Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II

cobrra

Postări Recomandate

• Răspunsuri 288
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II

Patrolul lui "bunica" nu stiu daca e suficient de echipat. Are doar niste MT Insa turbo noi, statie(sa cer ajutor), troliu. Ar mai fi trebuit dar atat s-a putut pana acum.

Sper sa faca fata patrolicul.

:pl1Bunica Hilux 3l din 2008,marea dragoste

Mercedes 3500 turbo diesel '93 confort

Skoda tour

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sa inteleg ca deja sunteti cu ochii pe vreme????? nu-i bai sa vedeti cand nu mai gasim traseul si orbecaim pe sleauri:ha::ha::ha:

de ORBECAIT nu ORBECAIM ca am eu MUUULTEEE PROIEECTOAREE :banana:banana:banana:banana:banana:banana:banana

da n am troliu :)) le aprind si topesc zapda.....

si sigurantele de la Terrano :)))

Link spre comentariu

eee ... ce ti a venit acum....eu SUNT SIGUR CA NU O SA FIE VB DE ASA CEVA....!!! MAI ALES CA GURAN NU CONDUCE !!! :ha::ha::ha::ha:

asa ca toata lumea va fi foaaaaaaaaarte ascultatoare !!! :tk:tk:tk:tk

Link spre comentariu

stai linistit ca o sa conduce ca trebui sa te invete si pe tine cineva asa ca sa nu faci terano de ras mai bine conduc eu ca de e un nissan nu????????:old

sunt mandru ca sunt patrol
Link spre comentariu

stai linistit ca o sa conduce ca trebui sa te invete si pe tine cineva asa ca sa nu faci terano de ras mai bine conduc eu ca de e un nissan nu????????:old

Cand o sa vreau sa mi rup ceva pe la masina am sa te las sa conduci :ha::ha::ha::ha:

Eu zic sa te apuci serios de alergat....nu vreau sa rada baietii de tine ca nu ai conditie fizica si nu te poti tine dupa noi :ha::ha:

Propun sa ti iei niste colantzi sa te misti mai lejer....:pt

Link spre comentariu

pentru ,,contre,, si recomandari va rog folosti pm:h5 pentru recomandari legate de imbracaminte ....cam ai dreptate dany trebe si niscaiva ,,ucigatori de sentimente,,:ha::ha::ha:

zapada mare... urme pitite.... noroi inca neinghetat.... sa veti munca pe capul nostru:2dr

Link spre comentariu

pentru ,,contre,, si recomandari va rog folosti pm:h5 pentru recomandari legate de imbracaminte ....cam ai dreptate dany trebe si niscaiva ,,ucigatori de sentimente,,:ha::ha::ha:

zapada mare... urme pitite.... noroi inca neinghetat.... sa veti munca pe capul nostru:2dr

de munca nu imi e frica .....trebuie sa avem parte si de sustinere morala, asa ca il :plpe domnu' Guran , pe langa colanti sa si procure si niste pampoane de majoreta ! :ap:ap:av

Link spre comentariu

am o mare rugaminte...........

cer foarte multa disciplina si mult bun simt fata de cei prezenti !!!!

nu vreau iesiri gen ,,macho,,:tk

Sunt de acord cu Cobrra. E nevoie de respect maxim pentru toti participantii si anume:

- trebuie stabilit cine pleaca primul si ultimul

- trebuie respectata regula ca la o bifurcatie sa te asiguri ca cel din spatele tau e aproape si vede pe unde ai luat-o

- vor participa si Doamnele si Domnisoarele....care nu au experienta si nu stiu exact unde sa stea sa priveasca o troliere (NO offence)

etc.....

sunt sigur ca, Cobrra va face o sedinta inainte de plecare si ne va comunica aceste lucruri pe care trebuie sa le respectam pentru a avea o "ieseala" fara evenimente neplacute si de succes!:banana

Abia astept! Va fi superb la cat a nins, si lace geruri s-au anuntat....nu are cum sa nu fie de succes!

Link spre comentariu

Cititi cu atentie tot topicul!

Suntem destul de multe masini si asta va ingreuna traseul .

Bine ar fi ca toti sa aveti instrumente de comunicare.

Daca cineva nu are sa anunte sa aducem PMR-uri .

Bafta.

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Offtopic ca diversiune!

Va rog sa aveti semnalizatoarele curate!

atentie la minutul 5,30

Dac aveti timp vedeti tot filmul!

Anotimpul se potriveste.....

SuJeL87kN4A

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Pai asteptam sa ne zica Cobrra o ora de intalnire in Blejoi , asta daca nu am fost eu neatent cumva si a zis deja . In principiu cred ca pe la 7 ar trebui sa ne vedem la Metro . O sa fim multi Bucuresteni , coloana mare ! :banana:br:ha:

Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8

Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail

Link spre comentariu

In opinia mea ... e putin cam devreme . Noi o sa venim la Metro pe la 6:45. :clVa prindem din urma ! AMR ~ 60 ORE ! :banana

Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8

Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare