maitre Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Rog proprietarii si cunoscatorii de Patrol Y61 sa-mi spuna daca un utilaj din 2001 - 3.0 DI TURBO, scurt, cutie AUTOMATA, mai poate avea viata lunga daca are deja in jur de 300.000 km. Care ar fi pretul corect pentru o astfel de masina? Precizez ca fost intretinuta si alergata intr-o tara civilizata. Multumesc anticipat! Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Mecanic21 Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Patrol Y61 - fiabilitate? pai dc sa nu aiba fa o proba cu el vezi cum trage daca cutia nu merge in suturi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrs Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Patrol Y61 - fiabilitate? 2000-2002 probleme pistoane gaurite zice una lume, eu am patit-o cu unul din 2000 Nissan patrol Y61, ZD30 DDTI ! Sa auzim de bine !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nissan_y61 Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: Patrol Y61 - fiabilitate? Sigur ca poate. Sunt masini afara care merg la 700.000km. Ai grija la cutie ca poate sa aiba probleme si asculta si u motorul sa nu bata. Daca a fost bine intretinuta nu are de ce nu mai mearga f bine inca multi ani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviu_haven Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: Patrol Y61 - fiabilitate? Patrolul Y61 e ce-a mai fiabila masina care am avuto,si a mea are 298000km si inafara de capul hidraulic de la pompa nu am avut nicio problema cu ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
v-shase Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Re: Patrol Y61 - fiabilitate? 2000-2002 probleme pistoane gaurite zice una lume, eu am patit-o cu unul din 2000 problema cu pistoanele deriva dintr-o eroare a producatorului sau dintr-o intretinere neconforma cu recomandarile? Mitsubishi Pajero Sport:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan_tme12hb Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Re: Patrol Y61 - fiabilitate? vine de la combinatia :talpa grea + intretinere pe apucate si dupa ureche+un defect "de produs", nu defect de fabricatie nu este caracteristica doar patrolului ..si alti au aceleasi probleme, cel putin nissanul a recunoscut si a inlocuit motoare(short block mai precis):grin: si dupa 5 ani de la vanzarea masini in unele cazuri :br asculta....intreaba... intelege... apoi raspunde ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bunica Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 Re: Patrol Y61 - fiabilitate? Am unul 3000 turbo diesel din 2001 cu cutie manuala am 190 000KM 1) Am inlocui 2 debitmetre de aer apoi am pus snurker si am rezolvat problema. 2) I-am facut cip tuning(am facut-o de 190CP) si am spart turbina(ara deja obosita) 3) Am pus pe fata bara tip ARB+troliu si mi-a stricat amortizoarele(cred ca erau deja obosite) 4) Am schimbat 2 amortizoare directie(le-am lovit eu in bolovani) Sunt foarte multumit de masina, e un tanc care fuge pe sosea normal cu 130 si te ajuta si in depasiri cand ma pot duce pana la 150.daca o fortez scartaie in treapta 1 si 2, consumul e omenesc undeva 13-18 in functie de zona in care o conduci. Cam asta ar fi din partea mea :pl1Bunica Hilux 3l din 2008,marea dragoste Mercedes 3500 turbo diesel '93 confort Skoda tour Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu1973 Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 Re: Patrol Y61 - fiabilitate? Vreau si eu un cip tuning pt nissan y61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bunica Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 Re: Patrol Y61 - fiabilitate? Vreau si eu un cip tuning pt nissan y61 Sunt niste baieti linga Rin hotel care fac asa ceva :pl1Bunica Hilux 3l din 2008,marea dragoste Mercedes 3500 turbo diesel '93 confort Skoda tour Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat Octombrie 7, 2011 Partajează Postat Octombrie 7, 2011 Re: Patrol Y61 - fiabilitate? dib cate am vazut pe siteuri din afara sunt maisni cu 500 k .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Octombrie 7, 2011 Partajează Postat Octombrie 7, 2011 Re: Patrol Y61 - fiabilitate? Azi am vazut un Y61 SVB din 1998 cu sasiul rupt in dreptul suportilor de arc, telescop spate, pe ambele parti. TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: Patrol Y61 - fiabilitate? Azi am vazut un Y61 SVB din 1998 cu sasiul rupt in dreptul suportilor de arc, telescop spate, pe ambele parti. Cumva avea BL (bodylift)? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
theorg13 Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Re: Patrol Y61 - fiabilitate? Cumva avea BL (bodylift)? Am vazut si eu masina aceea. Are si body lift. Are si o bara ARB si fata si spate. Cea de pe spate are aprox. 160 kg, are si suport pentru roata de rezerva si suport pentru canistra. In momenul in care ai acea bara pe spate + rezerva de 35 + o canistra cu motorina si masina se da in teren, mi se pare normal sa se rupa sasiul (de fapt aproape s-a rupt). Ruptura a fost in spatele puntii spate. Nu-i lucru mai al dracului pe lumea asta ca norocul altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Re: Patrol Y61 - fiabilitate? Masina nu s-a rupt din cauza greutatii carate ...s-a rupt din cauza BL ...care a facilitat torsionarea. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate