NIK4X4 Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Probleme motor Adica ar fi mai bine sa nu ma bag cu agrafa la test? nam zis sa nu bagi agrafa... cauta la bancuri cum se face testul agrafa, ca sa vorbit ceva mai concret mai la urma. AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Boier4ever Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Probleme motor Testul cu agrafa se poate face si la mufa cu 10, dar si la cea cu 16 pini (cu conditia ca pinul 6 sa existe fizic in mufa, la aceasata din urma): Contactul - pozitia "OPRIT" La mufa cu 10 pini se face strap intre ultimii doi ( cei din dreapta) de pe linia de jos, cand cheita mufei e orientata in sus; La mufa cu 16 pini, cel cu nr. 6 se leaga la masa; Apoi, se pune contactul pe pozitia a doua; Citirea se face DUPA primul flash scurt, al becului de avarie al motorului, pe sistemul: primua grupa de flash-uri e grupa zecilor, iar cea de-a doua e cea a unitatilor; Numarul obtinut astfel se compara cul din tabelul cu coduri de defect specifice acestui model; Exemplu: (pauza lunga)**(pauza scurta)***(pauza lunga) = 23 = knock sensor Tabelul contine peste 100 de coduri si nu permite copy-paste, asa ca din ratiuni de lipsa a timpului nu-l voi posta, insa pentru cateva coduri precizate va pot da explicatiile aferente. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Ianuarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Probleme motor Ok, dar mufa de care se spune unde o gasesc? :-S Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Probleme motor ia vezi, nu e pe tabloul de sigurante? frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Ianuarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Probleme motor Am gasit excitatia la alternator "uitata" la montat, de catre mecanic. De venit am venit acasa cu masina in turatie mai mare si pana acum nu mi-a mai facut buba bu pierdutul puterii, dar tot imi mai aprinde din cand in cand martorul din bord de la pompa si odata cu el un mic "hac" pe care daca il primesc pe gheata nu e prea placut. Poate, zic eu, ca nu mai apare buba cu pierderea puterii, odata cu rezolvarea alternatorului. cu cealalta in schimb nu stiu ce sa ii fac. Nu am mufa de diagnosticare pe tabloul de sigurante. Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Ianuarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Probleme motor Am auzit pe altcineva care a patit ceva asemanator mie cu frontera si buba a fost... bobina de inductie. Am sa o schimb sa vad daca se rezolva ceva. Intamplarea face sa am una de rezerva :) Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate