Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Schema vacuumatica l200

rades

Postări Recomandate

• 11 luni mai târziu...

Re: Schema vacuumatica l200

Schema vacuumatica aparea ca o necesitate dupa demontarea de 4 ori a motorului pentru simplu motiv ca compresia ajungea undeva in vasul de expansiune chiar de la prima cheie,mergand prin eliminare,am ajuns sa descopar la punctul mort inferior printr-o pata greu de observat ca acel cilindru suferise o fisura(asta dupa ce am inlocuit doua garnituri de chiuloasa la rand,apoi inca doua,inlocuirea chiuloasei si rectificarea blocului,de fapt,o chiuloasa sh si una noua nouta ce pana la urma a ajuns la un coleg de al nostru...sper sa ii fi fost de ajutor si sa nu fi patit ca mine.)

Acuma,a venit momentul,din pacate,sa dau motorul jos inapoi,intr-o interventie in deplasare,a cedat cel putin semeringul de la arborele cotit partea din fata,si am hotarat sa ii fac o reetansare generala,inlocuire de simeringuri si si confectionarea de garnituri din clingherit(un set de garnituri motor ajungea undeva la 1400 ron)la pompa de ulei si suportul de la pompa de injectie.

Cu aceasta ocazie,poate ma ajuta un coleg,sa corectez defectul de la prima demontare a motorului:schema vacuumatica!e destul de complexa si apar probleme daca nu este montata corect,plus martorul de la 4x4 clipeste in bord non stop pana la cuplarea in low sau high,o idee?

va multumesc!:tk

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare