catalinrs4 Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 nu mai stiu unde am vazut poza asta!!! si nu o mai gasesc niciunde!!! :cry: aici mi-as dori sa ajung la primavara!! poate cineva sa-mi spuna unde este facuta poza?! mi se pare un peisaj ca din povesti! pur si simplu SUPERB !!!!!!!!!!!!!!! :h5 http://up.picr.de/747205.jpg PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 Nu bag mana in foc, dar posibil sa fie la Mogosa in Maramures. Poate confirma cineva din Baia Mare. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landy Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 seamana dar nu este.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 seamana dar nu este.... Asa e ! Dar daca nu gasesti locatia din poza, te asteptam la Baia Mare sa mergem la Mogosa... Nu ar fi mare diferenta de peisaj... :h5 :lol: :lol: :lol: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 13, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 poi oricum am de gand sa trec si pe la baia mare :D anu asta am de gans sa vad romania :h5 PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 poi oricum am de gand sa trec si pe la baia mare :D anu asta am de gans sa vad romania :h5 Te astept! :hi :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 13, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 are si cineva o poza sa vedem cum e si la mogosa ca acuma ma-ti facut curios.... :grin: PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 Da, seamna da' nu rasare :grin: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 14, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 frumos rau de tot si aici.... :shock: PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 Nu bag mana in foc, dar posibil sa fie la Mogosa in Maramures. Poate confirma cineva din Baia Mare. Nu e la Mogosa. Casuta aceea de pe lac de la Mogosa a fost a mea . Asa ca bag mana in foc pentru asta... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 E foarte frumos acolo! Ceva mai sus, maxim 1 km Max si echipa au organizat intalnirea de anul trecut. Gasesti fotografii la topicul "Intalniri". Hm... Mi-am adus aminte, a fost frumos rau de tot! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 frumos rau de tot si aici.... :shock: E foarte frumoasa locatia dar, credema ca nu am mai putut sa o tin. Deja imi era sila de ea. Ma duceam pe acolo doar ca sa duc salariile la paznici. Poveste lunga... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 Am avut iarna cand era zapada aproape pana la streasina. Pacat ca nu am facut poza atunci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 14, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 frumos rau de tot si aici.... :shock: E foarte frumoasa locatia dar, credema ca nu am mai putut sa o tin. Deja imi era sila de ea. Ma duceam pe acolo doar ca sa duc salariile la paznici. Poveste lunga...pacat ca a trebuit sa o vinzi,ti-as fi cumparata eu fara sa mai fi stat pe ganduri daca ne stiam atunci :D PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator aurelianx Postat Ianuarie 20, 2008 Partajează Postat Ianuarie 20, 2008 ajutor prima poza reprezinta lacul iezerul ighiel din judetul alba.culoarea apei este unica si inconfundabila Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 20, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2008 merci :grin: PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate