Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 (editat) Azi ...ca tot sunt in concediu am iesit impreuna ca cateva masini la o mica plimbare....sa ne mai dezmortim rotile....dimineata soare cu dinti...-13 grade:grin:....iar dupa amiaza a inceput sa ninga ca in povesti cateva poze.... Editat Decembrie 16, 2010 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Plimbare lejera in marginea Brasovului inca...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Plimbare lejera in marginea Brasovului ultimele...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Plimbare lejera in marginea Brasovului :smb:ang:ps:fk2:ig:rules:fr2:dr3:f1 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: Plimbare lejera in marginea Brasovului :br Foarte fain baieti! Nu va bagati la o continuare? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59310-Salvati-ne!-18.12.2010-Bucuresti-Prahova Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Plimbare lejera in marginea Brasovului Bravo si la cit mai dese ; cine era cu ,,PIZGAUERul '' este de la noi de pe Forum ca mi se pare cunoscuta masina :grin: Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Plimbare lejera in marginea Brasovului ..e de la mercedes tipul....:grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Plimbare lejera in marginea Brasovului Este un sas din zona nu este pe forum il cheama Arthur baiat nota 10 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Plimbare lejera in marginea Brasovului Ma bucur ca l-am cunoscut dar pacat ca nu stie sa se prezinte ca ii faceam o reducere de pret cind l-am scos din rau :grin: ma revansez data viitoare :2dr Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate