Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

punti patrol y 61 lung 2003 3000 diesel

mihai ionescu

Postări Recomandate

Re: punti patrol y 61 lung 2003 3000 diesel

Salut, raportul din grup este :

4,375/ la 3,0tdi

4,625/ la 2,8td atat y61 cat si y60

Undeva la 6% diferenta

Ca si parere personala, esti pe drumul cel bun cata vreme in componenta intra puntile de Patrol...:h5

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: punti patrol y 61 lung 2003 3000 diesel

Puntile de Patrol sint din categoria celor mari la numarul de la pantof . Si categoria are foarte putini participanti .Mai mult , cea de Y61 e o punte care a abuzat de steroizi , si e mai mare , supradimensionata fata de cea de Y60 .

Cu toate astea , te sfatuiesc sa ranforsezi 'gitul " sferei ,care virtual e punctul cel mai slab (desi suna total aiurea , pentru o punte de Patrol - punct slab ...) .

Pentru mine nu a fost indeajuns , astfel ca am procedat la operatiunea de mai sus , la puntea fata de Y61 . Asta pentru ca am trait sa vad si una strimba , deci se poate .

Dintr-o singura privire , urmele de la garniturile de razuire iti va indica marimea guseului curb de ramforsare , mai mare la partea inferioara si mai mic la cea superioara , conform unghiurilor constructive ale pivotilor .

De asemenea , nu contest genialitatea japonezilor care sigur sint mai aprofundati inginereste decit mine , insa am mai intarit putintel si talerele de la arcuri si reazemele pentru bucsele caster .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare