Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Poze cu masinile noastre, OPEL FRONTERA - ONLY !

NIK4X4

Postări Recomandate

• Răspunsuri 286
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: poze cu masinile noastre.

@kriu

pune o poza si cu cealalta frontera B de 2.2 so vada si ochii nostri

cealalta o foloseste mai mult tata:old, nu am fost cu ea la "iesiri" deci nu a participat nici la sedinte foto... dar am ceva poze cu ea...

C15596257_3.jpg.fa4c5cd5e3f981c5980443b52c41a867.jpg C15596257_1.jpg.ace28aad853bd6db098297653e070404.jpgC15596257_4.jpg.37bea36d0588a210d3f2e1673c3cbfb3.jpg

promit sa pun unele si cu ea dupa actiune! adica, plina de namol.:banana

Editat de kriu

frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1

frontera B 2.2 16v sport - de plimbare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Foarte frumoasa asta de 2,2. Este cumva si automata ? Acest model il visez de ceva timp! Sper sa o vand pe a mea si sa-mi iau una ca asta. Daca ai vreo intentie sa o dai, da un mesaj la 0722 599 936- Radu.

Link spre comentariu

0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com
Link spre comentariu

Ai dreptate,si mie mi se pare mai frumoasa cu noroi pe ea,dar numai in poze..I-am scos fatza in vreo 3 ore de spalat la furtun,partea cel mai greu de curatat fiind pe sub aripi.Dar voi face acelasi lucru cand se va ivi prima ocazie:banana Fara regret.

PS-apropo de bullbar-ul taumm-am tinut 2 luni de un bulgar sa mi-l dea de masina,o epava,dar nu s-a combinat neam...!

0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com
Link spre comentariu

Frumos ! Imi place unghiul pozei :D

Poza e facuta cumva in Raul Ramnic? Pe unde exact stai? S-ar putea sa stii Frontera mea, e singura galbena din Rimnic cu numarul (momentan) SSX. Vezi doar ca masina + apa =/= love, mai ales iarna. Sa nu cumva sa iei apa la filtrul de aer ca nu e de bine (deduc din poze ca nu ai snorkel).

Opel Frontera Sport 2.0i
Link spre comentariu

Sa o conduci sanatos ! Ce motorizare are ?

Mersi! :grin: Are motor benzina 2,2 16V, si urmatoarele upgrade- uri:

- inaltat din bari torsiune/arcuri aprox 3cm(asa am cumparat)

- scut din otel striat pt motor-cutie viteza si reductor, facut la un atelier off-road din Tg Mures

- inclinometru+ statie CB+ sufa + winch manual de 4t

- in majoritatea pozelor apare incaltat cu niste MT uri uzate de 230/80/16 , momentan am INSA TURBO RANGER 225/70/16

In viitorul apropiat(sper eu) urmeaza bara tip ARB(replica) kit inaltare 5cm,sistem navigatie pt off road, roff - rack , set anvelope MT pe jante otel, scut complet care sa protejeze si rezervorul si eventual un troliu.

Va voi tine la curent cu realizarile. Numai bine!

Link spre comentariu

si acaretu meu si in spate a lu florin,care nu are rost sa il pozez era prea curat:ha: ca in poza de mai sus

.

http://img37.imageshack.us/img37/93/dsc00377vl.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img46.imageshack.us/img46/2032/dsc00410oc.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

salut

merg bine fronterele si in teren si nici pe sosea nu te fac de rusine....dar carcotasii vorbesc si ei....sa nu taca.

eu am mers cu a mea cu 150 dar tu aveai 160 din cate vad mai mergea npic.

AB16NIK...AB23NIK
Link spre comentariu

Merge, chiar foarte bine ! De specificat ar fi ca eram pe drum de pamant dupa o dacie cu niste hoti care au incercat sa plece cu generatorul meu de curent. Nu va puteti imagina ce tare e bulbarul din fata, cel original de fabrica!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare