codrinbzzz Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Poate cineva sa-mi identifice mifa aste de unde apartine? eu cred ca e de la turometru deoarece nu functioneaza. va multumesc m-am saturat de hotii astea de mecanici........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrs Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: identificare mufa nissan y61 Ar trebui sa vina de langa fulia de la arbore, acolo este senzorul TDC... Nissan patrol Y61, ZD30 DDTI ! Sa auzim de bine !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codrinbzzz Postat Februarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: identificare mufa nissan y61 ce este senzor TDC? m-am saturat de hotii astea de mecanici........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: identificare mufa nissan y61 TDC = Top Dead Center Din ce am gasit pe net: ar fi un senzor care comunica ECM (calculatorului masinii) pozitia pistonului (abaterea de inclinatia normala in zecimi de grade) fata de vibrochen (arborele cotit). Adica masoara si transmite eventualele erori. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrs Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 (editat) Re: identificare mufa nissan y61 eu cred ca ”masoara” si turatia motorului, in spatele fuliei este o ”tabla” patrata care se invarte odata cu arborele si fulia iar senzorul simte cand trec colturile acestei table prin dreptul lui. vezi poate te ajuta asta: ec1.pdf Editat Februarie 3, 2011 de rrs Nissan patrol Y61, ZD30 DDTI ! Sa auzim de bine !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codrinbzzz Postat Februarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: identificare mufa nissan y61 multumesc pentru informatii dar de unde as putea gasi un cod de piesa ca am fost la piese auto si nu mi-au gasit nimic. va multumesc anticipat m-am saturat de hotii astea de mecanici........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrs Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: identificare mufa nissan y61 da si tu capacul ala de plastic jos si vezi daca e infipta mufa la senzorul de pe intercooler Nissan patrol Y61, ZD30 DDTI ! Sa auzim de bine !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nissan_y61 Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: identificare mufa nissan y61 este senzorul de la intercooler. da jos capacu si o sa vezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codrinbzzz Postat Februarie 8, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: identificare mufa nissan y61 am dat capacul jos si nu e mufa de la intercooler. m-am saturat de hotii astea de mecanici........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: identificare mufa nissan y61 bre codrine, acuma pe bune, chiar nu ai gasit gaura unde sa infigi mufa aia? eu cred ca te joci cu noi. in coltul ala, la ZD30, sunt 5 mufe, mari si late, fara cea de la bujii. ai scos capacul de pe motor si nu ai vazut nici un soclu gol? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codrinbzzz Postat Februarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: identificare mufa nissan y61 am rezolvat problema. e mufa de la senzorul de pe arborele cotit. am cumparat senzorul si l-am motat iar acuma nu mai am probleme, merge ceas. va multumesc tuturor pentru ajutor m-am saturat de hotii astea de mecanici........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate