dan_mircea Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Stie careva ce se intampla daca persoana pe care este trecuta masina decedeaza?Am vazut mai multe anunturi in care se zice "impozit zero" desi asta nu mai e vanzare,ca doar masina nu trece pe numele noului proprietar:wink:.... Daca te rogi la Dumnezeu lumea spune ca esti o persoana religioasa.Daca Dumnezeu iti vorbeste, lumea spune ca esti nebun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Re: Inmatriculare pe veterani razboi.Ce se intampla in caz de deces? Ce se intimpla si cu restul bunurilor detinute de raposat. Intra la succesiune. Mostenitorii, merg la notar, se face lista cu tot ce a detinut defunctul, dupa care incepe imparteala. Masina, va reveni unui mostenitor. Acesta, va trebui sa plateasca impozit, daca nu cumva si el la rindul lui nu este scutit prin ceva lege speciala. Daca mostenitorul, este la curent cu "intelegerea", ti-o vinde fara probleme. Daca nu, legal, masina este a lui :grin: I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Re: Inmatriculare pe veterani razboi.Ce se intampla in caz de deces? Stie careva ce se intampla daca persoana pe care este trecuta masina decedeaza?Am vazut mai multe anunturi in care se zice "impozit zero" desi asta nu mai e vanzare,ca doar masina nu trece pe numele noului proprietar:wink:.... Anunturile alea unde scrie "impozit zero" nu inseamna neaparat ca masinile sunt inmatriculate si inregistrate fiscal de catre un veteran de razboi......Intreba-i pe pm pe cei care au pus astfel de anunturi...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
valyh Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Re: Inmatriculare pe veterani razboi.Ce se intampla in caz de deces? multi inmatriculeaza masini cu motoare mari pe batrani pensionari si veterani...daca intreaba cineva din politie ce face cu masina cu motor de 5000 benzina ce sa raspunda batranul: ma duc sa imi iau nepotul de la gradinita :old mitsubishi pajero 2.5 tdi '94-englezoaica pentru off road mitsubishi pajero 2.5 td '90-inmatriculat ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
shy4x4 Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Re: Inmatriculare pe veterani razboi.Ce se intampla in caz de deces? Cred, sper sa nu gresesc, ca se poate face o procura de genul celei care se face in Bulgaria prin care esti inputernicit sa faci ce vrei cu masina,vanzare , instrainare, etc., fie ca este in viata sau a decedat proprietarul veteran, handicapat, sau ce-o mai fi el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Re: Inmatriculare pe veterani razboi.Ce se intampla in caz de deces? Cred, sper sa nu gresesc, ca se poate face o procura de genul celei care se face in Bulgaria prin care esti inputernicit sa faci ce vrei cu masina,vanzare , instrainare, etc., fie ca este in viata sau a decedat proprietarul veteran, handicapat, sau ce-o mai fi el. Ar fi bine sa nu postezi nimic daca nu esti sigur pe ce vorbesti. Astea care incep cu "cred" si "sper" nu-si au locul. I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts