apostolioanradu Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Revin cu o intrebare (si problema). Pe galeria 2 nu aprinde mereu (rezulta vibrare, fum alb cu miros de benzina in spate si putere scazuta. bujiile sunt proaspat schimbate) si presiunea uleiului scade, la relanti. Ce inseamna asta si cu ce sa incep? Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Probleme motor presiunea uleiului la relanti cu motorul cald, trebuie sa fie minim 1,8. adica, pe martorul de bord, putin sub prima linie. .....despre galeria 2.... nu stiu ce vrei sa spui.... frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Ianuarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Probleme motor Aha, asta m-a speriat. Traiam cu impresia ca trebuie sa stea mereu sus. Am impresia ca am o fisa de bujie dusa. Are cineva vreo idee cat costa una? De asemenea, din cauza aceasta cred, are si consum exagerat si putere scazuta. Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Probleme motor despre ulei, vad ca am presiune mai buna cu ulei GM 5w30 decat cu castrol... eram fan castrol... setul este intre 80 si 180 lei, in raport de marca! daca tot le skimbi, e recomandat sa skimbi tot setul! ... si nu te zgarci, ia bosch, packard... frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Probleme motor Inca una urata. Cand e motorul rece, da sa se inece din cand in cand, iar cand asta se intampla se aprinde martorul rosu de pompa scurt si dispare. Daca ii calc acceleratia nu se ineaca. E normal ? (Scuzati intrebarile tampe, sunt nou in domeniu). Daca nu, de la ce poate fi ? Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Ianuarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Probleme motor Completez, acum se ineaca si cu motorul cald. Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Probleme motor salut filtrul de benzina lai schimbat vreodata? AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Ianuarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Probleme motor Da, e schimbat :( Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Probleme motor ziceai ca banuiesti ca sunt duse fisele de bujii... poate sa intrerupa si din astea... frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Ianuarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Probleme motor Am sa le schimb si apoi vad ce am rezolvat. Daca tot nu e bine revin :sh2 Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Probleme motor dc ai modelul cu aprindere electronica (fara delcou ) schimba aprinderea ,se mai duce si are acelas simptom Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Ianuarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 (editat) Re: Probleme motor Am c20ne-ul, cu delcou. I-am gasit problema, o fisa terminata. :banana Editat Ianuarie 6, 2011 de apostolioanradu Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Ianuarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Probleme motor Si cum o buba nu vine niciodata singura, constat ca fisa a rezolvat buba cu consumul crescut, dar motorul tot nu invarte cum trebuie. Galeria 2 tot nu merge bine (la testul cu scos fisa bujie abia daca se simte o diferenta). Probabil are injectorul infundat. Presiune face pe galerie. Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Probleme motor dc te pricepi cat de cat ca sa elimini orice dubiu de injector scoatel pe cel care il banuiesti si mutal la alt piston ,vezi apoi dc face si acolo figuri....dc sa mutat prob la cealalta galerie la care pui injectorul in cauza e clar e injectorul de vina,dc nu, si face la aceasi galerie fai un test de compresie :x Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Ianuarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Probleme motor Am sa incerc cat de curand ideea. Compresia e buna pe galeria cu problema. Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Mecanic21 Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Probleme motor pai dupa cum zici tu mai mult ca sigur e injectorul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Ianuarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Probleme motor pana acum mergea intrerupt in 3 pistoane si habar nu aveam cu ce se papa motorasul de frontera sport. I-am curatat injectoarele cu ultrasunete si aditiv de benzina iar acum merge ca unsa, fara fum fara vibratie, lin. De asemenea mi-a scazut consumul. Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Boier4ever Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Probleme motor Daca iti aprinde vre-un martor de avarie inseamna ca "virgula" controller-ul motorului a identificat o problema ... Vezi, mai intai, daca-ti confirma cilindrul cu problema. Citeste-i codurile de defect, fa-i niste masuratori (ex: presiune combustibil in rampa) si abia apoi, dupa ce ai restrans aria cutarii defectului si nu mai ai solutii alternative incepi s-o iei prin eliminare pe zona in care nu prea ai ce sa mai masori (inalta tensiune): fise, bujii. Cum ai ajuns la concluzia ca ai oproblema pe cilindrul 2? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Probleme motor Cum ai ajuns la concluzia ca ai oproblema pe cilindrul 2? pai si cu fisa, si fara fisa merge la fel, deci... problema este la cilindrul 2! explica putin mai sus, ia vezi. frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Ianuarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Probleme motor Problema era de la injector, era infundat. Am diagnosticat-o intai prin faptul ca nu mergea rotund motorul (vibratie, acceleratie proasta si fum alb la spate) si apoi am luat fisele si am scos una cate una. La cilindrul 2 nu s-a simtit nici o schimbare cand am scos fisa. Am verificat si scanteia si dadea bine. Acum a mers super pana astazi dimineata cand mi-a aparut problema noua. Din mers imi pierde toata puterea pana in 2000 turatii. Cateodata cand se intampla asta imi aprinde martorul de bord de la pompa, alteori nu, dar e destul de sesizabila buba. Din nou, nu stiu ce a mai apucat-o. Maine o duc la service. S-asa fata mea a devenit prea bine cunoscuta prin atelier... :| Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Boier4ever Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Probleme motor Daca aprinde martorul, insemna ca ECU a inregistrat deja o problema... Intai vezi ce "zice" c-o doare si abia apoi vezi ce-i de facut... Simptomul se potriveste mai multor defecte, asa incat trebuie intai facuta o identificare a zonei din care provine si abia apoi se "sapa" mai adanc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Probleme motor Problema este ca habar nu am cum sa ii fac testul agrafa si din cate stiu frontera a nu are nici iesire sa ii fac diagnoza auto. Ma poate invata cineva cum ii fac testul agrafa ? Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Probleme motor a fost unu peici cu testul asta si a ajuns la bancuri:ha: AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Probleme motor Adica ar fi mai bine sa nu ma bag cu agrafa la test? Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Probleme motor ... a ajuns la bancuri, dar nu trebuia! pana la urma exista testul ala cu "agrafa"... unii dintre colegi s-au precipitat prea tare in acea discutie si au cazut pe locul 2. la bancuri a ajuns din alte motive... a cam "sarit calul" cu limbajul, din ce stiu eu. frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate