adrian_c Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II 99% sunt prezent. Eu + copiloata si Vitara (sper sa fie gata pana atunci). 2 zile e mult mai Ok. Nissan Patrol Y60 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II salutare , poate vin si eu dar nu stiu cum stau cu liberele !!!!!!! primiti si masini batrane:old? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Decembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II salutare , poate vin si eu dar nu stiu cum stau cu liberele !!!!!!! primiti si masini batrane:old? daca masina este dotata cu ce trebe normal ca primim. nu este limita de varsta:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Este suspect de multa activitate pe acest topic ... sper ca toata lumea a inteles ca vorbim de ianuarie 2011 si nu de decembrie 2010 ... Dar acum la finele lunii ... ce faceti?! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59475-27-28-29-sau-chiar-30-decembrie-pe-la-Zapada-in-Prahova-sau-Brasov! P.S. Avand in vedere ca sfarsitul lui decembrie si inceputul lui ianuarie nu se anunta a fi pe placul meu ... adica pline de iesiri la off-road ... acest topic este ca o gura de oxigen! :tk:cl Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRIVERU Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Doua zile sa fie maria ta Cobrra....poate mai lucram ceva la pensiune sa nu mai intarzie atat cu gratarul ca iar il doare capul pe Giorgel a doua zi.:ha: Daca noi nu,atunci cine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 (editat) Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II teoretic noi ar trebui sa plecam vreo 4 zile, la finele lui ianuarie, in secuime.... daca insa asta nu se va intampla, din cine stie ce motiv, guess what? baieti, ATENTIE la ce a scris cobrra mai sus.....daca tineti mult la "jucarii", o sa va doara :ha::ha: pe ici pe colo cobrra, sa ma pun pe ascutit lantul la motofierastrau?:h5:ha: Editat Decembrie 23, 2010 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bunica Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II teoretic noi ar trebui sa plecam vreo 4 zile, la finele lui ianuarie, in secuime.... daca insa asta nu se va intampla, din cine stie ce motiv, guess what? baieti, ATENTIE la ce a scris cobrra mai sus.....daca tineti mult la "jucarii", o sa va doara :ha::ha: pe ici pe colo cobrra, sa ma pun pe ascutit lantul la motofierastrau?:h5:ha: Daca nu le-am mai lovi pe ici pe colo baietii de la service ce ar mai manca? :pl1Bunica Hilux 3l din 2008,marea dragoste Mercedes 3500 turbo diesel '93 confort Skoda tour Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II @grandma: eu nu am nici o problema unde vreti sa lasati bani:ha: am fost la ambele iesiri organizate de cobrra, si ambele s-au lasat cu "amintiri" pe masini.... unii cica au comete:ha::ha::h5 nu vreau sa sperii pe nimeni, insa de regula ce organizeaza cobrra se cheama chiar offroad:ha::ha: si noi avem un gand....nu-i asa cobrra?:ha::h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II @grandma: eu nu am nici o problema unde vreti sa lasati bani:ha: am fost la ambele iesiri organizate de cobrra, si ambele s-au lasat cu "amintiri" pe masini.... unii cica au comete:ha::ha::h5 nu vreau sa sperii pe nimeni, insa de regula ce organizeaza cobrra se cheama chiar offroad:ha::ha: si noi avem un gand....nu-i asa cobrra?:ha::h5 @giorgel cum le mai zici tu pe directe:h5 hai ascute lantul ca o a fi de serviciu pe companie ........:banana:x:x:x Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Decembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II @grandma: eu nu am nici o problema unde vreti sa lasati bani:ha: am fost la ambele iesiri organizate de cobrra, si ambele s-au lasat cu "amintiri" pe masini.... unii cica au comete:ha::ha::h5 nu vreau sa sperii pe nimeni, insa de regula ce organizeaza cobrra se cheama chiar offroad:ha::ha: si noi avem un gand....nu-i asa cobrra?:ha::h5 acum daca datorita dificultatilor intalnite in traseu mai bagam si 4x4L nu inseamna ca toate traseele facute de ,,cobrra,, sunt si dificile :)))):ha::ha::ha: in ritmul asta o sa ajung un ,,scary off-road,, :tk masinile in afara unor mici modificari ale ,,lacului ,, nu vor suferii prea mari avarii:grin::grin::grin:...........dar avem leacuri impotriva supararii.....tuicomicina :2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bunica Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II @grandma: eu nu am nici o problema unde vreti sa lasati bani:ha: am fost la ambele iesiri organizate de cobrra, si ambele s-au lasat cu "amintiri" pe masini.... unii cica au comete:ha::ha::h5 nu vreau sa sperii pe nimeni, insa de regula ce organizeaza cobrra se cheama chiar offroad:ha::ha: si noi avem un gand....nu-i asa cobrra?:ha::h5 Sper sa ne descurcam Don' Georgel, oricum ptr mine e prima experienta,ptr asta am sa bag niste "E" in cazan: troliu si MT'uri Poate ne vedem pana atunci ptr ceva informatii. S'auzim de bine :pl1Bunica Hilux 3l din 2008,marea dragoste Mercedes 3500 turbo diesel '93 confort Skoda tour Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II imi place sa ma doara!:ha:!Abea astept iesirea. Doua zile e perfect! :banana teoretic noi ar trebui sa plecam vreo 4 zile, la finele lui ianuarie, in secuime.... daca insa asta nu se va intampla, din cine stie ce motiv, guess what? baieti, ATENTIE la ce a scris cobrra mai sus.....daca tineti mult la "jucarii", o sa va doara :ha::ha: pe ici pe colo cobrra, sa ma pun pe ascutit lantul la motofierastrau?:h5:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Decembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2010 (editat) Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II intocmim o lista neoficiala inca :h5 2 ZILE : 1...alex 4x4 2...toyo l 3...pyz 4...lord,eko 5...tibone----achitat 6...iwa 7...stefan79 8...dany-let 9...bobinator 10..forte 11..bunica 12..adrian-c 13..driver 14.. 15..mugur iacob----achitat 16.. club 4x4 bucuresti ....... 17... 18... 1 ZILE : 1...stilgar 2...nae 3... Editat Ianuarie 11, 2011 de cobrra Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Decembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II dupa sarbatori vor fii comunicate preturile si in mare conditiile de cazare. cu mult respect si SARBATORI CAT MAI FERICITE VA DORESC !!!!! eu si coorganizatorul ,,davema,,:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II cobrra, multumesc pt. listare, am spus insa ca in acea perioada cativa prieteni am planuit sa mergem vreo 4 zile in secuime, cu familiile... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Decembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II cobrra, multumesc pt. listare, am spus insa ca in acea perioada cativa prieteni am planuit sa mergem vreo 4 zile in secuime, cu familiile... gata rezolvat esti trecut pe...... invizibil :ha::ha::ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SmartMind Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II As vrea si eu sa ma inscrius pe lista! Cum se procedeaza? Pajero 2.5 Super Select 4WD- 1994 Aprilia Pegaso 600cmc - Enduro - 1997 BMW 325 Vanos -192CP - 1990 (CT88HAI) http://picasaweb.google.com/112168180504009578774 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II As vrea si eu sa ma inscrius pe lista! Cum se procedeaza? Simplu! Iti iei la tine cric, compresor, kit de pana, benzina, chei potrivite ... si apoi poti sa vii ... se anunta cu mult mai greu decat la ultima iesire! P.S. Acum nu ne mai intoarcem din drum ... mergem tot inainte! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SmartMind Postat Decembrie 31, 2010 Partajează Postat Decembrie 31, 2010 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Cric am , chei de roti am, trebuie doar sa le iau la mine. O sa incerc sa imi montez si un troliu pana atunci. Promit ca o sa fiu cat se poate de pregatit! Iar daca va fi mai greu, inseamna ca va fi mai frumos! La multi ani tuturor! Pajero 2.5 Super Select 4WD- 1994 Aprilia Pegaso 600cmc - Enduro - 1997 BMW 325 Vanos -192CP - 1990 (CT88HAI) http://picasaweb.google.com/112168180504009578774 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 31, 2010 Partajează Postat Decembrie 31, 2010 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II :ha: Hai ca te ajut si pun eu o vorba buna ... "primiti-l si pe el ... este baiat bun" ... dupa cum se vede in film! [YOUTUBE]GlsBwQv5upo[/YOUTUBE] P.S. Din Cta sunt sigur ca vine si GLV ... asa ca vom fi 3, o Toyota si doua Pajero! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SmartMind Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II multumesc de "vorba buna" ! :ha: Sper sa nu mai avem evenimente de genu asta! Pajero 2.5 Super Select 4WD- 1994 Aprilia Pegaso 600cmc - Enduro - 1997 BMW 325 Vanos -192CP - 1990 (CT88HAI) http://picasaweb.google.com/112168180504009578774 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II multumesc de "vorba buna" ! :ha: Sper sa nu mai avem evenimente de genu asta! daca in general asculti de sfaturile celor mai experimentati si nu te lasi dus de val sigur nu se vor intampla astfel de evenimente:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II cum au trecut si sarbatorile ........asa am inceput pregatirile pentru episodul ,, II ,, al expeditiei . reamintesc doritorilor:1 obligatoriu CAUCIUCURI MINIM MT 2 nu uitati roti de rezerva :wink: pana duminica se vor comunica si conditiile de cazare..participare...si plata. cu respect :tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II asteptam cuminti detaliile ... :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Sa intelegem ca tuica tot d-aia o sa fie? Ca d-aia mergeam asa hotarat spre "Şarpemobil" :x Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate