Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

Alex4x4

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?  

121 membri au votat

1. 1. Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

• LukOil
      1
    • MOL
      6
    • OMV-PetromV
      27
    • Petrom
      13
    • Rompetrol
      2
    • Agip
      4
    • NU ALIMENTEZ IN 17, 18, 19.01.2011
      68

Postări Recomandate

• Răspunsuri 637
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

In calculul ce l-am postat mai devreme apare si 10E / tona taxa de solidaritate (motivul este acoperirea prejudiciului din urma falimentului Bancorex).

Nu stiu cat de adevarata e treaba, se pare ca, calculul e postat pe o gramada de blog-uri.

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Crezi ca suma aia e singura care o platesti pt "solidaritate"? mai sunt atatea sume ascunse in absoolut orice :sanatate , munca , banci. Toti se indreapta spre ceva ca sa acopere niste manevre , sau de ce nu sa deschhida altele nooi :D

Never stop exploring
Link spre comentariu

In inima Olteniei treaba sta cam asa: http://www.antena3.ro/romania/soferii-protestatari-din-craiova-amendati-pentru-tulburarea-linistii-publice-116709.html

Sa mai spuna cineva ca nu se implica autoritatile!:dr3:dr3:dr3

Editat de nessum

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Grijania mamii lor !!! Pai noi am devalizat Bancorexul ??? Solidaritate cu cine ? Cu aia care au favorizat devalizarea ???

Daca chiar se organizeaza maine, sambata, in Pta Constitutiei o manifestatie, dupa cum zicea gdtflorin mai sus, voi prezent.

Link spre comentariu

Hai ca se strang oamenii,pana acum subsemnatul si Astral:h5.

Vorbim cu prietenii,cunostine, dam sfora in tara sa fim o mare de oameni.

Fiti cu luare aminte ca aveti nevoie de aprobari pentru protest ... In caz contrar se ajunge la niste amenzi uriase ... Vedeti cazul in care a protestat Mircea Badea cu Victor Ciutacu ... Click (Nu sunt detalii despre ce acte sunt necesare, e bine sa va interesati) :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

“În Germania, au venit mai întâi să-i ridice pe comunişti şi nu am luat atitudine, pentru că nu eram comunist. Apoi au venit după evrei şi nu am luat atitudine, pentru că nu eram evreu. Apoi au venit dupa membrii de sindicat şi nu am luat atitudine, pentru că nu eram membru în niciun sindicat. Apoi au venit după catolici şi nu am luat atitudine, pentru că eram protestant. Apoi au venit după mine, dar, în acel moment, nu mai rămăsese nimeni care să ia atitudine pentru mine” Martin Nimoeller

Nu este in topic, insa tre sa reflectam la cele de mai sus cred....

Link spre comentariu

N-am avut rabdare sa citesc toate posturile, imi spun doar parearea:

1. noi, cei cu 4x4, ar trebui sa ne plangem cel mai putin. Mai ales cei care folosim masini mari, zi de zi sa ne plimbam prin oras.

2. asta nu inseamna ca trebuie sa imbogatim producatorii si distribuitorii de carburant.

3. orice protest de 2-3-10 zile (chiar daca nu ar cumpara nimeni un gram de motorina) e sortit esecului inainte sa inceapa: - orice producator/distribuitor isi face calculul la sfarsit de luna/trimestru. Atata vreme cat per total se cumpara aceeasi cantitate nu se supara nimeni, chiar daca 3 zile e gol prin statiile peco.

4. Parearea mea e ca trebuie sa luam masuri, (inainte de proteste) adica: sa ne plimbam cu masini care consuma putin, eventual hibride, sa mergem cu RATBul si metroul daca se poate, sa incurajam inovatiile in domeniul propulsiei alternative/electrice (de ce nu un forum pt asta) >> am vazut pe Discovery TV un american care avea un Defender '79 electric. - si alte asemenea masuri.

5. Ca protest, parerea mea e ca ar fi de preferat boicotarea unui producator (sa zicem OMV Petrom) pt 30-60 zile -acest lucru se poate doar partial pt. exista o gramada de firme cu carduri Petrom etc.

You don't even think to call me "Godfather"
Link spre comentariu

Crezi ca suma aia e singura care o platesti pt "solidaritate"? mai sunt atatea sume ascunse in absoolut orice :sanatate , munca , banci. Toti se indreapta spre ceva ca sa acopere niste manevre , sau de ce nu sa deschhida altele nooi :D

Toate sunt un fel de solidaritate, iti dau dreptate. Mi-ar place putina discretie din partea lor, daca tot sunt gauri de umplut.

'02 WG CRD - EGR delete

Link spre comentariu

Uite ce am primit de la cineva:

Am cautat taxele incluse in benzina de la 1 ianuarie 2011:

- acciza este de 467 EUR / tona

- taxa de drum este de 125 EUR / tona

- taxa de solidaritate (cate un cent / litru - motivul este acoperirea prejudiciului din urma falimentului Bancorex) adica 10 EUR / tona

Producatorul are pretul de aproximativ 370 EUR / tona

Astfel rezulta urmatorul pret pe tona de benzina:

370+467+125+10=972 EUR /Tona (taxe si accize)

Se adauga TVA de 24 % adica 233.28 EUR

Totalul este de 1205.28 EUR/tona

Un litru de benzina este 1.205 EUR (aproximativ 5.15 RON)

Producatorul incaseaza 370 EUR/tona

Statul incaseaza 835.28 EUR/tona

ASA CA OAMENI BUNI REVOLTA ESTE UN CUVANT PREA MIC

Link spre comentariu

Conform unui ziar ce l-am citit azi...unii transportatori au inceput deja boicotul, cumpara motorina din alte tari.

'02 WG CRD - EGR delete

Link spre comentariu

Conform unui ziar ce l-am citit azi...unii transportatori au inceput deja boicotul, cumpara motorina din alte tari.

Adevaratul boicot al transportatorilor ar fi blocarea tuturor transporturilor.Va amintiti scandalul de la greci de asta vara.Eu l-am prins si l-am trait pe viu.Sansa sa ma intorc in tara a fost managerul hotelului care prin relatii a bagat o cisterna care alimenta feriboturile in curtea hotelului si ne-a facut plinu.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

“Guvernul nu are rolul de a stabili costul carburanţilor, nu poate să intervină, dar poate, pe căi indirecte, să-i tragă la răspundere pe cei care majorează preţurile nejustificat într-o economie de piaţă, fie că e vorba de monopol, fie de profit. Statul nu spune că nu e legal, dar poate să impună şi el anumite impozite”, a declarat Emil Boc. Premierul se gândeşte astfel la impozitarea suplimentară a profitului companiilor care comercializează carburanţi.

AUZI LUME DECAT ATAT STIE PITICUL ASTA IMPOZITE:hl

In loc sa faca ceva cu accizele ,mai pune un impozit.

Link spre comentariu

Care impozit, evident, va determina, din nou, cresterea pretului de la pompa.......:uameni

Si in consecinta incasari mai mic pentru afacerile a caror "materie prima" e combustibilul. De acolo investitii mai putine si uite asa totul se duce in jos...

In transport spre exemplu concurenta e mare, daca tot urci pretul odata cu cresterea pretului combustibilului nu mai ai clienti...

La fel am patit si cu sapaturile cu excavatorul. Care in zile grele consuma 40-50L. Pretul e considetabil mai mic ca si in 2008-2009, altfel nu se poate lucra nimic.

'02 WG CRD - EGR delete

Link spre comentariu

Am vazut ca ceva ceva a inceput sa se miste!Nu stiu cat va tine!

La benzinariile Lukoil au pus banner-e cu urmatorul anunt:

Mari reduceri la carburanti in week-end!

Deci mergeti sa va alimentati atunci ca au preturi Mici mici mici mici de tot.

:ha::ha::ha:

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

la firma suntem pe burta cu motorina si am comandat 18 tone...pentru data de 17 :grin:

degeaba nu alimentam tot forumul 3 zile...tot nu s-ar strange atat...

cred totusi ca protestul TREBUIE redirectionat...

si

nu crede si cerceteaza :grin:

Link spre comentariu

Cel putin pentru moment ce se mai vede prin media cu consiliul concurentei si toate prostiile care se mai ''vand'' sunt o tragere de timp; defapt o sa faca o usoara scadere dupa care inca o crestere sa acopere pierderea si sa produca evident si profit ... am vazut zilele trecute directorul de la Lukoil pe realitatea parca si zice ca in Ro spre deosebire de vecinele noastre costa de vreo 2-3 ori mai mult descarcatul in portul Constanta si transportul in tara ... Deci : oricat de mult ne am dori o stabilizare a pretului n-o sa se intemple decat atunci cand nu mai are cerere combustibilul. Eu unul inca nu mi pot permite sa renunt la masina :uameni

Link spre comentariu

haideti mai oameni buni

de cate ori trebuie sa explice cineva ?

voi chiar nu intelegeti ?

nu e vorba de faptul ca alimentez inainte de data de 17 sau dupa 19, 10 l sau 18 tone, e vorba de protestul in sine ...:h5

si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin:
Link spre comentariu

Nu este vorba numai de protest in sine, este vorba de mult mai mult, este vorba de arata nemernicilor din parlament ca ne putem solidariza. S-au invatat sa ne cocoseze cu taxe, sa apara la TV si sa ne minta pe fata, si apoi tot noi luam amenzi total in afara legii pentru perturbarea ordinii publice!

Link spre comentariu

Nu este vorba numai de protest in sine, este vorba de mult mai mult, este vorba de arata nemernicilor din parlament ca ne putem solidariza. S-au invatat sa ne cocoseze cu taxe, sa apara la TV si sa ne minta pe fata, si apoi tot noi luam amenzi total in afara legii pentru perturbarea ordinii publice!

Intradevar despre asta este vorba.De asta le e intradevar frica.Daca urla unu...ii doare in cur cand urla toti e o problema mare.S-au obisnuit sa ne minta zi de zi stiind ca nimica nu o sa li se intimple.Guvernele trec de la stinga la drepta 4 ani stinga 4 ani dreapta dupaia se uneste stinga cu dreapta dar nimeni nu-si asuma RESPONSABILITATEA.Fiecare arata cu degetul spre celalalt.

Se uitau la mine ca la un nebun prietenii cind le ziceam ca i-as pune pe toti la zis si i-as impusca.Sa stie toti care vin ca daca nu-si fac treaba va urma si pedeapsa.Ziceau pai de ce pe toti...pai deaia ca in timp ce aia faceau prostii ceilalti nu i-au impiedicat.

Am ajuns ca iobagii aia care lucrau un an pentru un sac de porumb in timp ce restul de 100 de saci ii lua statul.

Link spre comentariu

la noi e chestia ca lumea nu e unita...daca se da o amenda fug restul...o sa se ajunga ca la revolutie...pai ce ei au facut combustibilul ca pret ca in germania, dar salariile sunt macar jumatate? de unde? taxe peste taxe dar nimic nu se face...e bataje de joc la adresa poporului roman!

mitsubishi pajero 2.5 tdi '94-englezoaica pentru off road

mitsubishi pajero 2.5 td '90-inmatriculat ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare