Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

2011 Jeep Wrangler Unlimited Rubicon... pareri, opinii, ce ar trebui modificat ?

adiutaus

Postări Recomandate

Re: 2011 Jeep Wrangler Unlimited Rubicon... pareri, opinii, ce ar trebui modificat ?

Pragurile nu prea au ce cauta, reduc garda la sol si nu ofera protectie,

bullbar-ul fata pare mai mult de forma, doar troliul pare util...

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 2011 Jeep Wrangler Unlimited Rubicon... pareri, opinii, ce ar trebui modificat ?

Buna ziua !

Alea nu-s praguri...

Sunt scari...

Fara rost la o masina de teren, binenteles, ca si bull-bar-ul, de altfel...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

salut Stefan

ti-am vazut pozele...e frumos Jeep-ul,dar trebuie sa recunosc ca am observat si eu unele accesorii care sunt cam aiurea.CUm spuneau si ceilalti baieti aici,rock sliders-urile(praguri) sunt absolut de tot rahatul,numai incurca decat altceva, troliul nu stiu de care e ,dar arata cam mare...ce am aflat si eu legat de volumul troliului e ca..acopera grilul prin care isi ia aer motorul...pt racire..si nu e prea recomandat sa acoperi gaurile din grill cu un troliu asa de mare.Bull -barul estetic vorbiind e destul de uratel...dar pe o nota pozitiva..imi place light bar-ul de pe acoperis...(roof) si vopseaua pe el:)..oricum si cu accesoriile alea e tot misto.e lavoi in Montreal?..

am fost de vreo o saptamana la o intalnire a calgary jeep association si am vazut acolo niste masini...mamaaaa...mi-a stat inima in loc.Niste masini si mai vechi...dar JK-uri ca al meu..rubicon modificate..mamaaaa..era sa mor:)..superbe.sa hotarat insa o excursie in desertul Moab,Utah,USA in septembrie asa ca i'm in!...da pe youtube sa vezi ce e pe la moab....bestial..tata offroadului prin america de nord cica:)..de abia astept:)

salutari...

Adi.

"IF YOU CAN READ THIS ROLL ME OVER!!!"

2011 JEEP WRANGLER UNLIMITED RUBICON,Warn Powerplant HD,AEV snorkel,Bushwacker corner guards,SmittyBuilt SRC rocker guards,bari fata+spate Rugged Ridge XHD cu storage ends si tire carrier,CB radio Midland 5001z+antena 4feet Firestick.

2008 SUZUKI BOULEVARD M50-MOTO

2008 Chevrolet Express 2500 cargo

Link spre comentariu

ah..m-am uitat si la fender flares.alea sunt de la bushwacker..pocket style le zic..si cica offroad-isti nu prea sunt ok cu ele...sunt prea mari si e sanse 99% sa le rupi din prima tura...mai ales la flexari puternice ale rotilor..sigur dau in ele..si pacate de ele...ca cost aceva de genul...400$ pt cele de fata si vreo 350 alea de spate..deci vreo 700 fata-spate..ceea ce mi se pare prea mult ca sa le strici in prima tura.dar ca estetic..arata fain,numai sa nu iesi offroad cu masina:)..cica flat fenders ar fi ideale..tot la vreo 500 si alea noi de la bushwacker...normal..cred ca masina a fost facuta mai mult sa arate mai custom...decat altceva...faina oricum...

I live.I ride.I am.Jeep!...nu?:))

2011 JEEP WRANGLER UNLIMITED RUBICON,Warn Powerplant HD,AEV snorkel,Bushwacker corner guards,SmittyBuilt SRC rocker guards,bari fata+spate Rugged Ridge XHD cu storage ends si tire carrier,CB radio Midland 5001z+antena 4feet Firestick.

Link spre comentariu

Scarile si bull barul nu mi-au placut nici mie.

Unele accesorii le poti trce la, asa da, altele la, asa nu. Ce ma uimit este hi-liful care era langa roata de rezerva.

2008 Jeep Patriot 4x4 2.4 L, FD1, North Edition

The Earth is covered 70% by water, Jeep covers the rest

Link spre comentariu

Scarile si bull barul nu mi-au placut nici mie.

Unele accesorii le poti trce la, asa da, altele la, asa nu. Ce ma uimit este hi-liful care era langa roata de rezerva.

intr-adevar,interesanta pozitie pt hi-lift.Mai ales ca sta si pe verticala...parca e antena de CB:))lol...o antena asa mai groasa un pik:)))

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare