ADP246 Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Buna tuturor! La Multi Ani si tot ce va doriti in noul an! Sunt nou pe forum,dealtfel este primul meu post pe aces forum; Am achizitoinat de curand un RRS,cel de la titlu,are 113.000km reali,si sunt multumit de el,chiar daca anterior am avut masini din alta clasa cu mai multi cai putere,etc;ma declar multumit de masina si intrebarea mea ar fi,daca modelul de mai sus are ceva probleme generale,sau ce ati intampinat voi cu masinile voastre,etc! Eu stiu ca este o masina super luxoasa care indeplineste mai toate conditiile+cele off-road! Deocamdata merge perfect,nu am avut pb deloc,dar este bine de stiut daca ar exista ceva pb,cum au toate cate o 'hiba':wink: Nu stiu nici macar cine se ocupa de motorizarea celor de la Land Rover ,parca Ford:grin: Astept cu nerabdare parerile voastre/sfaturi de intretinere,etc;orice este binevenit si salutabil ;):h5 Multumesc anticipat!:cl Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Ianuarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Masina mea;Range Rover Sport SE,2.7 aut! Pareri! Este sau nu o alegere buna? 2006,aut,190hp,2.7,peste 100k km,roti 275/40/20,runflat; fara trapa si incalzire in scaune :p,cu carlig de remorcare,bi-xenon,alarma...si cam atat! Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AmiOFF-ROADRUNNER Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Masina mea;Range Rover Sport SE,2.7 aut! Personal cred ca e o buna alegere, bineinteles ca depinde si de ce nivel de Off-Road discutam...:grin: Ia-ti un set de roti pt. Off-Road pe 17", ( macar niste AT-uri ) ca sa poti iesi de pe asfalt :wink: . In functie de sistemul de frinare poti monta jante de 17" sau 18" Daca ai Brembo , etrierele sint supradimensionate si nu intra 17". Sa o folosesti sanatos ! :br ... si avarii ... ZERO ! L.R. Discovery 3 HSE , 2006 Aro M 461 C , 1972 Land Rover Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan1323 Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Masina mea;Range Rover Sport SE,2.7 aut! super masina sa o stapanesti sanatos. Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Ianuarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Masina mea;Range Rover Sport SE,2.7 aut! Personal cred ca e o buna alegere, bineinteles ca depinde si de ce nivel de Off-Road discutam...:grin: Ia-ti un set de roti pt. Off-Road pe 17", ( macar niste AT-uri ) ca sa poti iesi de pe asfalt :wink: . In functie de sistemul de frinare poti monta jante de 17" sau 18" Daca ai Brembo , etrierele sint supradimensionate si nu intra 17". Sa o folosesti sanatos ! :br ... si avarii ... ZERO ! Ms frumos @ROADRUNNER,exact asta intentionez sa fac,sa-mi i-au jante si cauciucuri 235/65/17,dealtefel minimul recomandat de firma,pe care sa le las echipate cu M+S(pt iarna si off-road-uri lejere),iar celelalte asa de vara; Oricum,masina nu stiu in ce fel se poate 'etala' pe offroad,insa am sa o incerc; Nu are Brembo,asa ca merg jante pe 17! Ms mult de replay!:h5 si tie @bogdan 1323! Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan1323 Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Range Rover Sport SE,6v aut,diesel;2.7l si 190 hp;2006 Este motor jaguar, iar eu cand lam luat pe al meu am aflat ca merg milionul de km fara probleme.Parerea mea e ca intretinerea la reprezentanta ca altfel daca tio zapaceste cineva nu o mai descurca 100 de mecanici. Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Ianuarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Range Rover Sport SE,6v aut,diesel;2.7l si 190 hp;2006 Este motor jaguar, iar eu cand lam luat pe al meu am aflat ca merg milionul de km fara probleme.Parerea mea e ca intretinerea la reprezentanta ca altfel daca tio zapaceste cineva nu o mai descurca 100 de mecanici. Am deja programare pe 10 ian;masina este achizitionata de curand,iar primul lucru ce am facut,am schimbat uleiul si toate filtrele;ce-i drept la o firma autorizata,dar nu la Land Rover; Ideea este ca nu sunt adeptul mecanicilor de la coltul blocului si prefer reprezentantele,chiar daca sunt mai scumpe! Aici nu sunt probleme(ca si in tara) de neseriozitate,furturi sau inlocuire de piese,etc;in plus ai garantii; Acuma vreau sa vad starea ei generala,eventual ceva bucse,pivoti,si cureaua/lantul de distributie;apoi.. Controlul tehnic a trecut absolut fara nici o obiectie; Inainte am avut o alta masina in care bagam bani cel putin de 2 ori/an,si nu putin! Am fost uimit sa vad ca uleiul+filtrele m-au dus la jumate pret,decat la cealalta marca!Toate consumabilele le-am luat de la reprezentanta si pt una si pt cealalta; Numai bine! Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Range Rover Sport SE,6v aut,diesel;2.7l si 190 hp;2006 misto masina, iar culoarea este deosebita! cat te-a dus? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Ianuarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 (editat) Re: Range Rover Sport SE,6v aut,diesel;2.7l si 190 hp;2006 misto masina, iar culoarea este deosebita! cat te-a dus? 27700 eur! Culoarea m-a impresionat si pe mine; negru si gri sunt peste tot! Alb si visiniul asta mai rar;sunt culori mai mult pt 'supercharge-uri' :wink:; Editat Ianuarie 2, 2011 de ADP246 Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Masina mea;Range Rover Sport SE,2.7 aut! Salut si bine ai venit pe la noi. Ti-am unit eu ce le 2 topicuri care aveau acelasi titlu. Cred ca este cea mai noua masina de pe forum. Felicitari! Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Masina mea;Range Rover Sport SE,2.7 aut! Felicitari pentru achizitie:h5 Cred ca este cea mai noua masina de pe forum. Felicitari! Poate la sectiunea LR :grin:. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Masina mea;Range Rover Sport SE,2.7 aut! Felicitari pentru achizitie:h5 Poate la sectiunea LR :grin:. Firesc. Mersi. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Range Rover Sport SE,6v aut,diesel;2.7l si 190 hp;2006 Alb si visiniul asta mai rar;sunt culori mai mult pt 'supercharge-uri' :wink:; Frumoasa culoarea intradevar, insa te contrazic in privinta albului, la noi este destul, pe toate drumurile (si aici nu ma refer la zapada) ci la masinile de lux. O achizitie de care te vei desparti cu greu, si sper sa nu fi nevoit sa o faci. S-auzim de bine :cl :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Masina mea;Range Rover Sport SE,2.7 aut! Salut. Sa o stapanesti sanatos. Motorul este conceput de grupul PSA (Peugeot-Citroen) impreuna cu Jaguar. Eu am aceeasi motorizare si raportul putere/consum este unul bun, dupa parerea mea. Avand in vedere ca RRS este la baza (80%) un Discovery 3 ceea ce pot sa-ti recomand este sa izolezi mai bine mufele senzorilor suspensiei si mufa cutiei de transfer ( eu am folosit silicon si banda izolanta pentru a evita neplacerea aparitiei erorilor atunci cand apa patrunde in ele din diverse motive cum ar fi apa adanca, zapada foarte adanca). In rest nu cred ca pot aparea altfel de probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 (editat) Re: Masina mea;Range Rover Sport SE,2.7 aut! Da, m-am grabit putin. Avem un coleg cu Freelander 2 din 2009. Deci ramii cu cel mai nou RR. Acum ca tot zici ca te duci reprezentanta LR spune-le sa-ti dea hirtia cu toate opertiunile de service facute pana in prezent (in garantie sau rechemari facute/nefacute). Cu cele in garantie adio dar stii macar la ce s-a umblat si ce a cazut pana acum. Rechemarile sunt gratis indiferent cind te prezinti la service. Ceva de genul acesta http://topix.landrover.jlrext.com/topix/vehicle/index?cat=BULLETINS# O diagnoza totala este bine venita bineinteles cu prezentarea hirtiilor cu aparitia oricaror erori (remediate sau nu). Cam atit pe moment. In Belgia unde vad ca stai este o mare comunitate LR cu multe cluburi si forumuri dedicate. Poate nu ar strica niste vizite. Sa auzim numai de bine! Editat Ianuarie 3, 2011 de mariusg Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 (editat) Este motor jaguar, iar eu cand lam luat pe al meu am aflat ca merg milionul de km fara probleme.Parerea mea e ca intretinerea la reprezentanta ca altfel daca tio zapaceste cineva nu o mai descurca 100 de mecanici. Azi am fost la reprezentanta,cu un prieten pt a vedea noile modele si i-am intrebat pe cei de acolo ce tip de motor am;dupa ce au verificat seria sasiului mi-a zis un tip ca este motor citroen-peugeot:cr:op Am ramas ca la stomatologie;cica aceiasi motorizare este si pe jaguar x-tipe; si DA,au confirmat ca sunt motoare ff fiabile si duc mult ,cu conditia ca intretinerea sa fie facuta la timp,etc; @bogdan 1323,tu ce model si din ce an este?si daca sti cum e cu distributia,ca am uitat sa intreb :) Salut si bine ai venit pe la noi. Ti-am unit eu ce le 2 topicuri care aveau acelasi titlu. Cred ca este cea mai noua masina de pe forum. Felicitari! Bine v-am gasit si ms ca ati facut ce trebuie cu topicurile ;) ms pt felicitari!:tk Salut. Sa o stapanesti sanatos. Motorul este conceput de grupul PSA (Peugeot-Citroen) impreuna cu Jaguar. Eu am aceeasi motorizare si raportul putere/consum este unul bun, dupa parerea mea. Avand in vedere ca RRS este la baza (80%) un Discovery 3 ceea ce pot sa-ti recomand este sa izolezi mai bine mufele senzorilor suspensiei si mufa cutiei de transfer ( eu am folosit silicon si banda izolanta pentru a evita neplacerea aparitiei erorilor atunci cand apa patrunde in ele din diverse motive cum ar fi apa adanca, zapada foarte adanca). In rest nu cred ca pot aparea altfel de probleme. Multumesc mult de sfaturi,o sa dau curs! Editat Ianuarie 3, 2011 de Astral Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Masina mea;Range Rover Sport SE,2.7 aut! As mai avea cateva intrebari de 'diletant' in domeniu,pe care sincer nu le stiu;datorita acestui lucru ma aflu aici,intre pasionati;) deci: 1)-In ce categorie de autovehicule intra RRS?suv,4x4 si de ce?(cateva argumente) 2)-Motorul este pe curea,sau lant de distributie?(eventual,care ar fi intervalul de schimb a acestora) 3)-Suspensia pneumatica este asa de 'pacatoasa' cum mi-au zis unii prieteni(sau o fi doar invidia?) 4)-Pneurile!de care?eu stiu doar de iarna/vara/m+s;inteleg ca exista mai multe tipuri care mi s-ar potrivi,in functie de ce destinatie dau masinii De exp,masina imi serveste doar pt timp liber/concedii; as scoate-o de pe sosea cateodata,dar nu stiu daca nu stric ceva la ea cu rotile pe care le am (275/40/20)astea sunt(cred)mai mult de autostrada,nu? Va rog sa nu va suparati ca am posturi asa de lungi si posibil,plictisitoare,dar chiar am nevoie de sfaturile dvs! Mai am intrebari,dar le las pe altadata:grin: :tk Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Masina mea;Range Rover Sport SE,2.7 aut! Delimitarea SUV-urilor de off-road-erele veritabile cred ca se face cel mai mult prin electronica (senzori etc ) incorporata in comenzile diferitelor subansamble ale masinii : transmisie, suspensii.......deci a ta e un SUV..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel 4x4 Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 (editat) Re: Masina mea;Range Rover Sport SE,2.7 aut! 2)-Motorul este pe curea,sau lant de distributie?(eventual,care ar fi intervalul de schimb a acestora) - Salut, masina ta are si curea si lant.In manual scrie ca inlocuirea se face la 240.000Km.Reviziile se fac la 24.000Km sau un an.Iar pentru conditii grele de functionare este recomandat sa le faci la jumate. 3)-Suspensia pneumatica este asa de 'pacatoasa' cum mi-au zis unii prieteni(sau o fi doar invidia?) -Efectiv suspensia se strica foarte rar ca si mecanica, daca se intretine corespunzator.Se duc destul de des (20.000Km - dar pe drumurile din Romania) bucsile de la barile stabilizatoare, dar sant foarte ieftine, a ta fiind V6, fara bara stabilizatoare activa.Au mai fost cazuri cand s-a dus compresorul de suspensii - aprox 1000 eur, dar dupa o folosire necorespunzatoare. 4)-Pneurile!de care?eu stiu doar de iarna/vara/m+s;inteleg ca exista mai multe tipuri care mi s-ar potrivi,in functie de ce destinatie dau masinii De exp,masina imi serveste doar pt timp liber/concedii; as scoate-o de pe sosea cateodata,dar nu stiu daca nu stric ceva la ea cu rotile pe care le am (275/40/20)astea sunt(cred)mai mult de autostrada,nu? -Cu rotile pe care le ai acum, nu poti sa iesi de pe sosea.Eu zic sa-ti cauti un set de jante pe 17" si sa pui pe ele cauciucuri AT.Citeste un pic la sectiunea Anvelope si vezi ce si cum. Daca imi dai pe PM seria de sasiu iti trimit istoricul masinii din programul de garantii, precum si lista completa cu dotarile masinii si toate datele despre ea. Daca nu ai manualul masinii, imi dai o adresa de mail si iti trimit.Manualul chiar merita citit tot. Cu stima, Daniel 4x4 Editat Ianuarie 4, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Ianuarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 (editat) Re: Masina mea;Range Rover Sport SE,2.7 aut! Daca imi dai pe PM seria de sasiu iti trimit istoricul masinii din programul de garantii, precum si lista completa cu dotarile masinii si toate datele despre ea. Daca nu ai manualul masinii, imi dai o adresa de mail si iti trimit.Manualul chiar merita citit tot. Cu stima, Daniel 4x4 Multumesc @DAniel4x4;ai PM! Editat Ianuarie 4, 2011 de Astral Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Incepatoru Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Masina mea;Range Rover Sport SE,2.7 aut! felicitari, super masinutza Range Rover 3,9 V8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Ianuarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Masina mea;Range Rover Sport SE,2.7 aut! felicitari' date=' super masinutza[/quote'] Multumesc,dar vad ca si tu ai unu cel putin la fel...v8,3.9l,asta este ceva mai mult; de multe ori ma intrb daca nu cumva motorizarea este prea mica pe masina asta;) ;a mea,bineinteles! Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Februarie 8, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: Masina mea;Range Rover Sport SE,2.7 aut! Nu-mi merge 'compasul';cum pot sa-l setez/programez? MS! Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wrv Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Masina mea;Range Rover Sport SE,2.7 aut! Sal avem amandoi acelasi tip d masina nici eu nu am reusit k compasu nimic sa vedem ce zic colegii nostri d forum ps daca ai facut rost d manual mi.l poti trimite si mie p mail te rog frumos?? Talonu d 40 merge in afara dar la noi e durere daca nu esti atent faci galmele cat casa! O zi buna am scris d pe telefon daca am gresit ceva sry Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Februarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Masina mea;Range Rover Sport SE,2.7 aut! Sal avem amandoi acelasi tip d masina nici eu nu am reusit k compasu nimic sa vedem ce zic colegii nostri d forum ps daca ai facut rost d manual mi.l poti trimite si mie p mail te rog frumos?? Talonu d 40 merge in afara dar la noi e durere daca nu esti atent faci galmele cat casa! O zi buna am scris d pe telefon daca am gresit ceva sry Salutare! Da,am primit manualul in limba romana,si Da,pot sa ti-l trimit pe mail,insa nu l-ai lasat:ha: Il am de la colegul @DAniel4x4 care este fff de treaba si mi-a pus la dispozitie mai multe detalii;tin sa-i multumesc si pe aceasta cale :2dr:h5:tk In ceea ce priveste felul in care ai scris,e ok,suntem pe forum,intre colegi ,nu la ora de Limba Romana:ha:;oricum a fost perfect:g Astept e-mail-ul si cu ingaduinta lui @DAniel4x4 pot sa ti-l trimit curand! Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate