COBAR Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Doresc sa montez un troliu pe un Trooper.Am o mare dilema legat de montajul in fata sau in spate.Pe spate ar fi mai facil ca si modificari aduse masinii - cred.Care ar fi avantajele si dezavantajele acestei pozitionari?Va multumesc anticipat pt sfaturi.Respect MITSUBISHI PAJERO V80 -08 BMW M5- 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Montaj troliu in spate De ce spui ca pe spate ar fi mai usor? De cele mai mult ori te troliezi in fata ca sa avansezi ,sa depasesti zona unde rotile nu fac fata. Troliul in spate se foloseste in general doar in competitii unde conteaza timpul si inclinatiile laterale sunt triste,dar mai bine ar trebui sa spuna cei care au folosit troliul spate la ce l-au folosit. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Isuzu Trooper - Montaj troliu in spate sau in fata ? mai usor este pe fata si mult mai practic ,mai ales pt aceasta masina,iar montajul pe fata nu e asa costisitor, eu lam montat in 5 ore singur,dar apoi i-am aplicat si o bara :bananasa para mai fioros.... Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Montaj troliu in spate ...Troliul in spate se foloseste in general doar in competitii unde conteaza timpul si inclinatiile laterale sunt triste,dar mai bine ar trebui sa spuna cei care au folosit troliul spate la ce l-au folosit. Acum vreo 4 ani eram pe un camp plin de zapada si am ramas suspendat..., in fata nu mai aveam nici o sansa sa mai inaintez datorita zapezii care era foarte mare si oricum nici nu aveam de ce sa ma leg sa inaintez... In spate la vreo 20 de metrii era un arbust de care m-am legat cu troliul spate, m-am tras inapoi si am putut sa fac cale intoarsa... Un alt exemplu..., am ramas intr-un sant cu botu` masinii in sant, am luat cablul de la troliu` spate, m-am legat de un copac si am putut sa trag masina inapoi... Posibilitatile de folosire a troliului spate sunt nenumarate... :wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MADA Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Isuzu Trooper - Montaj troliu in spate sau in fata ? Mai bine l-ai pune in fata pentru a trece peste obstacolele intampinate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Montaj troliu in spate Acum vreo 4 ani eram pe un camp plin de zapada si am ramas suspendat..., in fata nu mai aveam nici o sansa sa mai inaintez datorita zapezii care era foarte mare si oricum nici nu aveam de ce sa ma leg sa inaintez... In spate la vreo 20 de metrii era un arbust de care m-am legat cu troliul spate, m-am tras inapoi si am putut sa fac cale intoarsa... Un alt exemplu..., am ramas intr-un sant cu botu` masinii in sant, am luat cablul de la troliu` spate, m-am legat de un copac si am putut sa trag masina inapoi... Posibilitatile de folosire a troliului spate sunt nenumarate... :wink: he, he ............. ce te faceai daca aveai pom numai pe dreapta? Iti montai troliu pe lateral dreapta? Dar ...........daca apoi intalneai numai pom numai pe stg??????? Ma rog, discutia e un pic absurda, iti pui troliu pe spate numai dupa ce il ai pe masina , pe cel de fata............ ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Isuzu Trooper - Montaj troliu in spate sau in fata ? Asta ar fi o idee...il muti unde e pomul. Dar ca si solutie definitiva, eu as alege sa il montezi in fata: http://www.yotatech.com/f88/front-tube-bumper-multi-mount-winch-87892/ Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate