Forte Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Marse ... in poza ... sunt cumva eu din spate, usor din profil ... ca nu-mi amintesc?! O fi de la tuica?! Dar nu-mi amintesc nici de ea! :ha: Este o asemanare izbitoare, freza, ochelari si bluzon! :uameni Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II :brprezent,am o retinere pt radiatorul patrolicului care curge de zor sper sa rezolv problem pana atunci,vb si cu baietii din alexandria si de la targoviste sa vaz de vin si ei,pe mine doar radiatorul ma retine dar sper sa il ucid pana atunci sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian_c Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Punem si lanturile in portbagaj. S-ar putea sa fie ceva zapada. Nissan Patrol Y60 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Sal, vad ca este vorba despre partea a II-a, as dori sa citresc si despre partea I, insa nu ma ajuta motorul de cautare , poate are un alt nume... sau..., ca tare as vrea sa vad cum a fost prima data. Multumesc S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Sal, vad ca este vorba despre partea a II-a, as dori sa citresc si despre partea I, insa nu ma ajuta motorul de cautare , poate are un alt nume... sau..., ca tare as vrea sa vad cum a fost prima data. Multumesc S-auzim de bine aici detaliile de la primul episod :h5 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57249-cobrra-s-trip-6-7-nov-2010 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Multumesc frumos Sa dea naiba in ea de cautare, ca am folosit: cobrra's trip si nimik:uameni Asa acum avem material S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Forte... miroase a telenovela... suntem frati...:grin: fara mama, fara tata... facuti de aceeasi matusa :top P.S. Daca reusim sa ne vedem la episodul 2, o sa am eu grija sa-ti aduci aminte de tuica :2dr, fratiorul meu :old Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II @Cobrra pune si tu o lista de prezenta ca dupa cum se vede e aglomeratie si cred ca mai trebuiesc vreo 2 pensiuni,oricum eu sunt on :h5:x:x:x Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II intocmim o lista neoficiala inca :h5 2 ZILE : 1...alex 4x4 2...toyo l 3...pyz 4...lord,eko 5...tibone 6...iwa 7...stefan79 8...dany-let 9...bobinator 10..forte 11..bunica 12..adrian-c 13..driver 14.. 15..mugur iacob 16.. club 4x4 bucuresti ....... 17... 18... 1 ZILE : 1...stilgar 2...nae 3... continuati voi ......lista este deschisa Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II revin cu detalii in ceea ce priveste traseul si locatia cazarii: traseul plecarea sambata de dimineata orele 8.00 pe directia plopu pacureti zambroaia valeni drajna cerasu, in prima zii si dupa aceea la vot cerasul batrani starchiojd si retur acasa:h5 cazarea. pensiunea cerasu este locul de odihna unde va avea loc si masa festiva premergatoare acestei intalniri. pt poze cu locatie se poate cauta pe google.:h5 pretul....250 ron de echipaj = 2 persoane. ....75 ron pt fiecare persoana in plus cu cazare. pentru cei care doresc sa ne insoteasca doar in prima zii fara cazare vor beneficia de o masa in teren si bauturile aferente pretul va fii de 75 ron persoana. ulterior voi comunica si contul unde se va face depunerea si termenul limita. pentru cei dornici cu cazare specific faptul ca locurile vor fii limitate!!! 15 masini . va multumesc . pt detalii folositi PM. Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Confirm locul de pe lista! :grin: Asteptam date despre...cont...termen... :tk www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 (editat) Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II pana luni am sa comunic si contul unde trebuiesc livrate sumele respective.:h5 la camerele cu baie propie au intaietate cei care vin cu ,,copiloatele,, din dotare:tk sunt doar 3 camere:wink: cu baie comuna. distanta traseului este in jur de 150-- 200 km off-road combinat pe alocuri cu putin asfalt. avand in vedere ca totusi este zapada INDICAT a r fii plinul facut pentru fiecare si ma repet obligatoriu minim cauciucuri PROFIL MT. dificultatile din traseu au cam urmatoarele elemente: stanci...apa...noroi...frunze...desis de ,,cracaris,, ....padure ....sleauri...podete...si multe altele:h5 pentru alte intrebari puteti folosi PM :tk Editat Ianuarie 6, 2011 de cobrra Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SmartMind Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II continuati voi ......lista este deschisa Confirm si eu prezenta! Pajero 2.5 Super Select 4WD- 1994 Aprilia Pegaso 600cmc - Enduro - 1997 BMW 325 Vanos -192CP - 1990 (CT88HAI) http://picasaweb.google.com/112168180504009578774 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator agheorghe70 Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Cand se poate plati ?ca eu nus in tara si viu dupa 13 ianuare . Am primit mesajul particular de la domnu cobra si sunt onorat sa particip . Multumiri ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II pana luni sper sa rezolv si cu numarul contului unde puteti depune banii.:h5 nu uitati ca locurile sunt limitate in ceea ce priveste participarea cu cazare :tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II 100% sunt si eu in + copiloata ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II distanta traseului este in jur de 150-- 200 km off-road combinat pe alocuri cu putin asfalt. avand in vedere ca totusi este zapada INDICAT a r fii plinul facut pentru fiecare si ma repet obligatoriu minim cauciucuri PROFIL MT. dificultatile din traseu au cam urmatoarele elemente: stanci...apa...noroi...frunze...desis de ,,cracaris,, ....padure ....sleauri...podete...si multe altele:h5 In toata descrierea asta lipseste un element.....zapada nu e?:al Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Probabil ... din motive de zapada sau mai ales din motive de gheata ... traseul va fi regandit ... Este foarte clar ca o sa fie greu! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II In toata descrierea asta lipseste un element.....zapada nu e?:al zapada .... va fii elementul ,,superficial,, la ceea ce va fii intalnit in traseu :ha::ha::ha: sper sa fie pe langa aceste elemente si senin sa se poata face si ceva poze :ha::ha::ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Probabil ... din motive de zapada sau mai ales din motive de gheata ... traseul va fi regandit ... Este foarte clar ca o sa fie greu! traseul ramane in proportie de 99% neschimbat chiar daca sunt variante ocolitoare. toti vor trebuii sa lucrezi in echipa pentru ai ajuta pe ceilalti. este unul din scopurile principale ale acestei intalniri. (( lucrul in echipa )). numai asa se intaresc relatiile si se sudeaza prieteniile. toti vor pune mana intr-un fel sau altul pentru depasirea momentelor grele intalnite pe traseu!!! sa nu apara discutii de genul troliul meu nu merge sau ambreiajul este cam bulit etc. sau aoleuu ma murdaresc si nu pot cobora din masina :wink: dar aceste lucruri se vor discuta doar intre participanti !!!:tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II gata rezolvat cu radiatorul voi fi prezent cu 3 persoane sigur asa ca saptamana viitoare revizie la patrolic si motorina ful sa asteptam marea ieseala:banana sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 8, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II revin cu detalii: 1--- in pensiune sunt 3 camere cu cate 2 paturi simple care au baie comuna. cei care nu vin insotiti de ..copiloate,,prietene.. sotii,,amante vor beneficia din plin de acestea.:h5 2---un alt aspect daca sunt printre cei participanti ,,prieteni,, de familie sunt rugati sa se cupleze cate 2 la o camera.:tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Datorita faptului ca IWA nu are acum acces la forum...ma roaga sa in confirm si pe el. Deci IWA + copiloata! :x www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II eu copiloata si prieten de familie putem sta toti fara problem.... sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II confirm prezenta + copiloata :) :grin::grin::grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate