JURJUT OVIDIU Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Re: poze cu masinile noastre. membru nou in gasca voastra de ieri sunt fericitul posesor al uni frontera, cumparata de la styuk, frumoasa masina, o sa pun poze cat mai curand posibil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Re: poze cu masinile noastre. Salutare Fronteristi Priviti ce a intrat in ,,ograda" mea ,(pentru putin timp): si inca ceva poze : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JURJUT OVIDIU Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Re: Poze cu masinile noastre. Revin si eu cu pozele agregatului din dotare. De cand l-am luat a suferit mici modificari -instalatie gpl -suspensie de la Ironman -flanse de 38 -si bineinteles un set de gume Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danyvalcea Postat Decembrie 22, 2012 Partajează Postat Decembrie 22, 2012 (editat) Re: Poze cu masinile noastre. adaug si eu niste poze cu fronterele pe care le-am avut Editat Decembrie 22, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 (editat) Re: Poze cu masinile noastre. Bine ai venit la noi aici...din toate,aia coniac mi se pare cea mai shucara-poate si datorita jantelor vopsite la culoare :t1 La cea neagra pragurile sunt deosebite-mai late pe spate.. Editat Decembrie 23, 2012 de SUPERDRAGOS 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebastian tatoo Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 (editat) Re: Poze cu masinile noastre. salut baieti. vin si eu cu poze aici pe topicul cu fronty-urile Spatele nu mai arata la fel,va primi capac pe roata de pe modelul din 2003,ala pe care scrie fontera in relief Editat Ianuarie 5, 2013 de sebastian tatoo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebastian tatoo Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Poze cu masinile noastre. Aaa si sa nu uit,jantele sunt de patrol cu et 0,vreau sa o inalt din bari un pic si pe spate sa ii pun distantiere sau sa pun arcuri un pic mai inalte:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marian123 Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Re: Poze cu masinile noastre. dany valcea am ji eu praguri k ale tale pe a ta a neagra:grin::ap:n1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gmc78 Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Re: Poze cu masinile noastre. Acesta este tractorasul meu, 2.5 tds... Opel Frontera 2.5 TDS '98 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Re: Poze cu masinile noastre. Nu mai ai loc de tractoare de-astea noi pe-aici...:grin: Fa-ne o prezentare mai amanuntita.. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Re: Poze cu masinile noastre. Frumoasa foc! I-as pune o folie pe geamuri, sa fie si mai frumoasa!:grin: Sa o stapanesti sanatos! ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gmc78 Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: Poze cu masinile noastre. In primul rand multumesc pt urari, la fel va doresc si voua, cati mai multi km fara neplaceri, iar acum sa ne conformam cerintelor: Este fabricata in 1998 are geamuri electrice fata si spate, aer conditionat, roti pe 16" cu cauciucuri AT, interiorul este in lucru, adica schimbat scaune pe fata cu unele mai comode cu incalzire si diverse reglaje, schimabat tapiterie la bancheta pt ca cea veche este uzata si trebuie sa fie in ton cu scaunele noi, urmeaza si folie pe geamurile din spate, pe viitor vreau sa-i montez un snorkel, niste mici modificari la scari (praguri) si mai vedem. Poze cu masina voi mai pune pt ca nu este nici una cu interiorul dar cand va fi gata...cam atat pt moment. Sa ne pozam cu bine:2dr PS: Cand voi avea mai multe poze si interiorul gata voi deschide un topic de prezentare unde voi face o prezentare mai ampla. Opel Frontera 2.5 TDS '98 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landrover Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: Poze cu masinile noastre. De vreo luna sunt... Frontherist. Uite si jucaria la "munca" Minunatul LR Discovery II Td5, 2001 White Wolves Offroad Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JURJUT OVIDIU Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: Poze cu masinile noastre. FRUMOASA, S-o stapanesti , noroiesti, bucuros! PS: in sfarsit ceva miscare si la OPEL, ca in ultima vreme cam pauza> Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: Poze cu masinile noastre. FRUMOASA, S-o stapanesti , noroiesti, bucuros! PS: in sfarsit ceva miscare si la OPEL, ca in ultima vreme cam pauza> Deh, asa e cand nu imi mai merge mie 4x4 :grin: @LandRover, sa o stapanesti sanatos! Frumoasa masina, frumoase gume! :h5 ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: Poze cu masinile noastre. Da ai bagat-o,nu gluma...:dr1 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landrover Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 (editat) Re: Poze cu masinile noastre. In comparatie cu ce o asteapta de acum incolo asta e o "gluma". Zic unii posesori de frontera ca masinile astea se descurca bine in teren. Astept primavara sa o ridic putin, sa nu se mai lipeasca cu burtica de noroi si sa vedeti ce-si ia:grin:, si cat rezista:cr1 Editat Ianuarie 26, 2013 de landrover 1 Minunatul LR Discovery II Td5, 2001 White Wolves Offroad Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 (editat) Re: Poze cu masinile noastre. Una poza: :grin: ... dupa ce am iesit asa: :h5 ( eu am facut poze, motiv pentru care eu nu apar " off-road" ci doar " on-road") Editat Ianuarie 26, 2013 de Andrei_vl ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresmih Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Re: Poze cu masinile noastre. Va prezint si eu gargarita mea . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adytzzz Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: Poze cu masinile noastre. Foarte intretinuta masina:h5 Pun si eu cateva poze,o sa revin cu altele mai recente Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danyvalcea Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: Poze cu masinile noastre. o noua achizitie de la dany park Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danyvalcea Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: Poze cu masinile noastre. alta frumusete de la dany park Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danyvalcea Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: Poze cu masinile noastre. inaintea lor cu 3 luni a fost si ea ; cu toate ca nu a fost o frontera mi-a placut mult si nu am putut rezista tentatiei de a fi a mea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danyvalcea Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: Poze cu masinile noastre. intre timp a mai aparut o fronterica in dany park Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danyvalcea Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: Poze cu masinile noastre. O sa revin cu noutati din dany park. va multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate