Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ajutor!!!!!!!!

catalinrs4

Postări Recomandate

nu mai stiu unde am vazut poza asta!!! si nu o mai gasesc niciunde!!! :cry: aici mi-as dori sa ajung la primavara!! poate cineva sa-mi spuna unde este facuta poza?! mi se pare un peisaj ca din povesti! pur si simplu SUPERB !!!!!!!!!!!!!!! :h5

http://up.picr.de/747205.jpg

PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu bag mana in foc, dar posibil sa fie la Mogosa in Maramures. Poate confirma cineva din Baia Mare.

Nu e la Mogosa. Casuta aceea de pe lac de la Mogosa a fost a mea . Asa ca bag mana in foc pentru asta... :grin:

Link spre comentariu

E foarte frumos acolo! Ceva mai sus, maxim 1 km Max si echipa au organizat intalnirea de anul trecut. Gasesti fotografii la topicul "Intalniri".

Hm... Mi-am adus aminte, a fost frumos rau de tot!

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

frumos rau de tot si aici.... :shock:

E foarte frumoasa locatia dar, credema ca nu am mai putut sa o tin. Deja imi era sila de ea. Ma duceam pe acolo doar ca sa duc salariile la paznici.

Poveste lunga...

Link spre comentariu

frumos rau de tot si aici.... :shock:

E foarte frumoasa locatia dar, credema ca nu am mai putut sa o tin. Deja imi era sila de ea. Ma duceam pe acolo doar ca sa duc salariile la paznici.

Poveste lunga...

pacat ca a trebuit sa o vinzi,ti-as fi cumparata eu fara sa mai fi stat pe ganduri daca ne stiam atunci :D
PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare