Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Patrol Y61 lwb Vs G 463 lwb...ambele avand aceleasi anvelope,etc (discutie generala)

alex22_xxx

Patrol Y61 lwb Vs G 463 lwb...ambele avand aceleasi anvelope,etc (discutie generala)  

21 membri au votat

1. 1. Patrol Y61 lwb Vs G 463 lwb...ambele avand aceleasi anvelope,etc (discutie generala)

• Patrol Y61 LWB
    • Mercedes G463 LWB

Postări Recomandate

Dupa cateva discutii purtate cu un coleg de forum pe tema aceasta m-am gandit ca ar fi interesant sa va impartasiti parerea in legatura cu aceasta chestiune:

Care masina dintre cele prezentate mai sus credeti ca are mai mari calitati de offroader? Care credeti ca se descurca mai bine in teren?

Ar fi interesant si un chestionar,dar din pacate nu m-am descurcat sa-l introduc.Poate ma ajuta un moderator.Cred ca ar fi interesant sa aflam si parerea altora,unii chiar posesori ai acestor masinii.

So,who is the best????

Editat de Yonutz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Patrol Y61 lwb Vs G 463 lwb...ambele avand aceleasi anvelope,etc

Offroad...mare diferenta nu cred ca este. Inclin in favoarea MB pentru 3 blocante si dimensiuni mai reduse. Totusi, un lwb nu e "arma" potrivita in teren accidentat grav.

Ca si masina de expeditie, 100% Patrol.

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

E o intrebare atehnica , pina la aparitia unei testari practice , in conditii absolut similare .Abia atunci poti spune ca A are capacitatea de urcare in rampa mai buna decit B , dar tractiunea la punct fix....etc .

Si apoi toate astea vor fi combatute de factorul uman .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Vizitator dan_flex

Salut. Avand siy61 si mercedes g cu care particip la concursuri eu zic ca totusi mercedesul se descurca un pic mai bine :h5

Link spre comentariu

Offroad...mare diferenta nu cred ca este. Inclin in favoarea MB pentru 3 blocante si dimensiuni mai reduse. Totusi, un lwb nu e "arma" potrivita in teren accidentat grav.

Ca si masina de expeditie, 100% Patrol.

MB- dimensiuni reduse-greutate mare-flex mic!

la patrol....pot fi subiectiv ,deci no coment!

Link spre comentariu

Vizitator dan_flex

Adevarul este ca patrolul nu l-am bagat la extrem dar nu se stie niciodata:h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare