce marca sunt xenoanele,eu am avut bi-xenon si am fost multumit,dar cred ca au fost o marca proasta ca s-au ars cam in 6 luni amandoua,mai am si acum montate modulele. Te rog sa intrebi daca mai treci pe acolo sau te poti uita pe ele,sub capota,ca sigur trebuie s scrie pe undeva. Multumesc.

Salut. Scuze ca raspund asa tarziu, dar am fost plecat si nu am avut timp. Xenoanele puse la mine la masina sunt Thunder. Cel care le-a montat sustine ca nu a avut probleme cu ele si, oricum, se face garantie "imediat" in caz de ceva.

PATROL Y61 - BIVOLU'

KTM 950 SM

SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I

Link spre comentariu

Nu am probleme cu iluminatu interior sau cu alternatorul dar am observat ca oglinzile la faruri sunt cam duse. Daca montez xenoane mai rezolv ceva sau trebe alte faruri? Ce pret mai are un far de Y61 model 99 ?

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Am rezolvat schimband farurile si becurile, acum am lumina suficienta. :bannana

Am montat faruri cu sticla clara de model patrol 2003 (al meu fiind 99) , si philips x-treme power.

Cei interesati sa caute aici faruri ieftine : http://www.piese-caroserie.ro/cauta.php

244lei farul si vro 165 becurile, singurul dezavantaj e ca nu se poate monta motorasul de reglare a farurilor.

Link spre comentariu

din cauza farurilor noi.

E blindata partea unde ar trebui sa intre motorasul. Eu am spart locasul de curiozitate, ca zic poate fac eu cumva :grin: dar nici o sansa.

Sunt multumit de ele chiar daca dureaza ceva timp sa le reglezi cu surubelnita, si la pretul asta nu am ce comenta.

Link spre comentariu

incearca la cele vechi sa le cureti oglina , adica sa le speli in interior

e posibil sa aiba praf fin depus pe oglinda si atunci nu mai ai reflexie

in oglinda deci nu mai "bate" farul

problema asta o au marca bmw pana in 2000 :D

sper sa iti fie de ajutor

Link spre comentariu

incearca la cele vechi sa le cureti oglina , adica sa le speli in interior

e posibil sa aiba praf fin depus pe oglinda si atunci nu mai ai reflexie

in oglinda deci nu mai "bate" farul

Nu ma mai complic cu altceva, cele noi sunt super ok, dupa cum se vede in cele vechi oglizile sunt varza. Nu ma joc cu siguranta mea, mergeam cam la ghici pe strada cu cele vechi si pentru ce pentru 800ron? Merita! :bannana

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

din cauza farurilor noi.

E blindata partea unde ar trebui sa intre motorasul. Eu am spart locasul de curiozitate, ca zic poate fac eu cumva :grin: dar nici o sansa.

Sunt multumit de ele chiar daca dureaza ceva timp sa le reglezi cu surubelnita, si la pretul asta nu am ce comenta.

Daca farurile sunt fabricate de Depo, atunci se poate, eu am pus motorasele vechi si s-au potrivit (asta dupa ce am taiat locasul acela)...

2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare