Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Schema electrica a cutiei cu relee si sigurante, cod culori fire ??? OPEL MONTEREY 93, 3.1 TDI

cosmins

Postări Recomandate

Am un OPEL MONTEREY care stiu ca e ISUZU TROOPER din 93 motor 3.1 TDI. cutia de relee si sigurante a luat foc si e topita, mai am doar firele .

Am luat o cutie cu tot cu relee de pe un isuzu trooper din 96 care are aceleasi relee si model dar are si alte fire in plus. Se potrivesc de la una la alta ?

multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Schema electrica a cutiei cu relee si sigurante, cod culori fire ??? OPEL MONTEREY 93, 3.1 TDI

imi place asta.....am un opel care e isuzu:ha::ha:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Re: Schema electrica a cutiei cu relee si sigurante, cod culori fire ??? OPEL MONTEREY 93, 3.1 TDI

si mie-mi place, de-aia l-am luat.

si da, e isuzu trooper care s-a vandut sub mai multe denumiri (vreo 6) in toata lumea. e o politica de piata ca sa vanda mai multe masini in tari in care oamenii nu au incredere in brand-uri pe care nu le cunosc. Iar opel n-a facut niciodata o masina adevarata de teren

Link spre comentariu

Istaleaza-ti Autodata pe PC si sunt mari sanse sa gasesti acolo aproape tot ce iti trebuie

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare