cobrra Postat Ianuarie 19, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II vreau sa reamintesc tuturor participantilor de dotarile minime ale masinilor pentru aceasta iesire. obligatoriu cauciucuri profil MT roata de rezerva statie de comunicare sufe ocheti traseul este de dificultate medie dar avand in vedere conditiile meteo si starea terenului devine spre extrem aceste cerinte sunt pentru a putea circula intr-un ritm normal si a nu pierde vreme pentru recuperari . va multumesc anticipat tuturor. Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II pana acum suntem 14 masini !? :) SUPER ! s au n am socotit eu bine :old daca zici ca e peste mediu ca si dificultate eu zic ca MT urile nu fac fatza....eu stiu ca am trait pe pielea mea senzatia...cand m am intors din drum...si aveam BFG MT NOI ....acum am trecut la SIMEX :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Incepe treaba! Cizme , halate , fete de masa , pelerine, manusi si tzuica la greu! http://vremea.kappa.ro/prahova/valenii-de-munte.html http://www.accuweather.com/ro/ro/prahova/valenii-de-munte/forecast2.aspx p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II pana acum suntem 14 masini !? :) SUPER ! s au n am socotit eu bine :old daca zici ca e peste mediu ca si dificultate eu zic ca MT urile nu fac fatza....eu stiu ca am trait pe pielea mea senzatia...cand m am intors din drum...si aveam BFG MT NOI ....acum am trecut la SIMEX :) Stai linistit de ce nu zici 20? davema cobrra nae etc.... p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 (editat) Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II pana acum suntem 14 masini !? :) SUPER ! s au n am socotit eu bine :old daca zici ca e peste mediu ca si dificultate eu zic ca MT urile nu fac fatza....eu stiu ca am trait pe pielea mea senzatia...cand m am intors din drum...si aveam BFG MT NOI ....acum am trecut la SIMEX :) @dany_let rampa aia nu se putea urca decat cu "simex" sau cu MT dar in troliu. Sa nu uitam ca toata saptamana a plouat la greu iar solul mustea de apa!:tk Editat Ianuarie 19, 2011 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II @ Davema - cu cat mai multe cu atat o sa fie mai misto si mai mult de munca..:banana:banana:banana @ Nessum - imi imaginez ca o sa fie cea mai mare noroiala si cu zapada...sper sa iesim toti intregi de acolo ps . exista ceva filmulete de pe traseul pe care il facem !? :tk:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II adrian-c + copilot............achitat:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Gury Patrol - 3 persoane - achitat .:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Gury Patrol - 3 persoane - achitat .:br nu am primit nici un telefon de confirmare .:h5 va rog respectati conditiile:br Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II gury + copilot+1 persoana..............achitat:tk cei care doresc sa vina doar o singura zii nu uitati sa specificati :tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II didone_copilot..........achitat:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Te rog poti pune si ce masina are fiecare? Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II mugur iacob......jymmy tibone....pajero marcel4x4...pajero cristian.......pajero gabriel.......pajero smartmind...pajero stefan79.......pajero altenergy.....vitara nesum.........vitara adrian-c.......vitara dany-let.......terano toyo............toyota nae.............toyota forte............toyota iwa..............toyota adionweb.......patrol didone...........patrol gury..............patrol bunica............patrol davema..........pawered by daihatsu cobrra...........galloper Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II @ Cobrra - cum e traseul pe zapada....ca la cum e in Buc ma gandesc ca si acolo a nins destul de mult !:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II traeul ca si peisaj este de vis daca a nins:h5 ca si dificultate doar a crescut putin:ha::ha::ha: deja incep sa apara morcovei???? sunt renumitele trasee ale lui ,,cobrra,, daca el nu le stie atunci le cautam :ha::ha::ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II ma gandeam sa mi pun niste senile...sa vad daca au astia la Brico :ha: atat timp cat vine Guran cu Patrolul....ma leg de el si mergem oriunde :)))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 (editat) Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II adionweb.......patrol didone...........patrol gury..............patrol bunica............patrol Ma bucur ca voi vedea atat de mult Patroale la lucru! Vreau sa conving un prieten sa-si cumpere si nu ar strica sa-i aduc niste argumente din teren! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?36628-pe-net/page55 Cand m-am inscris pe lista ... nu-mi imaginam ca o sa fie fara zapada ... asa ca acum suntem :banana Editat Ianuarie 23, 2011 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II un locusor,adica pentru a 3 a persoana din gruputul meu se gaseste pe undeva,adica pt mine,ca patrolic al meu are doar 2 locuri,si pilot vine prietenul meu adica fostul proprietar al patrolicului iar copiloata imi las sotia si euuuuuu ce ma facccc???????? sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Gurane ....pe tine te lasam sa alergi pe langa noi :ha::ha::ha::ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II am iesit azi pe langa ploiesti si era zapada 20 cm, am facut un traseu de 2 ore in vreo 5 ore ! asa ca o sa avem de mulinat saptamana viitoare ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II sigur va fii o vreme minunata dar nu uitati traseul sper ca nu va pune mari probleme participantilor.........nu de alta dar nu mai ajungem la masa.:ha::ha::ha: pentru orice intrebare apelati cu incredere PM Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II exact la asta ma gandeam acum ...la masa :)))))))) la masa din teren ...ma gandeam la tuica ...hmmmm :) nu mai am rabdare ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Dac nu ajungem la masa atunci......vine masa la noi!:ha: Bine ca nu tre sa luam si lautari!!:br V-am pregatit o surpriza................. lunga............ in teren la masa! Sper sa faceti toti poze cu el sau ....cu ele.....:banana p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II dupa ce ca nu mai am rabdare....imi mai spui si de surprize...:uameni:banana:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II si chiar o sa alerg????????????hmmmmmmmmmmmm sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate