Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

Alex4x4

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?  

121 membri au votat

1. 1. Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

• LukOil
      1
    • MOL
      6
    • OMV-PetromV
      27
    • Petrom
      13
    • Rompetrol
      2
    • Agip
      4
    • NU ALIMENTEZ IN 17, 18, 19.01.2011
      68

Postări Recomandate

• Răspunsuri 637
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

Poate ca erau bune niste colante cu "absent la pompa" facute de Mihai (axxamd). Dar nu stiu daca mai e timp de distribuit.

E mai primitiv, dar voi folosi un A4 lipit cu scoci pe geamurile laterale si/sau luneta.

Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA

Skoda Fabia Combi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@gusteru :

Repet : la noi e o problema de unitate, noi asta am putea sa rezolvam acum !!! Ca va fi sau nu vreun efect, vom vedea, ca si asa sunt prea multi MamaOmida pe aici care stiu deja ca efectul va fi nul......

Eu sustin ca efectul ar trebui vazut intai asupra noastra : suntem sau nu in stare sa fim uniti ?

Suntem sau nu in stare sa protestam unitar cum fac altii de pe alte meridiane si pe care ii laudam ?

scuze, problema de exprimare. Ideea era ca nu numai sa nu se alimentezeci sa se stea si acasa toti si in acelasi timp, in felul asta va simti o gaura in buzunarul celui mai mare incasator, statul. in acelasi timp nimeni nu poate spune ca a fost greva, legala sau nu

Link spre comentariu

Vizitator mao

Sustin protestul (asta si daca nu scriu mare cu galben :P)

Editat de Astral
Link spre comentariu

Vizitator mao

Probabil ca lui ii plac culorile :). Oricum important ii sa realizam ceva, cat de putin cu acest protest.

Link spre comentariu

@mao :

Da , eu am colorat cu galben doar cuvintele prin care se exprima acordul si cu permisiunea ta am sa colorez si la tine, ca sa iasa in evidenta acest fapt din puhoiul de vorbe mai mult sau mai putin carcotase care au umplut acest topic !

:h5

Link spre comentariu

Personal, nu cred ca va avea cine stie ce efect, dar voi sustine protestul din motivele expuse de Astral.

ARO 244, an 1997, motor L25

ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011

Link spre comentariu

eu am gasit ceva benzina la baietii veseli si in felul asta toata saptamana viitoare o sa-i boicotez:grin: r

voi sustine protestul

Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,,

ARO 243 2.4 Vitara 1,6

Link spre comentariu

Motorina Lukoil Romania-5 ron

Motorina Lukoil Moldova-3,6 ron

E clar ca suntem furati dar cred ca mai mult de stat cu accize mari.

Eu sunt demult in greva deoarece alimentez la moldoveni pt ca sunt langa granita dar nu toti avem norocul asta.Sustin aceasta greva care va fi mai mult ca un semnal care sa arate ca lumea nu mai suporta.Vorba antecolegilor cel mai bine ar fi sa nu mai alimentam un anumit furnizor o perioada de timp sa vedem ce reactie ara si dupa aia il luam pe altul prin rotatie.Sa vedem zise orbul ce-o sa iasa.

Inspirat de acest post ... am deschis un topic nou!

Multumesc mult! Voi merge sa vizitez Moldova!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Sau poate pe 17-18-19 sa platim cu totii in fise pentru cativa litrii de benzina sau motorina .

Trebuie facut ceva in tara asta,pentru inceput sa aratam ca nu dormim in cizme si eventual sa iesim in strada.Anul trecut am vazut studentii francezi au iesit in strada protestand pentru marirea limitei de varsta,(asta da solidaritate, pentru un lucru care la o prima vedere fara legatura...)

:sl1Intrebarea mea este pana cand mai dormim??????????

Link spre comentariu

Motorina Lukoil Romania-5 ron

Motorina Lukoil Moldova-3,6 ron

E clar ca suntem furati dar cred ca mai mult de stat cu accize mari.

In bulgaria cum e ?

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Sau poate pe 17-18-19 sa platim cu totii in fise pentru cativa litrii de benzina sau motorina .

Trebuie facut ceva in tara asta,pentru inceput sa aratam ca nu dormim in cizme si eventual sa iesim in strada.Anul trecut am vazut studentii francezi au iesit in strada protestand pentru marirea limitei de varsta,(asta da solidaritate, pentru un lucru care la o prima vedere fara legatura...)

:sl1Intrebarea mea este pana cand mai dormim??????????

Ai citit si tu ce s-a mai scris prin topicul asta ?

Ai citit si tu cum oamenii au inteles sensul acestui protest si cum adera la el din ce in ce mai multi ? Vezi acceptul lor cu galben....

TU , ce faci, participi sau doar folosesti "pluralul majestatii" ???

( E vorba de acel plural care se foloseste, dar fara sa fie implicata persoana care il emite......"sa facem, sa dregem, etc" si evident altii, nu noi.....)

Link spre comentariu

In bulgaria cum e ?

Ultima data cand am fost era un pic mai scump ca la noi! Dar merge sa cumparam o perioada in semn de protest!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Alimentez din BULGARIA ca tot am drum.

Ca tot se intreba:

2,35 leva/litru motorina / 0,45 cursul leu/leva=5,22 ron/litru motorina.

Editat de asfalttango
Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

De acord.

SUSTIN SI EU CAUZA !

Editat de Astral

Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.

(Winston Churchill)

Link spre comentariu

Ai citit si tu ce s-a mai scris prin topicul asta ?

Ai citit si tu cum oamenii au inteles sensul acestui protest si cum adera la el din ce in ce mai multi ? Vezi acceptul lor cu galben....

TU , ce faci, participi sau doar folosesti "pluralul majestatii" ???

( E vorba de acel plural care se foloseste, dar fara sa fie implicata persoana care il emite......"sa facem, sa dregem, etc" si evident altii, nu noi.....)

Hai ca esti culmea Astrale

Accepul la ce????

Normal ca sunt de acord si cu acesta forma de protest,totusi care este treaba cu galbenul asta si daca este asa de important de folosit decat virtual( dupa cum observ ca pui problema).

DA, VOI FI CU CATIVA PRIETENI PRIN BENZINARII CU MARUNTIS.

SA STII DESPRE MINE CA INTOTDEUNA AM PUS VERBUL DIN PROPOZITIE SI IN ACTIUNE.

Toate cele bune

Editat de Astral
Link spre comentariu

Buna seara prieteni!

Protestul din Bolivia a degenerat. Scumpirea combustibilului a fost cireasa de pe tort probabil. Nu ca noi am fi departe, ci doar mai putin hotarati.

Petrolul reprezinta drogul negru, cel mai larg raspandit, pretutindeni legal, singurul al carui consum este incurajat, singurul cu aceasta culoare, insa cel mai puternic si cu cei mai multi consumatori. Astfel, populatia va raspunde lafel ca in cazul unui drogat, odata cu privarea de acesta. Va reactiona violent, cumulul tuturor nemultumirilor va fi canalizat pe aceast neajuns.

Pentru a scadea consumul unui subiect sau a unei populatii intregi, accesul la combustibil trebuie restrictionat treptat, prin scumpiri repetate, dar de mic procent. Asa cum procedeaza orice guvern din lume si cel mai accesibil exemplu, al nostru. Taxele au crescut progresiv si constant, nemultumirile au durat cateva zile, poate saptamani, luni, insa, cu timpul populatia le-a absorbit.

Hai sa privim peste granite, spre vest si mai ales spre nord, nord-vest. Cate persoane ati vazut pe strada in tari ca, Austria, Germania, Norvegia si exemplul poate extrem, Olanda, mergand cu masina prin oras singur? Cati sunt cei care merg cu masina? Cati, comparativ cu cei ce merg pe bicicleta, cei ce folosesc transportul in comun (electrificat)?

Ar fi poate o comparatie destul de lipsita de continut, daca nu privim si din punct de vedere al situatiei financiare. Un cetatean al acestor tari are, in medie, un venit de 2-3-4 ori mai mare decat al aceluiasi cetatean din Romanica. Deci, un acces la luxul de a detine si de a folosi o masina, substantial mai mare. De asemenea, drumurile sunt mai bune, infrastructura, numarul de cai de acces auto si multe altele.

Acesta este unul dintre contraste, contraste care poate sunt prea multe, intre noi si ceilalti.

Prost, ca de fiecare data este modul de aplicare, in masa, nu diferentiat. In orice tara cu o conducere fara coada, bipeda si coborata din copac, transportatorii sunt protejati de guvern, nu pedepsiti, pentru ca ei reprezinta un piston ce inca face compresie si ajuta tara sa mearga inainte. Aduce si nu scoate bani din tara. Insa obiceiul de a da in cap unei industrii a devenit din pacate obisnuinta.

Cum orice prost are si momentele sale de geniu, o minte odihnita, pe care sticla a transformat-o in zeu "monden", a raspuns candva la o intrebare legata de reorientarea oamenilor catre un transport civilizat, in comun si "eco", ceva de genul: " Oamenii vor incepe sa foloseasca transportul in comun si bicicleta, atunci cand litrul de benzina va costa 100 de eur.". Si credeti-ma, a avut dreptate.

Va plangeti ca nu avem trasee pentru bicicleta. Pai cum sa avem, din moment ce nu mergem pe ele. De ce sa construiesti ceva, daca nu va fi folosit. Da, intr-adevar, nr. de biciclete a crescut per cap de locuitor, insa cati dintre noi le folosim? Pana cand nu ma voi lovi pe trotuar de biciclete la tot pasul, ca in Munchen spre exemplu, sa avem pardon!

Sustin protestul, insa nu pentru ca motorina e 5.x, ci pentru ca mai marii nostrii adorati si preavotatii conducatori ai ilustrei Romanii sunt inapti!

O viata mai buna, va doreste, al vostru,

Mihai.

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

sustin protestul... nu prin a plati cu fise, deoarece tot amartul munceste mult sa-i numere, si bastanii ii consuma elctronic, ci prin faptul ca nu alimentez ... problema efectiva este ca pe umerii nostri se vor pune din ce in ce mai multe taxe, de diferite forme sub diferite aspecte deoarece e mai usor sa castigi niste bani fara sa muncesti, doar aplicand taxe sa mai traiasca un minister bine, si sa plateasca cate putin fiecare.

daca nu vom lua act si nu ne vom uni pentru rezolvarea problemelor nationale, vom fi exterminati incet incet... indiferent ce posibilitati avem .... de ce credeti ca sa adoptat legea falimentului persoanei fizice? nu numai pretul benzinei este problema ci modul in care suntem tratati si prin asta incearca sa vada cat pot sa intinda coarda ... noi i-am ales (cine s-a dus la vot, ci nu a facut o mare greseala) pentru a ne apara interesele nu pentru a ne subjuga si a ne duce la limita saraciei.... Aliati-va pentru noi romani si pentru romnia, nu stati in pasivitate.

Editat de Astral
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare