Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

Alex4x4

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?  

121 membri au votat

1. 1. Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

• LukOil
      1
    • MOL
      6
    • OMV-PetromV
      27
    • Petrom
      13
    • Rompetrol
      2
    • Agip
      4
    • NU ALIMENTEZ IN 17, 18, 19.01.2011
      68

Postări Recomandate

Re: Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

Multumim pentru chestionar.Ideea era ca sa nu alimentam deloc aceste 3 zile apoi castigatorul chestionarului sa nu mai fie vizitat o perioada de cel putin 60 zile sau pana cand ieftineste carburantul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 637
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Multumim pentru chestionar.Ideea era ca sa nu alimentam deloc aceste 3 zile apoi castigatorul chestionarului sa nu mai fie vizitat o perioada de cel putin 60 zile sau pana cand ieftineste carburantul.

:g

Tot pe varianta asta as merge si eu !!!

Link spre comentariu

Poate de frica de falimentare sa se ia si benzinariile de guvern.Asta ar trebui urmarit.Din ce am vazut in calcule 20% e benzina 60 la suta taxe si 20 la suta cistig benzinarii.

Ar trebui stimulati:grin:

Link spre comentariu

Nenorocirea mare mi se pare ca vine si din faptul ca TOTI benzinarii sunt intelesi , iar guvernul n-are nici un interes sa demonstreze acest lucru pt ca-i convine sa ia acciza de cat mai multi, practic de la toti.......

Concurenta nu exista in tara asta !!!

.....Si de aia trebuie loviti toti......pe rand sau simultan, vom vedea.....

IDEEA E SA NU MAI PLECAM DE LA PREMISA CA "oricum nu se va intampla nimic, etc...." !!!!!!

De unde naiba stiti asta ?!?

Am mai fost noi uniti vreodata in tara asta de la `89 incoace ?!?

Si daca inca mai ezitati sa participati la protestul prin nealimentarea masinilor in cele 3 zile, ganditi-va atunci cand o sa platiti ca sunteti de acord cu pretul lor, cu bataia lor de joc la adresa voastra, a noastra a tuturor !!!

Link spre comentariu

BES-TI-AAAALLLLL !!!!!!!!!!!!! :ha::ha::ha:

Stam si despicam firu`n pas`patru......da-o-n pusca mea de treaba.....uitati-va la stirea asta sa vedeti amploarea protestului !!!

http://www.realitatea.net/proteste-la-cluj-napoca-buzau-si-craiova-impotriva-pretului-prea-mare-al-carburantilor_791829.html

Link spre comentariu

De intimplat s-a intimplat ceva.Vecinul a inceput sa se miste.Si cum la roman vecinul conteaza mai mult ca el, -deh...doara deia isi ia Q7 ,sa moara vecinul de invidie- incepe si el sa se miste:ha:

Vorba aceea rominul e lenes...da si cind se urneste...nu-l mai opresti:br

A trecut cam mult timp de cind s-au cacat toti in capul lui si el a tot inghitit in sec.Iar la chestia cu jos cu hotii...ne-a furat cineva?NU. Ne-au excrocat.Deci jos cu excrocii:uameni

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Nu stiu daca s-a scris (am citit pana la pagina 8 si n-am gasit) insa an auzit la un post de radio o idee mult mai buna. Pentru a avea efect un asemenea protest trebuie luata o singura companie in colimatori si un termen de x zile (poate si nelimitat, de ce nu) acea companie sa nu mai fie "vizitata". Dupa ce ramane fara banuti, next! ALtfel... 3 zile, fix pix.

Ma zgaiesc dupa Samuraie!
Link spre comentariu

Eu nu am alimentat la OMV de cand ma stiu sofer decat 1 data !!! si asta pentru ca intotdeauna au avut preturile mai mari cu cel putin 0.3 - 0.5 bani/L decat celelalte ... Deci primul cap care cade cred ca il stim :grin: dar trebuie sa stopam alimentarea la ei pe termen nelimitat ... apoi urmeza d.p.m.d.v. Rompetrol ... o ard cu benzina Efex de parca ar vinde benzina cu aur ...

JnWi0CDCfm4

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

21:58 1/14 ROMANIA TREZESTE-TE!!! PROTESTUL DE LA BENZINARII TREBUIE SA CONTINUIE. VA RUGAM SA FITI SOLIDARI CU NOI SI IN PERIOADA 01.02.2011-15.02.2011 SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE. OMV/PETROMV.SA ALIMENTAM MASINILE DOAR LA RESTUL BENZINARIILOR SI VETI VEDEA CA PRETURILE VOR SCADEA MAI MULT CA SIGUR.2 SAPTAMANI FARA NICIUN CLIENT INSEAMNA PIERDERI DE MILIOANE DE EURO PT EI. NU-SI VOR PERMITE ASA CEVA.AMINTITI-VA DE 21-22 DECEMBRIE 1989. ATUNCI NE-AU MURIT TATI, FRATI, BARBATI SI COPII. SI-AU DAT VIATA PT LIBERTATEA NOASTRA. NOI VA CEREM SA VA DATI 2 SAPTAMANI DIN VIATA PT BINELE VOSTRU. In anul 1998 in Franta s-a aplicat exact acelasi gen de protest si Shell a rezistat doar 5 zile.DATI MAI DEPARTE ACEST MESAJ SA AJUNGA LA TOATA TARA. VA MULTUMIM SI STATI APROAPE !!!

00:54 1/15 21:58 1/14 ROMANIA TREZESTE-TE!!! PROTESTUL DE LA BENZINARII TREBUIE SA CONTINUIE. VA RUGAM SA FITI SOLIDARI CU NOI SI IN PERIOADA 01.02.2011-15.02.2011 SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE. OMV/PETROMV.SA ALIMENTAM MASINILE DOAR LA RESTUL BENZINARIILOR SI VETI VEDEA CA PRETURILE VOR SCADEA MAI MULT CA SIGUR.2 SAPTAMANI FARA NICIUN CLIENT INSEAMNA PIERDERI DE MILIOANE DE EURO PT EI. NU-SI VOR PERMITE ASA CEVA.AMINTITI-VA DE 21-22 DECEMBRIE 1989. ATUNCI NE-AU MURIT TATI, FRATI, BARBATI SI COPII. SI-AU DAT VIATA PT LIBERTATEA NOASTRA. NOI VA CEREM SA VA DATI 2 SAPTAMANI DIN VIATA PT BINELE VOSTRU. In anul 1998 in Franta s-a aplicat exact acelasi gen de protest si Shell a rezistat doar 5 zile.DATI MAI DEPARTE ACEST MESAJ SA AJUNGA LA TOATA TARA. VA MULTUMIM SI STATI APROAPE !!!

organizare_protest@yahoo.com

mesaj spam

Macar asa

Link spre comentariu

Mai devreme al trecut pe langa doua benzinarii. Distanta una de cealalta un kilometru. Omv 5.14, Lukoil 4.94 cu reduceri in week-end.

Am putea sa incepem prin a baga benzina unde e mai ieftin.

In Italia sunt foarte multe statii care au self-service. Unele doar self service iar pretul este cu vreo 5-10 centi mai mic decat la cele normale unde iti baga cineva benzina. Nu mai ai de-a face cu angajatii benzinariei. Bagi banii sau cardul in aparat, selectezi pompa si bagi benzina.

Stiu ca sunt cateva statii automatizate si in Romania dar sunt foarte putine.

Later edit: http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/cum-arata-prima-benzinarie-complet-automatizata-din-romania-141645.html si http://www.ecomagazin.ro/bioromoil-automat-prima-benzinarie-complet-automatizata-din-romania/

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Nu stiu cine a postat chestionarul, dar ma vad nevoit sa carcotesc la adresa acestuia.

1. Parca fu vorba ca pe 17, 18, 19 ianuarie nu se va alimenta deloc, de la nicio benzinarie. Nu vad o optiune gen "nu alimentez deloc" sau "nicio benzinarie"

2. De mai bine de 6 luni OMV a lichidat reteaua PetromV. Benzinariile PetromV au devenit fie OMV, fie Petrom.

Fie si pentru cele doua motive, dar cred ca ar putea fi si altele, rezultatele chestionarului NU sunt relevante.

As fi vrut, de exemplu, sa vad procentajul celor care ar fi ales optiunea inexistenta "nu voi alimenta". Poate ca as fi avut revelatia a sute de posturi pe un subiect, scrise degeaba. Pentru ca "teoria ca teoria, da' praftica ne mananca"...

Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA

Skoda Fabia Combi

Link spre comentariu

Intrebare? se vor tine de cuvant cei care au votat? Eu zic sa ne agatam de una dintre metode si gata. Nu cred ca este timp de cearta. Atentie ca sfaturile prin care se sugereaza "sa nu alimentezi de la benzinaria x sau y" pot fi considerate penale.

Parerea mea este sa alegem marca conform votului.

Este foarte bine ca nu se permite vot multiplu si ca nu exista variante "nici o benzinarie" pt ca unii in exces de zel ar fi punctat una din cele doua variante lipsa, dar fara a ine cont neaparat de acestea.

Intre timp s-a schimbat, asta e!

Link spre comentariu

Ai dreptate.....eu sunt inculpatul.......:al

Am adaugat si optiunea NU ALIMENTEZ.......

Nu conteaza cine e "inculpatul".

Important este, in opinia mea, sa transmitem un mesaj pertinent si coerent benzinarilor, poate asa isi vor mai frana practicile nesimtite.

Si, da, consider ca un prim pas ar fi sa nu alimentam DELOC (eu asa voi face) in 17, 18, 19 ianuarie, apoi, pe politica pasilor marunti, sa incepem sa boicotam sistematic, pentru cate o luna sau doua, cate una din firmele distribuitoare de carburanti.

Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA

Skoda Fabia Combi

Link spre comentariu

Mircea Badea are in spate o armata de avocati si poate oricand sa spuna ca emisiunea lui este un pamflet.

Nu cred ca poti iesi asa...pur si simplu si sa spui hai sa-l killerim pe x sau y.

Problema este alta, cati useri isi bat capul pe acest subiect? Suntem oare suficienti? Eu zic ca trebuie aplicat altfel planul. Trebuie ca acest rezultat al votului sa fie cumulat cu eventuale rezultate de pe alte forumuri si gasita o metoda de mediatizare, sa zicem un mic autocolant pe masina.

Populatia Romaniei este impartita in 1 oameni saraci si prea saraci si nu au puterea sa se mai opuna, 2 - bogati si foarte bogati care nu dau doua parale pe acest protest si 3 - patura de mijloc, forate putin ca numar.

Editat de avolocaru
Link spre comentariu

Nu inteleg logica ...

Avand in vedere ca OMV-Petrom furnizeaza combustibil pentru toate benzinariile mentionate in poll, daca alimentam la MOL ca Petromul e dusmanul poporului, atunci....tot de la Petrom alimentam, numai ca indirect.

Pretul nu-l stabileste Petromul pentru ca restul sunt supusii lui.

Pretul este stabilit la o masa de discutii, unde se pun de acord toti reprezentantii de lanturi de benzinarii. E hotarat de comun acord. Nu e o noutate, din totdeauna a fost asa.

Ori nu alimentam deloc ori nu mai exista protest.

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Din pacate nu alimentam doar 3 zile. Pt ei este un fleac.

Nealimentand la OMV eu zic ca vom baga zanzanie intre ei. Se vor scumpi carburanii la celelalte benzinarii, dar nu se pot scumpi la nesfarsit. Apoi se vor aduna la masa rotunda si cei din OMV vor cere preturi mai mari, dar restul vor refuza pentru ca stiu ca cine va scumpi mai mult va fi urmatorul pe lista.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare