Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

Alex4x4

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?  

121 membri au votat

1. 1. Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

• LukOil
      1
    • MOL
      6
    • OMV-PetromV
      27
    • Petrom
      13
    • Rompetrol
      2
    • Agip
      4
    • NU ALIMENTEZ IN 17, 18, 19.01.2011
      68

Postări Recomandate

Re: Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

)

Hai sa incercam sa directionam protestul catre adevaratii vinovati!

Adi, in acest moment, adevaratii vinovati pentru ce se intampla in tara asta suntem NOI !!!

Pentru ca am tot asteptat sa faca cineva ceva.....altcineva.....oricine, dar nu noi.....si nimeni n-a facut nimic !

Iar EI au profitat si noi ne-am vaicarit pe la colturi.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 637
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Adi, in acest moment, adevaratii vinovati pentru ce se intampla in tara asta suntem NOI !!!

Pentru ca am tot asteptat sa faca cineva ceva.....altcineva.....oricine, dar nu noi.....si nimeni n-a facut nimic !

eee...aici sunt 100% de acord cu tine:grin:

Link spre comentariu

Mare adevar

Si ar mai fi o chestie.....ar trebui urmarita o singura firma....sa se rupa intelegerile tacite intre ei.Cind or da cu fundul de pamint vor ieftini...aici intervine cererea si oferta.

Link spre comentariu

"De-aici de la mine se vede" cel putin ca inca o sansa de a incepe sau chiar continua SA INVATAM (...ca sa dovedesti trebuie intai sa ai cu ce) sa fim uniti, solidari. Si mai simplu - daca doriti - sa stim ce vrem pentru noi DAR SI SA LUAM ATITUDINE, nu doar sa dam din gura sau din umeri !!!

Inceputul poate fi greu in orice, dar fara inceput n-a existat nimic, nu-i asa?

Eu unul voi fi solidar cu cei care NU vor alimenta. Pentru ca MA INTERESEAZA soarta mea si a celor ca mine, pentru ca AM DREPTUL asta si-l voi exercita ! Cel mai gresit este sa fii pasiv, indiferent, delasator, etc...

Ii salut cu respect pe toti cei care stiu ce vor,

Cristi.

Virusat off-road, in asteptarea antidotului ...
Link spre comentariu

deci...intreb si eu

daca la intrarea in pompa e traa o masina la care e data jjos roata si e incuiata...binenteles, cu triunghi in spate si avariile puse...oare cine e de vina?

oare daca sunt 2 masini asa...poate a pus cineva pioneze pe drum, oamenii sunt la vulcanizar...si dureza mai mult

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

deci...intreb si eu

daca la intrarea in pompa e traa o masina la care e data jjos roata si e incuiata...binenteles, cu triunghi in spate si avariile puse...oare cine e de vina?

oare daca sunt 2 masini asa...poate a pus cineva pioneze pe drum, oamenii sunt la vulcanizar...si dureza mai mult

Te baga la blocat de drum fie el si privat.Scria ceva la legea noua dar nu-mi mai aduc aminte.Puteai sa impingi masina inca un metru in fata.Si te alegi cu o amenda.Eventual dai peste unul si astepti sa vina politia sa faca masuratori.:ha:

Nu prin extremism se rezolva problemele ci prin solidaritate si tenacitate.:br

Link spre comentariu

Din pretul combustibilului la pompa cam undeva intre 50-60% reprezinta diverse taxe (accize, drum, etc.) asta fara sa punem la socoteala TVA-ul. Pretul combustibilului la poarta rafinariei cu TVA inclus este de 2,4-2,5 RON ... daca ar ajunge cu acest pret la pompa ar fi OK.

Acum catre cine sa indrepti protestul ?

- Statul care ia partea leului din pretul total - cam 70% ? (cu tot cu TVA)

- Rafinaria care nu micsoreaza pretul cand scade pretul barilului de petrol ... dar nu uita sa-l creasca atunci cand barilul creste ?

- Benzinariile care de fapt sant niste reselleri si isi baga si ei un comision ?

Cred ca STATUL este cel mai hulpav animal de prada din tot lantul asta ... drept pentru care ar trebui inceput cu el.

Eu de vreun an protestez in felul in care vreti voi sa protestati si voi continua atata timp cat pot ... cand o sa poftesc la o cafea de la peco o sa trebuiasca sa mai trec si pe acolo. :banana

Editat de Astral

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

De cand e Mircea Badea un exemplu de urmat? :))

Sa revenim on-topic. Statul suntem noi deci protestam impotriva noastra.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

De cand e Mircea Badea un exemplu de urmat? :))

Sa revenim on-topic. Statul suntem noi deci protestam impotriva noastra.

Nu, man......ne demonstram noua insine ca nu suntem chiar toti niste lasi si niste babe plangacioase......

Noua insine, intelegi ?

Link spre comentariu

Haideti macar sa vedem impotriva cui protestam.

Statul roman si ale sale taxe:

Taxele speciale de consumatie sau accizele sunt asezate asupra unor produse care se consuma in cantitati mari si care nu pot fi inlocuite de cumparatori cu altele, pentru ca in acest fel impozitul sa aiba in mod constant un randament fiscal cat mai ridicat.

Statul nu o sa reduca taxele in perioada asta de "criza". Ba chiar le-a marit de la 1 ianuarie:

de la 452 de euro/1.000 litri la 467 euro/1.000 de litri pentru benzina, de la 347 de euro/1.000 de litri la 358 euro/1.000 de litri pentru motorina.

Cam doi lei merg la stat la fiecare litru de benzina cumparat.

Companiile petroliere:

Unele se ocupa de la extractia petrolului pana la vanzarea produselor obtinute din rafinarea acestuia, altele doar cumpara benzina sau motorina de la rafinarii si mai pun un adaos comercial.

Unele pot sa reduca pretul dar tot statul incaseaza o mare parte din bani.

Opec si al sau cartel.

http://ro.wikipedia.org/wiki/OPEC

Nici astia nu au de gand sa reduca pretul de dragul nostru.

Daca mai aveti idei continuati voi.

Trist este faptul ca noi ca tara avem unele reusurse in subsol dar anumiti politicieni au preferat sa vanda la altii si sa-si ingroase buzunarele in loc sa se gandeasca la interesul national. :uameni

Editat de baghy
Link spre comentariu

fara sa starnim prea multe discutii off topic... @baghy, tu cum ai de gand sa arati acestui guvern ca nu iti convine ceva ?.... cu din astea :uameni..??

crezi ca e cineva emotionat de emoticon-uri ?

si app... daca noi suntem statul... atunci ne demonstram ca "daca suntem bolnavi ne putem vindeca"

si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin:
Link spre comentariu

fara sa starnim prea multe discutii off topic... @baghy, tu cum ai de gand sa arati acestui guvern ca nu iti convine ceva ?.... cu din astea :uameni..??

crezi ca e cineva emotionat de emoticon-uri ?

si app... daca noi suntem statul... atunci ne demonstram ca "daca suntem bolnavi ne putem vindeca"

Povestea asta cu benzina e mult mai complexa decat pare.

Am specificat ca nu voi baga benzina in zilele respective, nu am zis ca sunt impotriva acestui protest.

Dar macar sa stim care sunt sansele de reusita si pe cine ar trebui sa afecteze ce avem de gand sa facem.

Nu doar in Romania e benzina scumpa sau accizele mari. Problema e ca in Romania sunt si salariile mici. Ne-am aliniat repede la preturi europene dar nu avem cu ce sa cumparam.

Cum ziceam, e prea mult de discutat si apare inevitabil off-topic-ul.

Link spre comentariu

Ideea e sa participam....merita acest efort pt EI sunt uniti cand ne fura pe NOI, pt ca EI sunt uniti cand ne mint pe fata pe NOI, pt ca EI sunt uniti cand stabilesc toti acelasi tarif la combustibil !!!

Link spre comentariu

Culmea e ca varianta lui Badea are logica in timp. E greu de organizat insa boicotarea unei anume retele in favoarea altora.

Anul trecut ne plangeam de asigurari, si in mod natural foarte multi am facut RCA la cei care il dadeau ieftin fara sa ne mai pese de discutiile legate de seriozitatea firmelor respective (intens atacate anul trecut). S-a stabilit un trend, sa se faca RCA oriunde o fi mai ieftin, iar trebdul asta va rezista multi ani de acum incolo. Rezultatul imi pare ca a fost ca anul asta multe din companii au venit cu reduceri considerabile, iar cei care au ramas la tarife mari (ca grup ama) vor ramane fara clienti de RCA cu siguranta. In cazul asta am reusit sa spargem cartelul (macar temporar), apeland exact la singura arma care o avem oarecum sub control: concurenta intre formele ce compun cartelurile.

Samurai incepator
Link spre comentariu

.....Si totusi un efect al scaderii vanzarilor din cauza pretului exista :

"În timp ce consumatorii sunt nemulţumiţi, de cealaltă parte şi companiile petroliere susţin că au fost nevoite să-şi reducă marjele de profit, dată fiind scăderea vânzărilor la pompe, cu peste 5%."

Cu atat mai mult vor fi afectati daca ne unim contra lor de data asta !!!

TREBUIE s-o facem !!!

Link spre comentariu

Motorina Lukoil Romania-5 ron

Motorina Lukoil Moldova-3,6 ron

E clar ca suntem furati dar cred ca mai mult de stat cu accize mari.

Eu sunt demult in greva deoarece alimentez la moldoveni pt ca sunt langa granita dar nu toti avem norocul asta.Sustin aceasta greva care va fi mai mult ca un semnal care sa arate ca lumea nu mai suporta.Vorba antecolegilor cel mai bine ar fi sa nu mai alimentam un anumit furnizor o perioada de timp sa vedem ce reactie ara si dupa aia il luam pe altul prin rotatie.Sa vedem zise orbul ce-o sa iasa.

Editat de Astral

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Vorba antecolegilor cel mai bine ar fi sa nu mai alimentam un anumit furnizor o perioada de timp sa vedem ce reactie ara si dupa aia il luam pe altul prin rotatie.Sa vedem zise orbul ce-o sa iasa.

Cred ca asta va urma dupa "protest". Eu sunt de acord!

Editat de Astral
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare