specials Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 (editat) Am achizitionat in vara un ATV Bashan 200 cc, il tin la casa de vacanta la cca 35 km de bucuresti dar nu am apucat sa merg decat de cateva ori pt ca m-a lasat ambreiajul, practic nu mai intra in viteza iar in respectiva localitate nu am gasit nici un mecanic...:hl http://i282.photobucket.com/albums/kk274/mvsilviu/4b2663476ee181bcda32db22a.jpg Are careva acest model pt a impartasi din experienta sa? Editat Decembrie 28, 2010 de Astral Jeep Wrangler YJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DieselRider Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: ATV Bashan 200 cc Am avut un Bashan 250 nu 200 in urma cu un an si sincer sa fiu nu vreau sa te dezamagesc sau sa te descurajez dar nu am fost deloc multumit de el (Depinde de pretentiile fiecaruia si mediul in care il utilizezi bine inteles). Ca sa iti spun pe rand: - Bujie; - Reglare admisie la aproximativ 1000 km (Nici o-data nu mi-am putut explica de ce); - Rulment fata spart; - Franele fara a fi folosite la extrem se incalzeau si ramanea practic infranat ATV-ul; - Am avut probleme cu ceva suruburi care oricat le strangeam se desfaceau in mers; - In ultima saptamana pana sa il vand scotea un fum foarte urat si foarte negru, cred ca nu ardea complet benzina, nu stiu ce sa spun in legatura cu problema asta. Dupa ce l-a cumparat de la mine persoana respectiva a mai schimbat doar chestii foarte mici la el dar adevarul este ca nici nu merge decat in oras cu el, tinand cont ca unui ATV nu ii place asfaltul e cam plictistit pe acolo. Clar nu are de ce sa se strice! Tancozaut - Jeep Wrangler cu viitoare modificati :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: ATV Bashan 200 cc Cum adica te-a lasat ambreiajul? Cand tragi de maner,nu se simte nimic? cablul e slab? La un quad de 200 chinezesc am patit odata treaba asta. Nu intra in viteza,nu debreia deloc. Problema a fost parghia actionata de cablu care,nu-mi explic cum,s-a dat peste cap. Am desfacut tija cu caneluri de pe axul parghiei,l-am rotit pana am simtit ca tine pe ambreiaj si am strans-o la loc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DieselRider Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: ATV Bashan 200 cc Cablul a fost rupt! Tancozaut - Jeep Wrangler cu viitoare modificati :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 (editat) Re: ATV Bashan 200 cc Problem solved. Se poate inchide. LE: Saga continues Editat Ianuarie 3, 2011 de Sefulik Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
specials Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: ATV Bashan 200 cc Cum adica te-a lasat ambreiajul? Cand tragi de maner,nu se simte nimic? cablul e slab? La un quad de 200 chinezesc am patit odata treaba asta. Nu intra in viteza,nu debreia deloc. Problema a fost parghia actionata de cablu care,nu-mi explic cum,s-a dat peste cap. Am desfacut tija cu caneluri de pe axul parghiei,l-am rotit pana am simtit ca tine pe ambreiaj si am strans-o la loc. Totul pare ok, cablul este tensionat dar pedala ambreiajui nu mai face nimic in nici o pozitie... Jeep Wrangler YJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: ATV Bashan 200 cc Desfa parhia de pe axul tijei care actioneaza ambreiajul si roteste-o cu mana. Daca are cursa mai mare de o tura,pagubele pot fi destul de serioase. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DieselRider Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: ATV Bashan 200 cc Zi Doamne fereste ca daca are cursa mai mare de 3 spire maxim o sa ii trebuiasca ceva bani! Tancozaut - Jeep Wrangler cu viitoare modificati :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate