bogdan.sb Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Re: FEROZA: Probleme enervante, rezolvari ieftine cu efecte maxime La stopuri am folosit becuri cu led smd, rosii, si arata super bine si practic totodata. O lumina de un rosu foarte intens. Urmeaza sa schib si la lampa de ceata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
golfix Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Re: FEROZA: Probleme enervante, rezolvari ieftine cu efecte maxime Atunci sunt lamurit, cumpar un buton si trag un alt circuit dar nu stiu de unde sa iau + am citit ceva ca trebue de la sigurante pe care sub nici o forma nu le gasesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Re: FEROZA: Probleme enervante, rezolvari ieftine cu efecte maxime Sigurantele? Uite in link a 19 -a discutie. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?58927-Date-utile-si-specificatii-tehnice-Daihatsu-Feroza/page2 Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
golfix Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Re: FEROZA: Probleme enervante, rezolvari ieftine cu efecte maxime Multumesc ,pe cele din stanga le-am gasit pe cele de la pasager nu le gasesc dar efectv nu stiu de unde sa ma leg da-mi un sfat te rog. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raducanescovan Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: FEROZA: Probleme enervante, rezolvari ieftine cu efecte maxime salutare sunt Radu din Piatra Neamt, de joia asta viitor posesor de feroza din 1997 masina e adusa din Olanda ce am observat cand am fost si am vazut-o e ca avea proiectoarele prinse de bullbar dar nu au fost legate la instalatia electrica... anyway...voi cum aveti legate proiectoarele? pe butonul de lampa ceata? ati facut instalatie separata? multumesc anticipat PS. N-am vazut decat un Feroza in Piatra...o fi mai multe? mai e cineva si nu stiu eu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: FEROZA: Probleme enervante, rezolvari ieftine cu efecte maxime Instalatie separata cel mai bine, vezi la sectiunea electrica ca este postata o schema de legare a proiectoarelor.Daca te pricepi faci singur, daca nu plateste pe cineva, eu nu am reusit din prima, am incurcat ceva fire si a iesit fum :D. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raducanescovan Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: FEROZA: Probleme enervante, rezolvari ieftine cu efecte maxime Instalatie separata cel mai bine, vezi la sectiunea electrica ca este postata o schema de legare a proiectoarelor.Daca te pricepi faci singur, daca nu plateste pe cineva, eu nu am reusit din prima, am incurcat ceva fire si a iesit fum :D. m-am tot uitat in manual dar nu am gasit nimic poti fi un pic mai specific? multumesc frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: FEROZA: Probleme enervante, rezolvari ieftine cu efecte maxime Daca ai proiectoare cu led (care au un consum mic) nu ai nevoie de releu. Alftel iti trebuie un releu. Sau un intrerupator care sa reziste la mai multi A (de ex: 2x55w =~~9A + marja de siguranta, sa zicem intrerupator de ~~ 15 A). Plus siguranta / sigurante. Legat de lampa de ceata, original este montata sa se aprinda doar daca sunt aprinse si farurile (f. lunga / scurta). Nu am schema in fata, dar presupun sa se iau +12 v de la releul care comanda farurile, se mai leaga un intreruparor si..asta este... Dar poti sa mergi si cu alte variante de alimentare. Daca folosesti un bec cu led ai scapat de grija calculului pentru amperajul maxim suportat de intrerupator ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: FEROZA: Probleme enervante, rezolvari ieftine cu efecte maxime Ma refeream la sectiunea electrica de aici de pe forum. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raducanescovan Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: FEROZA: Probleme enervante, rezolvari ieftine cu efecte maxime Daca ai proiectoare cu led (care au un consum mic) nu ai nevoie de releu. Alftel iti trebuie un releu. Sau un intrerupator care sa reziste la mai multi A (de ex: 2x55w =~~9A + marja de siguranta, sa zicem intrerupator de ~~ 15 A). Plus siguranta / sigurante. Legat de lampa de ceata, original este montata sa se aprinda doar daca sunt aprinse si farurile (f. lunga / scurta). Nu am schema in fata, dar presupun sa se iau +12 v de la releul care comanda farurile, se mai leaga un intreruparor si..asta este... Dar poti sa mergi si cu alte variante de alimentare. Daca folosesti un bec cu led ai scapat de grija calculului pentru amperajul maxim suportat de intrerupator ... multumesc pentru indrumari am gasit mai exact aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?55309-Conectarea-proiectoarelor am proiectoare hella cu halogen, nu cu led deci o sa fie instalatie electrica ca la carte, nu legam cu sarma toate bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
golfix Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: FEROZA: Probleme enervante, rezolvari ieftine cu efecte maxime O sa demontez si o sa incerc sa le montez eu dar deocamdata astept o zi mai calda,cam ingheata mainile. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: FEROZA: Probleme enervante, rezolvari ieftine cu efecte maxime O sa demontez si o sa incerc sa le montez eu dar deocamdata astept o zi mai calda,cam ingheata mainile. Deci..la primavara :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
golfix Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Re: FEROZA: Probleme enervante, rezolvari ieftine cu efecte maxime In nici un caz ,vreau cat mai repede am achizitionat niste proiectoare cu led si vrau sa le vad la lucru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Re: FEROZA: Probleme enervante, rezolvari ieftine cu efecte maxime Ce consum au? Intreb din curiozitate.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
golfix Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Re: FEROZA: Probleme enervante, rezolvari ieftine cu efecte maxime Pai 14 leduri x 3w=42w Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
golfix Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Re: FEROZA: Probleme enervante, rezolvari ieftine cu efecte maxime Am uitat sa zic 42w fiecare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Re: FEROZA: Probleme enervante, rezolvari ieftine cu efecte maxime Da, clar iti trebuie releu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raducanescovan Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Re: FEROZA: Probleme enervante, rezolvari ieftine cu efecte maxime salutare v-ati reconditionat vreunul foile de arc pe spate? am foaia principala rupta pe o parte si pe cealalta stau drepte am gasit firma asta http://www.arcuriauto.ro/confectionari-arcuri-auto.html care reconditioneaza arcuri am vorbit cu cineva de acolo si imi spunea ca nu are rost sa imi faca arcuri noi ca o sa ma coste destul de mult , in schimb cica le poate reconditiona, springui and shit ati mai facut chestia asta? lucreaza bine baietii? multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Re: FEROZA: Probleme enervante, rezolvari ieftine cu efecte maxime salutare v-ati reconditionat vreunul foile de arc pe spate? am foaia principala rupta pe o parte si pe cealalta stau drepte am gasit firma asta http://www.arcuriauto.ro/confectionari-arcuri-auto.html care reconditioneaza arcuri am vorbit cu cineva de acolo si imi spunea ca nu are rost sa imi faca arcuri noi ca o sa ma coste destul de mult , in schimb cica le poate reconditiona, springui and shit ati mai facut chestia asta? lucreaza bine baietii? multumesc anticipat Eu am reconditionat la ei (langa parc Brazilescu) in urma cu un an. Springuit + o foaie noua. Pana acum nu am avut probleme. Am mers si prin oras, si off prin hartoape si sta bine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raducanescovan Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Re: FEROZA: Probleme enervante, rezolvari ieftine cu efecte maxime Eu am reconditionat la ei (langa parc Brazilescu) in urma cu un an. Springuit + o foaie noua. Pana acum nu am avut probleme. Am mers si prin oras, si off prin hartoape si sta bine... ok costuri? la mine e cam aceeasi situatie ca si in cazul tau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Re: FEROZA: Probleme enervante, rezolvari ieftine cu efecte maxime DACA tin bine minte 400 lei in total. Fara transport deoarece eu le-am dus, eu le-am adus.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raducanescovan Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Re: FEROZA: Probleme enervante, rezolvari ieftine cu efecte maxime DACA tin bine minte 400 lei in total. Fara transport deoarece eu le-am dus, eu le-am adus.... super am sa apelez la aceeasi varianta multumesc pentru sfaturi toate bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 (editat) Re: FEROZA: Probleme enervante, rezolvari ieftine cu efecte maxime Succes. Sa ne tii la curent! Editat Decembrie 2, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raducanescovan Postat Decembrie 3, 2014 Partajează Postat Decembrie 3, 2014 Re: FEROZA: Probleme enervante, rezolvari ieftine cu efecte maxime agregatul stiti cumva de unde se regleaza relantiul? sta cam in 1000 de ture - motorul cald in carte am vazut ceva de genul 850 plus minus 50 rot/min... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Decembrie 3, 2014 Partajează Postat Decembrie 3, 2014 Re: FEROZA: Probleme enervante, rezolvari ieftine cu efecte maxime Eu ar reglat putin din cablul de acceleratie si este ok.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate