Biggy Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Dragi Formisti, avand in vedere ca pentru numere si anvelope murdare se percep amenzi usturatoare, va rog mult sa fiti prudenti la iesirea din noroaie :grin: "Fiecare individ promovează ierarhic până la nivelul la care devine incapabil. Cu timpul toate posturile sunt ocupate de persoane incapabile. Munca este făcută de acei indivizi care nu au ajuns încă la nivelul incapacităţii lor" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Noile amenzi inclusiv pentru roti murdare :( Dragi Formisti, avand in vedere ca pentru numere si anvelope murdare se percep amenzi usturatoare, va rog mult sa fiti prudenti la iesirea din noroaie :grin: Ohooo, 600ron pt roti murdare!!! Interesanta si amenda pentru folosirea neadecvata a luminilor de ceata. As vrea sa o vad pusa in practica. LE: Biggy, stinge luminile de ceata din avatar :ha: :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Noile amenzi inclusiv pentru roti murdare :( Foarte hilara formularea: "rotile pline de noroi" Ale mele sunt cu aer, deci am scapat. Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Noile amenzi inclusiv pentru roti murdare :( ce inseamna luminile de ceata? proiectoarele sau cel din stop(asta e cel mai enervant)? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Noile amenzi inclusiv pentru roti murdare :( Ambile! Cand iesi din romanica, chiar se aplica amenda. Cum te prinde, cum iti umfla proiectoarele!:bc Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Noile amenzi inclusiv pentru roti murdare :( Ma intreb oare citi tractoristi o sa vedem amendati ca ies pe asfalt cu rotile pline de noroi.:tr Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Noile amenzi inclusiv pentru roti murdare :( Pana la tractoristi, ma intreb ce fac cu cei care locuiesc in cartierele de case pe pamant si care n-au drumurile de acces nici macar amenajate, sunt un fel ulite stramte si noroiase, si care cam toti si-au luat SUV-uri sa poata ajunge in propria ograda...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Noile amenzi inclusiv pentru roti murdare :( Dar ce fac eu cu luminile proiectoarelor de la golf care se aprind cand unu cand celalalt in functie de dierctia de virare la viteza mica? Se cheama ca folosesc luminile de ceata neadecvat? Chestia asta chiar e utila si nu vreau sa o dezactivez. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Noile amenzi inclusiv pentru roti murdare :( Am pus-o. Si acum am vro 50 de kg de noroi in jante de la Revelion. Daca spal masina, pe frigul asta se face ciont. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Noile amenzi inclusiv pentru roti murdare :( incep sa caut furnizor de pompe de apa cu jet, la 12V, sa le pun la vanzare... precis ma imbogatesc:ha::ha: omoroka, aici e vorba despre mers la drum lung cu luminile respective aprinse, nu la manevre de parcare. las' ca te vad eu de-acuma cum stergi sarguincios rotile cu apa si cu carpa:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Noile amenzi inclusiv pentru roti murdare :( Stimati colegi, posesori de permise de conducere :h5 va atrag atentia ca aceste amenzi existau si pana acum in aceeasi lege. Daca cititi cu atentie poza postata, ea are doua coloane: "amenda veche" si "amenda noua". In cazul rotilor murdare (nu cred ca "pline de noroi" este o exprimare care si-a gasit locul in lege), ea a crescut de la 270 la 300 ron (jumatate din minim) :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Noile amenzi inclusiv pentru roti murdare :( incep sa caut furnizor de pompe de apa cu jet, la 12V, sa le pun la vanzare... precis ma imbogatesc:ha::ha: omoroka, aici e vorba despre mers la drum lung cu luminile respective aprinse, nu la manevre de parcare. las' ca te vad eu de-acuma cum stergi sarguincios rotile cu apa si cu carpa:ha: George, exista instalatie de spalare cu jet portabila care sa se alimenteze la baterie la 12V? Ar fi o treaba... eventual folosita si ca compresor? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Noile amenzi inclusiv pentru roti murdare :( Este una dintre multe alte legi care din fericire sau din pacate nu o sa fie pusa in practica.Dupa cum zicea si Astral sunt strazi pe care nu este nimeni vinovat ca nu este astfalt,dar pe care esti nevoit sa le traversezi. Pe de alta parte nu este frumos/normal sa vezi cate un tractor/suv/etc,care iese din brazda direct pe asfalt!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Noile amenzi inclusiv pentru roti murdare :( George, exista instalatie de spalare cu jet portabila care sa se alimenteze la baterie la 12V? Ar fi o treaba... eventual folosita si ca compresor? habar n-am:ha: glumeam, pe cine crezi ca ai sa vezi tu sa umble SI cu aparatul ala, plus vreun butoi macar asa la vreo 80-100 l cu apa? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiBasca Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Noile amenzi inclusiv pentru roti murdare :( Aia cu luminile de ceata as vrea sa o vad si eu pusa in aplicare:C.M-am saturat de toti nesimtitii care merg noaptea cu pozitii si proiectoare ca asa li se pare "cool":uameni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hbogdan Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Noile amenzi inclusiv pentru roti murdare :( Dar ce fac eu cu luminile proiectoarelor de la golf care se aprind cand unu cand celalalt in functie de dierctia de virare la viteza mica? Se pare ca legea romaneasca a ramas mult in urma tehnicii... Daca iei legea mot-a-mot, nici DRL-urile nu sunt conforme cu ea (in afara localitatilor) cu toate ca este o optiune utila pusa pe multe masini. Aro 10.4 DR, 1995, Renault F8Q248 1.9D, 65CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Noile amenzi inclusiv pentru roti murdare :( ...sa rulezi cu masina pe carosabil ud si intr-o curba sa dai de niste urme de tractor proaspat iesit din brazda .....sa vezi ce "cadenta" ai la tocat morcovi:dr1...sunt bune si legile,dar cui "organ" ii mai pasa acum cand interesul lor e sa-si plateasca ratele...deci sa sorcoveasca pe bietii soferi,nu sa scrie procese verbale...si asa il invata pe roman cu mentalitatea...:lasa ma ca merge asa",in caz de... ii dau de-o "tuica":h5 Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 (editat) Re: Noile amenzi inclusiv pentru roti murdare :( HAhaha...hai ca asta cu rotile nu o stiam, sa le spun fetelor mele cand intra cu masinile in cartier sa....le ia in brate . Si mai ales cand e vorba de iesit catre sos.Pipera sa aibe grija sa se fereasca de politisti :ha: . Pai da de 'dracu' primarul Pandele cu mine daca primesc vre-o amenda ca vin de acasa cu rotile murdare pentru ca primaria lui nu e in stare sa pietruiasca macar drumurile alea . Editat Ianuarie 8, 2011 de emanoeladrian greseala text RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Noile amenzi inclusiv pentru roti murdare :( Aia cu luminile de ceata as vrea sa o vad si eu pusa in aplicare:C.M-am saturat de toti nesimtitii care merg noaptea cu pozitii si proiectoare ca asa li se pare "cool":uameni. Bravo bine spus .. hai sa iti spun eu ca pe la Bolintin si idiotii aia de la rutiera tot asa merg cu cazenele lor, ca 99% din Loganisti Sa se amendeze singuri :banana Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Noile amenzi inclusiv pentru roti murdare :( Bravo bine spus .. hai sa iti spun eu ca pe la Bolintin si idiotii aia de la rutiera tot asa merg cu cazenele lor, ca 99% din Loganisti Sa se amendeze singuri :banana pe tema asta va recomand unu din posturile mele favorite: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?46611-Oare-chiar-deranjeaza-farurile-de-ceata&p=506943&viewfull=1#post506943 :10 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiBasca Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: Noile amenzi inclusiv pentru roti murdare :( pe tema asta va recomand unu din posturile mele favorite: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?46611-Oare-chiar-deranjeaza-farurile-de-ceata&p=506943&viewfull=1#post506943 :10 Da...bun topicul,insa cat timp si Politia:uameni merge cu proiectoarele aprinse ziua(am vazut si eu des practica asta),ce sa ne mai asteptam de la restul populatiei... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate