leonford Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Re: poze cu masinile noastre. Buna colega , referitor la bari asa am cumparat masina . Am facut catava poze , barile sunt univesala +portbagaj de Dacie . Eu folosesc masina pentru orice dar am grije de ea . Respecte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Re: poze cu masinile noastre. fara suparare,dar portbagajul ala mi se pare dintr-o alta galaxie....dar tine de gust!:wink: frumoasa culoare. http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leonford Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Re: poze cu masinile noastre. Sunt absolut convins ca e jenant portbagaju SCUZE . Dar e util grozav , cum o aspir saptamanal demontez incet tot interiorul pentru caratare etc. Nu ma indur sa bag inauntru multe chesti . Pormit sa-l demontezi cu bari cu tot si sai dau o culoare. O poza sa nu fiu offtopic . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Mai 6, 2012 Partajează Postat Mai 6, 2012 Re: poze cu masinile noastre. Da-i o culoare neagra, mat, si nu va mai fi jenant deloc :h5 "Off- road"= in primu rand utilitate( ce, Frontera e frumoasa? :ga) ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Mai 6, 2012 Partajează Postat Mai 6, 2012 Re: poze cu masinile noastre. O poza mai recenta cu utilajul meu cu ultimele upgrade-uri: troliu Best Winch de 5400 kg de la Calinvas; Body Lift de 3cm de la Roly, montate in atelierul lui Liviu din Tg Mures si niste proiectoare discrete Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Mai 6, 2012 Partajează Postat Mai 6, 2012 Re: poze cu masinile noastre. Frumoasa foc! Trage-i niste MTuri! :grin: ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Re: poze cu masinile noastre. Mersi pt. apreciere,urmeaza MT-urile ! :grin: In viitor mai am planuri pentru un chit de suspensie si blocant spate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vivasilache Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 (editat) Buna colega , referitor la bari asa am cumparat masina . Am facut catava poze , barile sunt univesala +portbagaj de Dacie . Eu folosesc masina pentru orice dar am grije de ea . Respecte Multumesc frumos pentru pozele cu detalii. M-am lamurit cum au fost puse. Mai caut inca bare originale la pret decent dar daca nu gasesc probabil ca voi adopta aceasta solutie..... O poza mai recenta cu utilajul meu cu ultimele upgrade-uri: troliu Best Winch de 5400 kg de la Calinvas; Body Lift de 3cm de la Roly, montate in atelierul lui Liviu din Tg Mures si niste proiectoare discrete [ATTACH=CONFIG]139429[/ATTACH] Nu arata rau, parca e chiar prea eleganta... :br Editat Mai 7, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john 2000 Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: poze cu masinile noastre. Poze cu englezoaica mea de care cu parere de rau ma voi desparti.Imi trebuie ceva mai puternic,poate 2,8.Cu platforma cu 40 de stupi este cam lenesa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: poze cu masinile noastre. Poze cu englezoaica mea de care cu parere de rau ma voi desparti.Imi trebuie ceva mai puternic,poate 2,8.Cu platforma cu 40 de stupi este cam lenesa. Masina asta a fost luata din Sibiu? 2.3-urile sunt puturoase si cu si fara stupi... daca vrei sa ramai la Frotera si sa ai un impozit mai mic iti recomand motoru de 2.5. Daca nu, gandeste-te la o camioneta de 3.0 si nu mai ai nicio treaba :h5 ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john 2000 Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: poze cu masinile noastre. Masina asta a fost luata din Sibiu? 2.3-urile sunt puturoase si cu si fara stupi... daca vrei sa ramai la Frotera si sa ai un impozit mai mic iti recomand motoru de 2.5. Daca nu, gandeste-te la o camioneta de 3.0 si nu mai ai nicio treaba :h5 Nu e de la Copsa Mica.Au avut una la fel ,dar fara proiectoare.Am adus-o personal,am actele pe numele meu.Dupa ce termin cu stupii anul acesta ma decid in care parte o iau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scotzi Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Re: poze cu masinile noastre. Poze si cu masinuta mea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai1975 Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Re: poze cu masinile noastre. la Rapa Rosie langa Sebes Alba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marian123 Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 (editat) Poze noi:)) Am fost ku ea la padure:tr:tr:tr:))) :tr::tr:tr:tr Editat Ianuarie 29, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vivasilache Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Re: poze cu masinile noastre. una "artistica", de asta vara..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marian123 Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Re: poze cu masinile noastre. [ATTACH=CONFIG]155039[/ATTACH] Greu nu??:rsp FRONTERA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Re: poze cu masinile noastre. Frumos! Asa ii sta bine unei Frontere! :grin: :h5 ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marian123 Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 (editat) Re: poze cu masinile noastre. Voi ce ati facut cu Fronterele voastre?,apropo care Frontera de pe site e mai frumoasa ce ziceti ? Va place esapamentul??[ATTACH=CONFIG]155107[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]155108[/ATTACH] De jante nu a aflat nimeni nimic? Editat Octombrie 27, 2012 de Marian123 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 (editat) Re: poze cu masinile noastre. Azi am facut asta: http://www.youtube.com/watch?v=DQZVtPNOCvA&feature=plcp http://www.youtube.com/watch?v=Cf0vLwc1vG0&feature=plcp http://www.youtube.com/watch?v=wpNN3SQ5SAU&feature=plcp http://www.youtube.com/watch?v=Tsg_fGNBZi8&feature=plcp [video=youtube;2_VV_-BLeOE]http://www.youtube.com/watch?v=2_VV_-BLeOE&feature=plcp http://www.youtube.com/watch?v=7IQW4QpQ7cU&feature=plcp ( in ultimu video Pajero MK2 LWB a refuzat sa urce... Fronty a urcat :grin:... rampa era nasoala, pe bune! ) Editat Octombrie 27, 2012 de Andrei_vl ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: poze cu masinile noastre. ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scotzi Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: poze cu masinile noastre. Poze de la ultima iesire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: poze cu masinile noastre. Scotzi, felicita'! :h5 ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leonford Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 (editat) La munca nu la intins mana :banana Editat Ianuarie 29, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: poze cu masinile noastre. Bun asa,trage la deal,nu se incurca...Cred ca i-ar fi trebuit si cativa saci si in spate,pentru aderenta optima.Frumoasa culoare,mi-a placut mereu,e ca cea de la OPC... 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leonford Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: poze cu masinile noastre. Trage de rupe , sunt super multumit . Vopseaua a fost retusata si suflata cu lac toata masina , apropo de aderenta nici nu imi imaginez masina fara cauciucurile acestea (rupe tot) nu am cuplat 4x4 decat de cateva ori . SINGURA problema care mi se pare suspecta e temperatura mare a apei , se incalzeste foarte repede . In rest nota 10+. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate