Sergio Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Salutare, noaptea cu y61 99 nu vad nimic pe faza scurta, parca am niste lumanari in faruri si nici faza lunga nu e mare brinza. Ce fel de becuri trebuie sa-mi cumpar sau trebuiesc si alte faruri. Stiu a am mai intalnit o discutie de genul asta pe forum dar nu am dat inportanta, si imi cer scuze dar acum cand am nevoie nu mai gasesc nimic. :tk fii om cu mine ca sa fiu si eu om cu tine:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Lumina slaba Nissan Y61 Verifica cat mai incarca alternatorul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Lumina slaba Nissan Y61 Verifica ce becuri ai.Incearca sa pui becuri Osram sau Philips.Pana acum cateva zile farul din dreapta masinii mele lumina mult mai putin decat cel din stanga.Am schimbat becul cu un Osram si am rezolvat problema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Lumina slaba Nissan Y61 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?47189-Ce-becuri-folositi-la-farurile-masinii Eu am Osram night breaker, foarte multumit. Recomand :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Lumina slaba Nissan Y61 S-ar putea sa ai oglinzile duse. In cazul asta niciun bec nu te poate ajuta. Doar alte faruri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
COSTELINO Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: Lumina slaba Nissan Y61 salut!eu as incerca ceva xenoane. chiar daca ai oglinda obosita la faruri sa stii ca te ajuta. eu am avut la galloper farul de pe stanga cu oglinda obosita si am incercat si osram si philips cu puteri cat mai mari dar nu am rezolvat nimic pana nu am pus xenoane. bafta "UNA DIN BUCURIILE PRIETENIEI ESTE DE A AVEA CUI SA-I INCREDINTEZI UN SECRET" HYUNDAI GALLOPER 2.5 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sergio Postat Decembrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: Lumina slaba Nissan Y61 Am sa incep cu schimbatul becurilor. Daca e cazul de pus bixenon nu stiu ce ar fi bun pentruY61 sa mearga bine si faza lunga. :tk fii om cu mine ca sa fiu si eu om cu tine:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: Lumina slaba Nissan Y61 Eu am avut un y61 care avea xenoane si lumina excelent.Nu ma intreba ce marca erau ca nu stiu dar aveam lumina buna. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: Lumina slaba Nissan Y61 Am pus astazi xenon la Y61 si e cu totul altceva decat pana acum. Clar merita. Nu stiu ce model sunt, dar daca te intereseaza, il intreb luni pe cel care le-a montat si iti spun. PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianix Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: Lumina slaba Nissan Y61 Salut. Ma intereseaza pe mine ce marca sunt xenoanele,eu am avut bi-xenon si am fost multumit,dar cred ca au fost o marca proasta ca s-au ars cam in 6 luni amandoua,mai am si acum montate modulele. Te rog sa intrebi daca mai treci pe acolo sau te poti uita pe ele,sub capota,ca sigur trebuie s scrie pe undeva. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: Lumina slaba Nissan Y61 Am sa incep cu schimbatul becurilor. Daca e cazul de pus bixenon nu stiu ce ar fi bun pentruY61 sa mearga bine si faza lunga. :tk Luminile din habitaclu au scazut in intensitate de cand cu faza farurilor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: Lumina slaba Nissan Y61 Salut. Ma intereseaza pe mine ce marca sunt xenoanele,eu am avut bi-xenon si am fost multumit,dar cred ca au fost o marca proasta ca s-au ars cam in 6 luni amandoua,mai am si acum montate modulele. Te rog sa intrebi daca mai treci pe acolo sau te poti uita pe ele,sub capota,ca sigur trebuie s scrie pe undeva. Multumesc. Salut. Scuze ca raspund asa tarziu, dar am fost plecat si nu am avut timp. Xenoanele puse la mine la masina sunt Thunder. Cel care le-a montat sustine ca nu a avut probleme cu ele si, oricum, se face garantie "imediat" in caz de ceva. PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sergio Postat Decembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: Lumina slaba Nissan Y61 Nu am probleme cu iluminatu interior sau cu alternatorul dar am observat ca oglinzile la faruri sunt cam duse. Daca montez xenoane mai rezolv ceva sau trebe alte faruri? Ce pret mai are un far de Y61 model 99 ? fii om cu mine ca sa fiu si eu om cu tine:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sergio Postat Ianuarie 12, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Lumina slaba Nissan Y61 Am rezolvat schimband farurile si becurile, acum am lumina suficienta. :bannana Am montat faruri cu sticla clara de model patrol 2003 (al meu fiind 99) , si philips x-treme power. Cei interesati sa caute aici faruri ieftine : http://www.piese-caroserie.ro/cauta.php 244lei farul si vro 165 becurile, singurul dezavantaj e ca nu se poate monta motorasul de reglare a farurilor. fii om cu mine ca sa fiu si eu om cu tine:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Lumina slaba Nissan Y61 Motorasul nu se poate monta din cauza farurilor sau a becurilor? B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sergio Postat Ianuarie 14, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Lumina slaba Nissan Y61 din cauza farurilor noi. E blindata partea unde ar trebui sa intre motorasul. Eu am spart locasul de curiozitate, ca zic poate fac eu cumva :grin: dar nici o sansa. Sunt multumit de ele chiar daca dureaza ceva timp sa le reglezi cu surubelnita, si la pretul asta nu am ce comenta. fii om cu mine ca sa fiu si eu om cu tine:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mayer_maryus Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Lumina slaba Nissan Y61 incearca la cele vechi sa le cureti oglina , adica sa le speli in interior e posibil sa aiba praf fin depus pe oglinda si atunci nu mai ai reflexie in oglinda deci nu mai "bate" farul problema asta o au marca bmw pana in 2000 :D sper sa iti fie de ajutor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sergio Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Lumina slaba Nissan Y61 incearca la cele vechi sa le cureti oglina , adica sa le speli in interior e posibil sa aiba praf fin depus pe oglinda si atunci nu mai ai reflexie in oglinda deci nu mai "bate" farul Nu ma mai complic cu altceva, cele noi sunt super ok, dupa cum se vede in cele vechi oglizile sunt varza. Nu ma joc cu siguranta mea, mergeam cam la ghici pe strada cu cele vechi si pentru ce pentru 800ron? Merita! :bannana fii om cu mine ca sa fiu si eu om cu tine:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mayer_maryus Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Lumina slaba Nissan Y61 daca era oglinda praf nu merita intradevar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nissan_y61 Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: Lumina slaba Nissan Y61 pune xenoane si nu te doare capul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Lumina slaba Nissan Y61 din cauza farurilor noi. E blindata partea unde ar trebui sa intre motorasul. Eu am spart locasul de curiozitate, ca zic poate fac eu cumva :grin: dar nici o sansa. Sunt multumit de ele chiar daca dureaza ceva timp sa le reglezi cu surubelnita, si la pretul asta nu am ce comenta. Daca farurile sunt fabricate de Depo, atunci se poate, eu am pus motorasele vechi si s-au potrivit (asta dupa ce am taiat locasul acela)... 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviu_haven Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: Lumina slaba Nissan Y61 Eu am montat becuri care imita xenonul si se vede mult mai bine ca inainte,ma bate gandul sa-i montez o instalatie bi-xenon :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate