Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Offroader mare (Patrol, Pajero, LC, etc) versus offroader mic (Samurai, Jimny, etc)

dude

Postări Recomandate

Re: Offroader mare (Patrol, Pajero, LC, etc) versus offroader mic (Samurai, Jimny, etc)

salut

sunt nou pe aici si nu stiu daca sciu unde trebuie

sunt interesat sa mi iau un pajero mk2 scurt cu motor de 3,5 v6

ce pareri aveti despre asa o masina

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 158
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Offroader mare (Patrol, Pajero, LC, etc) versus offroader mic (Samurai, Jimny, etc)

salut

sunt nou pe aici si nu stiu daca sciu unde trebuie

sunt interesat sa mi iau un pajero mk2 scurt cu motor de 3,5 v6

ce pareri aveti despre asa o masina

Foloseste functia de cautare pe forum,o sa gasesti foarte multe informatii despre Pajero 3.5 V6.

Link spre comentariu

Salut! Si eu sunt nou in domeniul off-road, ma cuprins un pic rasul la primele pagini(deoarece se vedea clar cine iubeste patrol.ul :p ). Ca sa fiu on topic gandeste-te pe cine iei in drumeti cu tine sa stii daca iti trebuie unul mare sau unul mic, parerea mea nu are rost sa iei un monstru daca tu mergi doar cu sotia/prietena/amanta/prieten/ce vrei tu. Ca si costuri in teren degeaba ai 1.3 benzina (sau2.0 benzina) pentru ca consumul va fi cum a zis un coleg aproximativ egal cu un "monstru" de 2.8 TD. Eu am acuma un Opel Frontera A sport 2 usi 2.0i (stiu un off-roader desavarsit :p ) eu sunt multumit de el inca nu am apucat sa.l incerc pe un traseu mai agresiv, doar trasee asa mai lejere prin padure.

Saru-mana Bamboo Dragos

Link spre comentariu

Salut! Si eu sunt nou in domeniul off-road, ma cuprins un pic rasul la primele pagini(deoarece se vedea clar cine iubeste patrol.ul :p ). Ca sa fiu on topic gandeste-te pe cine iei in drumeti cu tine sa stii daca iti trebuie unul mare sau unul mic, parerea mea nu are rost sa iei un monstru daca tu mergi doar cu sotia/prietena/amanta/prieten/ce vrei tu. Ca si costuri in teren degeaba ai 1.3 benzina (sau2.0 benzina) pentru ca consumul va fi cum a zis un coleg aproximativ egal cu un "monstru" de 2.8 TD. Eu am acuma un Opel Frontera A sport 2 usi 2.0i (stiu un off-roader desavarsit :p ) eu sunt multumit de el inca nu am apucat sa.l incerc pe un traseu mai agresiv, doar trasee asa mai lejere prin padure.

Saru-mana Bamboo Dragos

Nu sunt chiar nou intrale off-rod-lui dar nici cu atat de multa experienta precum au ''altii''.Eu am inceput cu un Suzuki Vitara in care am bagat aproximativ 5000 de

euro,dar saturandu-ma sa schimb planetare la fiecare iesire am vandut-o si am cumparat un Nissan Patrol Y61 din 2007.Patrol-ul e alta ''mancare de peste'' i-am pus un kit ome +5 si niste mt pe 33-uri si ma dau de jumatate de an fara sa ii schimb nimic,excluzand consumabilele.Dupa experinta mea as recomanda Patrol-ul.

Pun si doua poze una cu Patrolu si una cu Vitara:

2012-11-13-049.thumb.jpg.d24f1043ea386efc4b617f54af377b82.jpg

336630253_2014-05-1721_28_03.thumb.jpg.8e25f94ca4853faa0aee7a6b382f3998.jpg

Link spre comentariu

Nu trebuie sa-ti iei Patrol ca sa abordezi un traseu mai dificil.

Traseu se poate cu absolut orice masina ...depinde de imaginatie ...:grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Nu trebuie sa-ti iei Patrol ca sa abordezi un traseu mai dificil.

Traseu se poate cu absolut orice masina ...depinde de imaginatie ...:grin:

De abordat, sigur ca da, se poate cu orice masina. Cu finalizarea e mai greu..

Doar sa nu dai cu ea de toti copacii, sau sa nu cazi in gropi, precum un fraier de'l stim noi :-)

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Ai/dai - n-ai/nu dai gropili-copacili , offroazer te strica vecinii , nu tastaturist . E mai bine sa ai dureri de sale de la groape decat de la scaunul de birou ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

zic si eu ......

sunt locuri in care cu Samuraiul am dat clasa la restul lumii....si nu ma refer la locuri in care doar Samuraiul incape......si nu am rupt nimic pe el

Patrolul are o singura problema.....gabaritul

daca incape ...trece

si mai umbla o vb prin padure....ca Patrolul nu se scufunda nici unul

ca sa nu se inflameze spiritele ptr cei care nu stiu am avut doua Samuraie...doua Patroale .....un Shogun...si doua Jeepuri :grin:

Link spre comentariu

... continuare la cele de mai sus : doua Samuraie ... doua Patroale ... un Shogun ... si doua Jeepuri .... Si ce daca . Nu stiu ce va urma . Stiu c-o sa ma dau ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

De abordat, sigur ca da, se poate cu orice masina. Cu finalizarea e mai greu..

:-)

:g :ha:

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare