baghy Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II si chiar o sa alerg????????????hmmmmmmmmmmmm Nu-i bai ca slabesti :grin: Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bunica Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Patrolul lui "bunica" nu stiu daca e suficient de echipat. Are doar niste MT Insa turbo noi, statie(sa cer ajutor), troliu. Ar mai fi trebuit dar atat s-a putut pana acum. Sper sa faca fata patrolicul. :pl1Bunica Hilux 3l din 2008,marea dragoste Mercedes 3500 turbo diesel '93 confort Skoda tour Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bunica Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Cam asta va fi vremea: http://vremea.ido.ro/Prahova.htm :pl1Bunica Hilux 3l din 2008,marea dragoste Mercedes 3500 turbo diesel '93 confort Skoda tour Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II @ Bunica- daca e Patrol face fatza....zic eu care nu stiu traseul :)) cel mai bine e sa raspunda Cobrra... @ Gury- lasa tata ca iti face bine !!!! :ha::ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II sa inteleg ca deja sunteti cu ochii pe vreme????? nu-i bai sa vedeti cand nu mai gasim traseul si orbecaim pe sleauri:ha::ha::ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II sa inteleg ca deja sunteti cu ochii pe vreme????? nu-i bai sa vedeti cand nu mai gasim traseul si orbecaim pe sleauri:ha::ha::ha: de ORBECAIT nu ORBECAIM ca am eu MUUULTEEE PROIEECTOAREE :banana:banana:banana:banana:banana:banana:banana da n am troliu :)) le aprind si topesc zapda..... si sigurantele de la Terrano :))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II am o mare rugaminte........... cer foarte multa disciplina si mult bun simt fata de cei prezenti !!!! nu vreau iesiri gen ,,macho,,:tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II eee ... ce ti a venit acum....eu SUNT SIGUR CA NU O SA FIE VB DE ASA CEVA....!!! MAI ALES CA GURAN NU CONDUCE !!! :ha::ha::ha::ha: asa ca toata lumea va fi foaaaaaaaaarte ascultatoare !!! :tk:tk:tk:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II stai linistit ca o sa conduce ca trebui sa te invete si pe tine cineva asa ca sa nu faci terano de ras mai bine conduc eu ca de e un nissan nu????????:old sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II stai linistit ca o sa conduce ca trebui sa te invete si pe tine cineva asa ca sa nu faci terano de ras mai bine conduc eu ca de e un nissan nu????????:old Cand o sa vreau sa mi rup ceva pe la masina am sa te las sa conduci :ha::ha::ha::ha: Eu zic sa te apuci serios de alergat....nu vreau sa rada baietii de tine ca nu ai conditie fizica si nu te poti tine dupa noi :ha::ha: Propun sa ti iei niste colantzi sa te misti mai lejer....:pt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II pentru ,,contre,, si recomandari va rog folosti pm:h5 pentru recomandari legate de imbracaminte ....cam ai dreptate dany trebe si niscaiva ,,ucigatori de sentimente,,:ha::ha::ha: zapada mare... urme pitite.... noroi inca neinghetat.... sa veti munca pe capul nostru:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II pentru ,,contre,, si recomandari va rog folosti pm:h5 pentru recomandari legate de imbracaminte ....cam ai dreptate dany trebe si niscaiva ,,ucigatori de sentimente,,:ha::ha::ha: zapada mare... urme pitite.... noroi inca neinghetat.... sa veti munca pe capul nostru:2dr de munca nu imi e frica .....trebuie sa avem parte si de sustinere morala, asa ca il :plpe domnu' Guran , pe langa colanti sa si procure si niste pampoane de majoreta ! :ap:ap:av Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Pentru participantii din Bucuresti ...poate reusim sa ne intalnim Sambata dimineata la METRO BANEASA ...sa mergem impreuna . :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II am o mare rugaminte........... cer foarte multa disciplina si mult bun simt fata de cei prezenti !!!! nu vreau iesiri gen ,,macho,,:tk Sunt de acord cu Cobrra. E nevoie de respect maxim pentru toti participantii si anume: - trebuie stabilit cine pleaca primul si ultimul - trebuie respectata regula ca la o bifurcatie sa te asiguri ca cel din spatele tau e aproape si vede pe unde ai luat-o - vor participa si Doamnele si Domnisoarele....care nu au experienta si nu stiu exact unde sa stea sa priveasca o troliere (NO offence) etc..... sunt sigur ca, Cobrra va face o sedinta inainte de plecare si ne va comunica aceste lucruri pe care trebuie sa le respectam pentru a avea o "ieseala" fara evenimente neplacute si de succes!:banana Abia astept! Va fi superb la cat a nins, si lace geruri s-au anuntat....nu are cum sa nu fie de succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Cititi cu atentie tot topicul! Suntem destul de multe masini si asta va ingreuna traseul . Bine ar fi ca toti sa aveti instrumente de comunicare. Daca cineva nu are sa anunte sa aducem PMR-uri . Bafta. p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Ady cu Vitara stiu sigur ca nu are statie.... La ce ora ne vedem la Ploiesti...? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Offtopic ca diversiune! Va rog sa aveti semnalizatoarele curate! atentie la minutul 5,30 Dac aveti timp vedeti tot filmul! Anotimpul se potriveste..... SuJeL87kN4A p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciumegu Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Daca va hotarati sa plecati la o anumita ora din bucuresti sa scrieti si pe aici ca sa mergem si noi astia din sud cu voi.:2dr....sa fie veselie :lr Land Rover Defender Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Pai asteptam sa ne zica Cobrra o ora de intalnire in Blejoi , asta daca nu am fost eu neatent cumva si a zis deja . In principiu cred ca pe la 7 ar trebui sa ne vedem la Metro . O sa fim multi Bucuresteni , coloana mare ! :banana:br:ha: Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II ora de intalnire in zona blejoi 7.30 locul de intalnire parcarea mare pana in statia rompetrol blejoi. plecare in traseu 8.00:tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II eu la 6 : 15 va astept in parcarea METRO BANEASA ....la 6 : 30 sa plecam din parcare....facem cam 1h pana la Blejoi ....cu viteza de 80km/h....:jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II AMR 2 zile....tic-tac dupa copac,abia astept...:banana:banana:banana:x Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II si eu astept...dar ma gandesc cu groaza la traseu :)) :banana:banana:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciumegu Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Noi la 6 suntem akolo :h5 :lr Land Rover Defender Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II In opinia mea ... e putin cam devreme . Noi o sa venim la Metro pe la 6:45. :clVa prindem din urma ! AMR ~ 60 ORE ! :banana Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate