mihai ionescu Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 am cumparat ieri 2 punti patrol y 61 si nu stiu sigur ce raport au.am auzit mai multe pareri , au acelasi raport k la y60? multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: punti patrol y 61 lung 2003 3000 diesel Salut, raportul din grup este : 4,375/ la 3,0tdi 4,625/ la 2,8td atat y61 cat si y60 Undeva la 6% diferenta Ca si parere personala, esti pe drumul cel bun cata vreme in componenta intra puntile de Patrol...:h5 "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ionescu Postat Decembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: punti patrol y 61 lung 2003 3000 diesel sunt puntile pentru BALAUROVER. multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: punti patrol y 61 lung 2003 3000 diesel Puntile de Patrol sint din categoria celor mari la numarul de la pantof . Si categoria are foarte putini participanti .Mai mult , cea de Y61 e o punte care a abuzat de steroizi , si e mai mare , supradimensionata fata de cea de Y60 . Cu toate astea , te sfatuiesc sa ranforsezi 'gitul " sferei ,care virtual e punctul cel mai slab (desi suna total aiurea , pentru o punte de Patrol - punct slab ...) . Pentru mine nu a fost indeajuns , astfel ca am procedat la operatiunea de mai sus , la puntea fata de Y61 . Asta pentru ca am trait sa vad si una strimba , deci se poate . Dintr-o singura privire , urmele de la garniturile de razuire iti va indica marimea guseului curb de ramforsare , mai mare la partea inferioara si mai mic la cea superioara , conform unghiurilor constructive ale pivotilor . De asemenea , nu contest genialitatea japonezilor care sigur sint mai aprofundati inginereste decit mine , insa am mai intarit putintel si talerele de la arcuri si reazemele pentru bucsele caster . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate