Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pe 4x4 derapeaza pe zapada!

Forte

Postări Recomandate

• Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Pe 4x4 derapeaza pe zapada!

Din cate stiu, si butonul, si "facaletul", actioneaza 4x4 HI la fel, adca printr-un semnal electric. In plus, schimbatorul poate cupla 4x4L, mecanic. Deci cand pui schimbatorul pe 4x4High, el actioneaza un switch. e Posibil ca traseul respectiv sa fie intrerupt, si doar cel de la buton sa functioneze.

Dar intreb (trecand peste faptul ca probabil te roade ca e ceva stricat): nu e mai comod asa? cu "facaletul" pt Low, si cu butonul pt 4x4 ?

Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oricum masina ... este un pic pe "butuci", la ultimul schimb de ulei, am gasit in grupul fata ... un dinte, asa ca urmeaza sa desfac puntea fata si atunci o sa verific si cutia de transfer! :(

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

haideti sa lamurim poporul... lc 70 cu motor de 2lt ,2lte. pasii sunt urmatori ; se apasa butonul de 4x4 h ( care va cupla fata pe H ) apoi pentru 4x4 low va trebui sa tragi de maneta reductorului in low. Nu va putea fi cuplata fata (low ) fara actionarea butonului de 4x4 h. La mot. 1kzte sunt doua modele de cutii de transfer ; una care este la fel ca la 2lt si una care este mecanica total ( nu mai are actionare vacuumatica ptr. h 4) Pentru hub lock este o alta discutie ....BTW. Poate sunt eu mai ramolit si am gresit ceva. Normal ca am uitat; prima data se vor cupla MRL-urile fata. (am uitat... varsta ...)

Editat de nea fane
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

zilele trcute am observat o chestie:exista la masinile vechi uzuri pronuntate la sistemul de tractiune (cardane , grupuri ,cutii dde viteza , cutii de transfer , etc) , fapt care face sa nu se invarta rotile in acelasi timp . am studiat o c.v. in stare buna incercand sa invart flansele dinspre cardane si ce sa vezi? se invarteau in acelasi timp ,lucru care nu se intampla la toyota mea veche unde exista o intarziere de aprux 45 de grade . daca adunam toate jocurile acestea judecati si voi oare ce se intampla?

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare