Astral Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: Diferential blocabil 4 runner In regie proprie, daca n-ai mai facut sau nu e cineva langa tine care sa stie , e mai delicat pentru ca sunt ceva reglaje si risti sa f*** tot diferentialul...... Decat sa dai tu jos puntea intreaga, nu ar fi mai usor sa duci masina cu totul ? :ha: Fara gluma : montarea unui blocant necesita ceva experienta si toata distractia, cu compresor si toata manopera te cam duce pe la 1200-1300 euro....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: Diferential blocabil 4 runner poti opta pt un autoblocant , sfert de pret si il poti monta singur cauta aussie locker Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: Diferential blocabil 4 runner Va multumesc pt sfaturi, cu cine sa iau legatura pt montare blocant? Daca suna cumva a reclama da-mi te rog un mail timotei_idi@yahoo.com Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: Diferential blocabil 4 runner Va multumesc pt sfaturi, cu cine sa iau legatura pt montare blocant? Daca suna cumva a reclama da-mi te rog un mail timotei_idi@yahoo.com Aici gasesti raspunsurile la toate intrebarile tale : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61419-GTC-Auto-Service-4x4-Accesorii-off-road&p=681653&viewfull=1#post681653 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: Diferential blocabil 4 runner Multumesc ! Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 (editat) Re: Diferential blocabil 4 runner Dragii mei, La surf exista multe diferente intre Generatia a-2-a si a -3-a, asa ca uitati-va aici si o sa gasiti raspunsurile la intrebarile voastre : http://hiluxsurf.eu/faq_interior.htm Cu placere !!:old Editat Februarie 3, 2012 de emanoeladrian RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate