ssrli Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: 2011 Jeep Wrangler Unlimited Rubicon... pareri, opinii, ce ar trebui modificat ? Pragurile nu prea au ce cauta, reduc garda la sol si nu ofera protectie, bullbar-ul fata pare mai mult de forma, doar troliul pare util... '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: 2011 Jeep Wrangler Unlimited Rubicon... pareri, opinii, ce ar trebui modificat ? Buna ziua ! Alea nu-s praguri... Sunt scari... Fara rost la o masina de teren, binenteles, ca si bull-bar-ul, de altfel... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: 2011 Jeep Wrangler Unlimited Rubicon... pareri, opinii, ce ar trebui modificat ? bullbarul superurat pe masina si evident fara scarile alea ca sunt urate ca noaptea :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adiutaus Postat Ianuarie 29, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Re: 2011 Jeep Wrangler Unlimited Rubicon... pareri, opinii, ce ar trebui modificat ? salut Stefan ti-am vazut pozele...e frumos Jeep-ul,dar trebuie sa recunosc ca am observat si eu unele accesorii care sunt cam aiurea.CUm spuneau si ceilalti baieti aici,rock sliders-urile(praguri) sunt absolut de tot rahatul,numai incurca decat altceva, troliul nu stiu de care e ,dar arata cam mare...ce am aflat si eu legat de volumul troliului e ca..acopera grilul prin care isi ia aer motorul...pt racire..si nu e prea recomandat sa acoperi gaurile din grill cu un troliu asa de mare.Bull -barul estetic vorbiind e destul de uratel...dar pe o nota pozitiva..imi place light bar-ul de pe acoperis...(roof) si vopseaua pe el:)..oricum si cu accesoriile alea e tot misto.e lavoi in Montreal?.. am fost de vreo o saptamana la o intalnire a calgary jeep association si am vazut acolo niste masini...mamaaaa...mi-a stat inima in loc.Niste masini si mai vechi...dar JK-uri ca al meu..rubicon modificate..mamaaaa..era sa mor:)..superbe.sa hotarat insa o excursie in desertul Moab,Utah,USA in septembrie asa ca i'm in!...da pe youtube sa vezi ce e pe la moab....bestial..tata offroadului prin america de nord cica:)..de abia astept:) salutari... Adi. "IF YOU CAN READ THIS ROLL ME OVER!!!" 2011 JEEP WRANGLER UNLIMITED RUBICON,Warn Powerplant HD,AEV snorkel,Bushwacker corner guards,SmittyBuilt SRC rocker guards,bari fata+spate Rugged Ridge XHD cu storage ends si tire carrier,CB radio Midland 5001z+antena 4feet Firestick. 2008 SUZUKI BOULEVARD M50-MOTO 2008 Chevrolet Express 2500 cargo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adiutaus Postat Ianuarie 29, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Re: 2011 Jeep Wrangler Unlimited Rubicon... pareri, opinii, ce ar trebui modificat ? ah..m-am uitat si la fender flares.alea sunt de la bushwacker..pocket style le zic..si cica offroad-isti nu prea sunt ok cu ele...sunt prea mari si e sanse 99% sa le rupi din prima tura...mai ales la flexari puternice ale rotilor..sigur dau in ele..si pacate de ele...ca cost aceva de genul...400$ pt cele de fata si vreo 350 alea de spate..deci vreo 700 fata-spate..ceea ce mi se pare prea mult ca sa le strici in prima tura.dar ca estetic..arata fain,numai sa nu iesi offroad cu masina:)..cica flat fenders ar fi ideale..tot la vreo 500 si alea noi de la bushwacker...normal..cred ca masina a fost facuta mai mult sa arate mai custom...decat altceva...faina oricum... I live.I ride.I am.Jeep!...nu?:)) "IF YOU CAN READ THIS ROLL ME OVER!!!" 2011 JEEP WRANGLER UNLIMITED RUBICON,Warn Powerplant HD,AEV snorkel,Bushwacker corner guards,SmittyBuilt SRC rocker guards,bari fata+spate Rugged Ridge XHD cu storage ends si tire carrier,CB radio Midland 5001z+antena 4feet Firestick. 2008 SUZUKI BOULEVARD M50-MOTO 2008 Chevrolet Express 2500 cargo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefaniordan Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Re: 2011 Jeep Wrangler Unlimited Rubicon... pareri, opinii, ce ar trebui modificat ? Scarile si bull barul nu mi-au placut nici mie. Unele accesorii le poti trce la, asa da, altele la, asa nu. Ce ma uimit este hi-liful care era langa roata de rezerva. 2008 Jeep Patriot 4x4 2.4 L, FD1, North Edition The Earth is covered 70% by water, Jeep covers the rest Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adiutaus Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: 2011 Jeep Wrangler Unlimited Rubicon... pareri, opinii, ce ar trebui modificat ? Scarile si bull barul nu mi-au placut nici mie. Unele accesorii le poti trce la, asa da, altele la, asa nu. Ce ma uimit este hi-liful care era langa roata de rezerva. intr-adevar,interesanta pozitie pt hi-lift.Mai ales ca sta si pe verticala...parca e antena de CB:))lol...o antena asa mai groasa un pik:))) "IF YOU CAN READ THIS ROLL ME OVER!!!" 2011 JEEP WRANGLER UNLIMITED RUBICON,Warn Powerplant HD,AEV snorkel,Bushwacker corner guards,SmittyBuilt SRC rocker guards,bari fata+spate Rugged Ridge XHD cu storage ends si tire carrier,CB radio Midland 5001z+antena 4feet Firestick. 2008 SUZUKI BOULEVARD M50-MOTO 2008 Chevrolet Express 2500 cargo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate