Tractozaur Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Offroader mare (Patrol, Pajero, LC, etc) vs offroader mic (Samurai, Jimny, etc): avantaje si dezavantaje Sunt cunoscut pe acest forum ca fiind un mare pasionat al Patrolului :grin: in special ca am avut nu mai putin de 4 :wink: pana acum..., si inca am Patrol! :h5 Este o masina de nadejde, foarte rezistenta :grin: fiabila, mult mai ieftina decat Toyota Land Cruiser :ha:, ce mai tura vura :grin: un boboc de masina! :h5 Despre Suzuki Samurai..., Jimny..., ce as putea spune? :grin: Nu am avut asa ceva, de condus am condus insa :hltot respectul, niste masinute dragute, am si scos din noroi cu Patrolul meu cateva :wink:..., concluzia mea, ca sa fiu on-topic la avantaje si dezavantaje, e una simpla :grin:, cu un Patrol poti sa scoti din kkt orice Samurai, Jimny, you name it :grin:, dar cu Jimny sau Samurai..., nu scoti neam :ha: un Patrol bagat in rahat! :ha::ha::ha: Dovada :grin: Patrolul scoate Samuraiu` :wink: (nota :grin: santurile alea maaaari :grin: erau facute de Patrol inainte sa iasa... :wink:) Dar Jimnilica :grin::hl..., NICIODATA! :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Offroader mare (Patrol, Pajero, LC, etc) vs offroader mic (Samurai, Jimny, etc): avantaje si dezavantaje Deci, daca ai Samurai sau Jimny, te poate scoate oricine din kko! Iar daca ai patrol...trebuie sa ai grija cu cine mergi la iesiri. :tk Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Offroader mare (Patrol, Pajero, LC, etc) vs offroader mic (Samurai, Jimny, etc): avantaje si dezavantaje Nu se trage asa ... iti iei avant 2-3 metrii si tragi ... ca in film la minutul 2.15: [YOUTUBE]_NFQcnzBui4[/YOUTUBE] Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Offroader mare (Patrol, Pajero, LC, etc) vs offroader mic (Samurai, Jimny, etc): avantaje si dezavantaje Sunt cunoscut pe acest forum ca fiind un mare pasionat al Patrolului :grin: in special ca am avut nu mai putin de 4 :wink: pana acum..., si inca am Patrol! :h5 Este o masina de nadejde, foarte rezistenta :grin: fiabila, mult mai ieftina decat Toyota Land Cruiser :ha:, ce mai tura vura :grin: un boboc de masina! :h5 Despre Suzuki Samurai..., Jimny..., ce as putea spune? :grin: Nu am avut asa ceva, de condus am condus insa :hltot respectul, niste masinute dragute, am si scos din noroi cu Patrolul meu cateva :wink:..., concluzia mea, ca sa fiu on-topic la avantaje si dezavantaje, e una simpla :grin:, cu un Patrol poti sa scoti din kkt orice Samurai, Jimny, you name it :grin:, dar cu Jimny sau Samurai..., nu scoti neam :ha: un Patrol bagat in rahat! :ha::ha::ha: Dovada :grin: Patrolul scoate Samuraiu` :wink: (nota :grin: santurile alea maaaari :grin: erau facute de Patrol inainte sa iasa... :wink:) Dar Jimnilica :grin::hl..., NICIODATA! :ha: Eu am mare respect pentru Cristi si in general pentru toti cei care-si iubesc fierul ... pentru ca atunci cand esti una cu fierul poti face minuni , indiferent ca e mic sau mare. L-am vazut live in cateva ocazii pe Nasu Mare si pot sa spun ca poate sa faca Patrolu sa se miste ca o caprioara printre copaci ... si e si unul lung. De aceea in discutia asta, o foarte mare importanta o are piesa dintre volan si scaun, asa ca exemple gen ala a trecut cu patrolu si ala nu a trecut cu samuraiul sau invers nu mai sunt atat de relevante. Apoi 99% dintre masinile de care vorbim nu mai sunt asa cum au iesit pe poarta fabricii, asa ca e foarte important ce s-a modificat si cate dintre modificari sunt benefice si in ce masura ... ca sunt unele chiar dezavantajoase ... cum ar fi sa pui pe un samurai 31-33'uri si sa nu corelezi rapoartele in transmisie. In rest, e doar o discutie despre legile fizicii, pe care noi nu le putem "aranja" . Dar ca sa faceti o comparatie reala, in teren intre masini mici si masini mari oricare dintre voi sunteti invitati la Ramnicu Valcea unde baietii din X3M Offroad Club va asteapta in fiecare duminica dimineata. Sunt baieti faini, care-si iubesc fiarele foarte mult fie ca e vb de G, Wrangler, Pajero, Frontera, Patrol, Toyota, IMS, Jimny sau Samurai. Le puteti vedea pe toate la treaba intr-un cadru natural minunat. Masa si dansul sunt din partea casei. Sa va faceti o idee : www.x3moffroad.ro Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Offroader mare (Patrol, Pajero, LC, etc) vs offroader mic (Samurai, Jimny, etc): avantaje si dezavantaje Despre Suzuki Samurai..., Jimny..., ce as putea spune? :grin: Nu am avut asa ceva, de condus am condus insa :hltot respectul, niste masinute dragute, am si scos din noroi cu Patrolul meu cateva :wink:..., concluzia mea, ca sa fiu on-topic la avantaje si dezavantaje, e una simpla :grin:, cu un Patrol poti sa scoti din kkt orice Samurai, Jimny, you name it :grin:, dar cu Jimny sau Samurai..., nu scoti neam :ha: un Patrol bagat in rahat! :ha::ha::ha: Asa e ... e greu sa scoti cu Jimny un Patrol, dar la fel de adevarat e ca Jimny se plimba pe unde ramane Patrolu. :ha::ha::ha::ha::ha: Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Offroader mare (Patrol, Pajero, LC, etc) vs offroader mic (Samurai, Jimny, etc): avantaje si dezavantaje Mah :grin: tocmai tu care ai Patrol? Si tu Brutus?:ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 (editat) Re: Offroader mare (Patrol, Pajero, LC, etc) vs offroader mic (Samurai, Jimny, etc): avantaje si dezavantaje NORMAL!!! Multitudinea topicurilor despre Suzi, Jimny si alte masinute, de acest gen ( nu vreau sa fiu malitios ), este ca acestea au probleme mai dese decat Patroalele. In :h5 Ultima data cand am verificat acesta era forumul Nissan nu forumul Patrol :wink:. Dar nu asta ii treaba. Nu ca nu as fi patriot fata de Nissan sau ceva :grin: dar mai sunt si alte masini bune ca Toyota , Mitsu sau Land rover. Editat Ianuarie 16, 2011 de Irod Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dude Postat Ianuarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Offroader mare (Patrol, Pajero, LC, etc) vs offroader mic (Samurai, Jimny, etc): avantaje si dezavantaje Nu am deschis degeaba discutia in sectiunea de Nissan. Fara sa vreau sa ofensez pe cineva, dupa ce am citit si despre Mitsu si despre Toyota si despre isuzu si despre Sami si Jimny (recunosc ca Land Rover si Mercedes nu am citit nimic. :oc ) am ajuns sa indragesc Patrolul in detrimentul celorlalte marci. Nu ma intrebati de ce. De fapt intrebati-ma ca va zic oricum: 1. toyota mi se pare un pic exclusivista. Destul de putin in Romania, greau de gasit una buna la un pret decent. 2. la pajero m-a speriat sistemul de bari de torsiune. Acum cativa ani am avut un Renault 5 Alpine. Super masinuta. As fi facut orice la ea numai sa nu am de umblat la barile de torsiune. Am ramas cu boala de atunci. 3. isuzu sunt masini laudate de catre posesorii lor, dar mi se par foarte rare in Ro. Trebuie sa fie un motiv si banuiesc ca nu e ca si-au luat toti Patrol. :wink: 4. masini extraordinare, posesori inimosi, pasiune cat casa. Pe de alta parte citind pe ramura de Suzuki a forumului am vazut multi colegi care vor/spera ca intr-un anumit moment sa treaca de la Sami la Patrol. Ma rog, am vazut si colegi care vor sa treaca de la Toyota la Patrol. :grin: Una peste alta e destul de clar pentru mine acum ca e greu de gasit masina ideala si asa cum au zis mai multi colegi pana acum va trebui sa incep sa invat ABC-ul si dupa aia sa ma gandesc la masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Offroader mare (Patrol, Pajero, LC, etc) vs offroader mic (Samurai, Jimny, etc): avantaje si dezavantaje Patrolul in sine nu este o marca... este masina unei marci. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dude Postat Ianuarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Offroader mare (Patrol, Pajero, LC, etc) vs offroader mic (Samurai, Jimny, etc): avantaje si dezavantaje De acord, dar prin pasiunea posesorilor a devenit un brand. :grin: Acelasi lucru si pentru Samurai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Offroader mare (Patrol, Pajero, LC, etc) vs offroader mic (Samurai, Jimny, etc): avantaje si dezavantaje Cu permisiunea voastra, brand in adevaratul inteles al cuvantului nu e decat JEEP.........Gip numesc oamenii masinile 4x4, fie ca sunt chiu7 sau Patrol sau LandCruiser sau etc..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lel Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 (editat) Re: Offroader mare (Patrol, Pajero, LC, etc) vs offroader mic (Samurai, Jimny, etc): avantaje si dezavantaje Unde se baga Patrolul, nu se baga Suzi... Hai sa fim sobrii. De ce sa facem presupuneri neverificate, poate chiar o sa ne faci de ras, asa ca te asteptam Duminica 23.01 la o iesire sa ne arati ce poate Patrolul. Si sunt cat se poate de sobru. Chiar este o provocare. Un eventual refuz il vom lua ca pe o lipsa de curaj. Tu cu patrolul chiar nu poti sa mergi pe drumurile pe care merg niste biete masinute"Suzi", sau e prea simlu pentru tine? Precizez ca masinuta din poze este cea care tragea de "fierul mort" din filmul tractozaurului, numai ca intre timp a crescut mare. Editat Ianuarie 17, 2011 de lel X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Offroader mare (Patrol, Pajero, LC, etc) vs offroader mic (Samurai, Jimny, etc): avantaje si dezavantaje Nu am deschis degeaba discutia in sectiunea de Nissan. Fara sa vreau sa ofensez pe cineva, dupa ce am citit si despre Mitsu si despre Toyota si despre isuzu si despre Sami si Jimny (recunosc ca Land Rover si Mercedes nu am citit nimic. :oc ) am ajuns sa indragesc Patrolul in detrimentul celorlalte marci. Nu ma intrebati de ce. De fapt intrebati-ma ca va zic oricum: 1. toyota mi se pare un pic exclusivista. Destul de putin in Romania, greau de gasit una buna la un pret decent. 2. la pajero m-a speriat sistemul de bari de torsiune. Acum cativa ani am avut un Renault 5 Alpine. Super masinuta. As fi facut orice la ea numai sa nu am de umblat la barile de torsiune. Am ramas cu boala de atunci. 3. isuzu sunt masini laudate de catre posesorii lor, dar mi se par foarte rare in Ro. Trebuie sa fie un motiv si banuiesc ca nu e ca si-au luat toti Patrol. :wink: 4. masini extraordinare, posesori inimosi, pasiune cat casa. Pe de alta parte citind pe ramura de Suzuki a forumului am vazut multi colegi care vor/spera ca intr-un anumit moment sa treaca de la Sami la Patrol. Ma rog, am vazut si colegi care vor sa treaca de la Toyota la Patrol. :grin: Una peste alta e destul de clar pentru mine acum ca e greu de gasit masina ideala si asa cum au zis mai multi colegi pana acum va trebui sa incep sa invat ABC-ul si dupa aia sa ma gandesc la masina. Dude, parerea mea: 1. Pentru inceput, Samuraiul (Jimny) este mai mult decat perfect. Te invata cum sa abordezi cu span urcarile, cum sa negociezi inclinarile laterale (oglinzile de Samurai sunt ieftine ca alea de Papuc), cum sa umfli pieptul in timp ce faci poze celorlalti, care se impotmolesc in locurile pe care tocmai le-ai depasit, etc. Ia-ti un aparat foto capabil si vei fi preferatul tuturor. 2. Ulterior te vei plictisi. Vei fi ca cei cu ATV-urile sau cu motocicletele enduro. Vei sta cu orele sa astepti mastodontii care se troliaza prin baltoace pe care tu le-ai trecut fara sa le simti. Aparatul foto iti va fi de folos numai daca ai o experienta de portretist considerabila. 3. Satul de asteptare, vei vrea ceva comod. Sa treaca timpul mai usor. Ceva cu aer conditionat, radio FM, scaune reglabile pe inaltime, pitipoanca valabila (genul care se lasa mozolita prin padure fara sa aminteasca ca "tocmai trebuie sa-mi vina ciclul, nebunule") si cutie de viteze automata (numai pentru cunoscatori). Fiecare punct are farmecul lui, dar de la punctul 1 la punctul 3 e distanta de vreo 10.000 Euro. Cam asta e rezumatul. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Offroader mare (Patrol, Pajero, LC, etc) vs offroader mic (Samurai, Jimny, etc): avantaje si dezavantaje :g:g:g:br:tk Cel mai bine scris raspuns din acest topic, Sensei! :10 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Offroader mare (Patrol, Pajero, LC, etc) vs offroader mic (Samurai, Jimny, etc): avantaje si dezavantaje Sensei, felicitari! Inca un post pertinent! @dude, vad ca inclini spre Patrol (spun asta deoarece ai deschis topicul la Nissan si am vazut opinia ta mai sus...), dar te-ai gandit vreodata serios la Pajero? Dupa parerea mea, inglobeaza toate insusirile pe care le-ai enumerat in primul post si nu se face "vinovat" decat de putine din dezavantajele amintite de catre tine initial. Spor la achizitie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mayer_maryus Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Offroader mare (Patrol, Pajero, LC, etc) vs offroader mic (Samurai, Jimny, etc): avantaje si dezavantaje cu samurache daca faci o expeditie de vreo saptamana prin munti o sa ai nevoie de remorcuta pt bagaje, sa nu mai vb de pescuit pe dunare de exemplu ca tot era un "mincinos" pe aici ( si eu sant mincinos de dunare) deci prespunem ca te duci la peste pe dunare unde nu sant toti "pantofarii" si stai 2 zile unde dreaq bagi toate bagajele si sculele pt 2-3 persoane? nu mai punem unde stau in masina .... in cazul in care mergi 10km si te dai pe coclauri iati tata un motor de cross sa vezi ce te bagi cu ala unde nici nu visezi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Offroader mare (Patrol, Pajero, LC, etc) vs offroader mic (Samurai, Jimny, etc): avantaje si dezavantaje in cazul in care mergi 10km si te dai pe coclauri iati tata un motor de cross sa vezi ce te bagi cu ala unde nici nu visezi :grin: La sectia ortopedie, locul de la geam, ala cu macarale. Si dupaia vi cu mine la bazin sa faci recuperare 6 luni. :old Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dude Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Offroader mare (Patrol, Pajero, LC, etc) vs offroader mic (Samurai, Jimny, etc): avantaje si dezavantaje @oldcarsmaniac: nu simt nici o respingere pentru Pajero sau LC. Pur si simplu mi-a placut mai mult Patrolul ca aspect. Sa fie oare refularea vreunui complex? :grin: Asa cum am zis mai sus ma sperie barile de torsiune. Pe de alta parte pe masura ce citesc mai multe topicuri de pe acest forum regasesc Pajero-uri deosebite, castigatoare a tot soiul de concursuri, etc. Deci, nu e o optiune de lepadat. O sa ma apuc sa aprofundez si sectiunea de Mitsu a fostumului. :) @sensei: esti de belea. Super postul tau. Iti multumesc pentru sfaturi. Mai putin partea cu pitipoanca, eu fiind tata de familie, stalp al societatii, om de bine in general si nu imi permit.....:top .... prin paduri. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Offroader mare (Patrol, Pajero, LC, etc) vs offroader mic (Samurai, Jimny, etc): avantaje si dezavantaje @dude, in ceea ce priveste Patrol-ul, schita de mai jos spune tot! :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacosul Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Offroader mare (Patrol, Pajero, LC, etc) vs offroader mic (Samurai, Jimny, etc): avantaje si dezavantaje Da de ce nu compara nimeni un Samurai(Jimny) cu un Polaris ? Stimate domn care ai intrebat,si TAF daca iti cumperi tot se va gasi cineva in tara asta care sa-ti spuna cum tragea el de TAF-ul tau cu nu stiu ce vehicul lunar 4x4. P.S Aveti nevasta ?Adoua oara cand veti incerca sa o plimbati in Samurai o sa fie motivul perfect de divort.Si conform legi noi .............se poate face la notar.In trei zile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Offroader mare (Patrol, Pajero, LC, etc) vs offroader mic (Samurai, Jimny, etc): avantaje si dezavantaje Intre Jimny si Samurai este diferenta mare la confort, ai servodirectie, spatiu interior mai mare, suspensie elicoidala, eventual aer conditionat! Oricum urmatoarea mea masina ... va fi Patrol ... trebuie sa inteleg si eu aceasta pasiune! Problema este ca nu le prea gasesti la preturi OK! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Offroader mare (Patrol, Pajero, LC, etc) vs offroader mic (Samurai, Jimny, etc): avantaje si dezavantaje In concluzie... fiecare cioara isi lauda puiul. Eu as porpune o intalnire cu suzukiuri si patroale, eventual polarisuri, tafuri, neveste, si sa se lamureasca cum sta treaba...ca performante offroad. La capitolul comfort, costuri, preferinte, atasari, etc., este hotararea fiecaruia Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Offroader mare (Patrol, Pajero, LC, etc) vs offroader mic (Samurai, Jimny, etc): avantaje si dezavantaje [ATTACH=CONFIG]97000[/ATTACH] De ce sa facem presupuneri neverificate, poate chiar o sa ne faci de ras, asa ca te asteptam Duminica 23.01 la o iesire sa ne arati ce poate Patrolul. Si sunt cat se poate de sobru. Chiar este o provocare. Un eventual refuz il vom lua ca pe o lipsa de curaj. Tu cu patrolul chiar nu poti sa mergi pe drumurile pe care merg niste biete masinute"Suzi", sau e prea simlu pentru tine? Precizez ca masinuta din poze este cea care tragea de "fierul mort" din filmul tractozaurului, numai ca intre timp a crescut mare. @lel, voi participa cu voi la o iesire, numai dupa ce-mi voi echipa masina corespunzator: troliu si gume MT. Dar intai si intai, trebuie sa si intru in clubul vostru ( asta daca ma primiti). Stiu ca iti aperi cu indarjire masina:,,Cea mai buna masina, este a ta”, spunea cineva. Cat priveste comparatia sau, hai, diferenta, despre care se vorbeste aici, e prea mare..., de ca sa nu recunosti. Fiecare isi alege ce masina vrea, nu? Referitor la poza cu Suzy in ,,plan inclinat”, cu ce ai tras-o? Sa nu imi spui ca tot cu o Suzy, ca nu te cred. Sau ai iesit cu spatele? :wink: GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebasd Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Offroader mare (Patrol, Pajero, LC, etc) vs offroader mic (Samurai, Jimny, etc): avantaje si dezavantaje Hai sa fim seriosi cu comparatia asta , Patrolul nu se compara cu veveritele mai ales daca le luam la capitolul stock, sunt mult mai rezistente, sunt mult mai fiabile, spatiu in ele, stabilitate etc etc.Daca mai si intervenim si le modificam.... , dupa mine la un Patrol i-as adauga doar kit inaltare , blocant fata ARB si un troliu pt eventuale mlastini de 1 m de unde nu iese nici tancul. Daca ii mai taiam si botul , mutam radiatorul pe spate si il facem de 2 locuri nu cred ca exista vreun 4x4 de serie sa-i stea in fata (sunt subiectiv). Cat priveste Jimny -ul din poza la primele coclauri acolo a ramas dat fiind rotile prea mari si care nu au loc sa flexeze in conditiile in care ar putea sa incruciseze puntile ...ca sa nu mai zic ca la prima panta in span daca o pune cu botul jos in ture ..salut grupul il iei in sacosa ( fapt vazut de mine la o provocare de gen unde o vitara a incercat sa mearga pe urme de Patrol.... Succesuri ..:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lel Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Offroader mare (Patrol, Pajero, LC, etc) vs offroader mic (Samurai, Jimny, etc): avantaje si dezavantaje @lel, voi participa cu voi la o iesire, numai dupa ce-mi voi echipa masina corespunzator: troliu si gume MT. Dar intai si intai, trebuie sa si intru in clubul vostru ( asta daca ma primiti). Stiu ca iti aperi cu indarjire masina:,,Cea mai buna masina, este a ta”, spunea cineva. Cat priveste comparatia sau, hai, diferenta, despre care se vorbeste aici, e prea mare..., de ca sa nu recunosti. Fiecare isi alege ce masina vrea, nu? Referitor la poza cu Suzy in ,,plan inclinat”, cu ce ai tras-o? Sa nu imi spui ca tot cu o Suzy, ca nu te cred. Sau ai iesit cu spatele? :wink: Am iesit in troliu, care era pus intr-un fag la 5 m inaltime. Poza este facuta pe 16 ianuarie pe alunecarea de teren de langa Manastirea Frasinei. X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate