Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Chiojdu - Lacul Vulturilor - 15 ianuarie 2011

razvanutza

Postări Recomandate

Re: Chiojdu - Lacul Vulturilor - 15 ianuarie 2011

:tk :cl ...

whoaaaaa...

mai baieti, ce am facut noi sambata a fost o plimbare de relaxare, pt. pensionari. de la punctul a la punctul b, cu target punctul g, ma rog, la un moment dat nu am gasit punctul b, am revenit la punctul a si acasa, somn, caldurica etc..punctul g a ramas intact...treaba cu pomii fructiferi ar fi pe tzeava....

va invit sa urmariti aici off-road de calitatea I (precum kilu' de carne cand eram eu mic) cu punctul g tavalit complet.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?46309-Off-road-in-Dobrogea!&p=664288&highlight=dobrogea#post664288

multumim forte! fara tine, nu stiam dreaq ce e ala off-road:ha::ha:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

awwwleoo cobrra e cum e dar cristi 1 singurul :ha::ha::ha:

vezi ce face lipsa de blocante??? incurcara numili :ha::ha::ha:

stimati domni,

prin prezenta va aduc la cunstinta ca m-ati luat cam repede, si v-am scufundat, sau cum ii zice. ori.

io, giorgel, the first, ma dezic de tot ce am zis in anumite situatii. care ele nu sta decat in intelepciunea domniilor voastre ca sa va dati cu presupusul.

am zis.howgh.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Giorgel, mie mi-a placut maxim iesirea voastra. Fiecare isi gaseste placerea in felul propriu.

Nu conteaza cate mesaje de "Respect, frate!" sau "Aia eu urcare, looser-ule?" primesti pe YouTube, important e sa ai ce sa povestesti nepoteilor. :h5

Link spre comentariu

@Giorgel,Razvanutza,Watcher & friends

Va multumesc ca m-ati luat cu voi. Pentru mine a fost foarte distractiv,interesant si captivant! Oameni de nota 10! :tk:tk

Nu ne-a facut si noua nimeni o poza cand era sa punem Toyota pe o parte? Pe ravena din dreapta,pe coborare? :old

Astept cuminte,linistit,pregatit urmatoarea iesire pe acelasi traseu. Chiar vreau sa vad cum e acolo sus,pe platou. :grin:

Link spre comentariu

Felicitari domnilor! Asa iesiri sa tot vezi! :br

Frumos traseul si frumoasa aventura.

Nici nu conteaza foarte mult "blocantul" :grin::wink:, ci faptul ca distractia a fost la maximum.

Se vede ca "semne bune anul are" pe la domniile voastre. Tineti-o tot asa!

Cit mai aproape de imposibil !
Link spre comentariu

felicitarile sunt de prisos cei care au fost acolo au nevoie de incurajari sa nu sa dea batuti !!!!:ha::ha::ha:

in aceasta perioada si la cum se prezinta solul si daca erati pe jos tot aveati nevoie de troliu :ha:

oricum echipajul vostru format din 3 masini a fost la cea mai mare innaltime.:br:br:br

Link spre comentariu

copilotii Sefulik si Florin, prietenul lui watcher, au muncit de le-au sarit capacele, ca la concurs. la sfarsit, erau acoperiti COMPLET cu noroi, de sus pana jos, si pe fata si pe dos.:tk

Cum era sa raspund invitatiei lui razvanutza in pantaloni raiat si camasa alba?

Cred ca dormeam cu cainii!

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Giorgele, m-am tavalit pe jos de ras. Ai talent! :x Daca te apuci si de filmat in teren, trec la sufe :ha:

Ca un lucru interesant, de cand am inceput sa urcam tare (trecerea prin santul cu parau) am facut 1,13 km, cu diferenta de nivel de vreo 250 m. Asta in vreo 5 ore in care nu am stat deloc.

Din punctul meu de vedere, traseul e foarte fain nu neaparat prin dificultate, ci prin varietate: ravene, santuri, urcari pe bolovani, treceri prin apa, mocirla, inclinatii laterale pe platou, asigurari laterale, praguri de 1-2 m.

Mi-ar placea ca data viitoare sa vina si cineva care are mai mare experienta decat noi in pilotaj sa ne arate cum se abordeaza astfel de zone "de netrecut".

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

Razvane, Giorgele, Watchere ...FELICITARI ptr iesire si sa va fie de bine!:h5

Pe un astfel de teren se vede in filmuletele voastre, ca masina usoara e clar avantajata. Mai ales atunci cand are si fata "blocata".:wink:

Laudabil modul de abordare a situatiile dificile de catre Ioana. Se vede ca titlul de "Printesa namolului" acordat la Impotmoliada il merita cu varf si indesat! :br

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Felicitari! Asa o iesire nu o uiti ... cat traiesti!

As vrea sa zic si eu mai multe ... dar sunt un biet incepator!

Tura facuta de mine si Razvanutza cu doar 2 masini si multe blocante a fost ca un vis frumos PENTRU MINE ...

multumim forte! fara tine, nu stiam dreaq ce e ala off-road:ha::ha:

De aici, de la capatul lumii, unde pamantul este plat si intra doar lin in mare ... off-road-ul se vede diferit ... savuram mai mult pe net, decat in realitate!

:tk :cl

Cat despre cat pot eu si masina mea ... eu pot foarte putin. Si acolo eram intr-o zi buna ... sa ma vezi intr-o zi proasta! Cand am vazut filmele voastre ... am ramas impresionat de Ioana ... Doamne, cum accelera si controla masina cand a derapat! :br Nu cred ca m-as fi descurcat nici cat ea!

Stiam de iesire si asteptam cu nerabdare impresii!

Si pe mine m-a sunat cu o zi inainte Razvanutza sa-mi ceara track-ul pentru intoarcere ... adica track-ul facut de noi la urcare spre Tabla Butii! Imi pare rau ca nu am fost de ajutor ... dar sigur data viitoare ajungeti sus! Si poate vin si eu ... ca sa invat din traseu, nu din fata calculatorului!

Titlul nu ar trebui sa fie Chiojdu-Tabla Butii?!

Giorgel nu te mai lua de mine ... ca-mi strici ziua, luna si chiar anul ... Sunt si eu mic ... lasa-ma sa cresc mare! Sper sa ne vedem pe teren cu bine! Sper ... inseamna ca eu greu ajung la voi!

P.S. Si ca sa nu ziceti ca nu am invatat nimic ... "tacerea este de aur" ...

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

De aici, de la capatul lumii, unde pamantul este plat si intra doar lin in mare ... off-road-ul se vede diferit ... savuram mai mult pe net, decat in realitate!

Rade ciob de oala sparta. Ca si cum pe la noi prin Bucuresti ar fi alte forme de relief in afara de gropi si mocirle...

Cand ma gandesc la prietenii din Piatra Neamt sau Brasov care au timp de o tura scurta si cand pleaca pana la paine, imi vine sa-mi iau...campii. Noi facem 200+ de km pentru doi km de offroad si punem repede filme si poze. Dupa aia, inca doua saptamani la tastatura, cu fundul pe scaun Mamaaa, ce tareeeee a fost..

Forte, nu-l baga in seama pe Giorgel, are el o feblete anume pentru cei cu Toyota (scuze Gi, toyota)... Mai ales daca are cu vreo doi blocanti mai mult decat el, vede verde in fata ochilor. Data viitoare vin cu Patrolul si particip si eu la concursul de mulinat, sa vezi ce de vorbe de bine-mi primesc...:banana

Din Iuda Toyotiscariotul o sa (re)devin sfantul Patro, cronicar intr-o ureche, Marele Paharnic si pastrator al Cheii de Aur (de patrol, normal).

Editat de razvanutza
Link spre comentariu

@Watcher

M-am uitat cu ochii umflati de somn si am crezut ca era facuta la surparea drumului,la intoarcere cand a cazut Toyota cu roata din spate stanga. Sa-mi fie cu iertare. N-ati auzit cat am ras atunci,ma tineam de scaun sa nu cad pe Razvanutza si credeam ca o punem pe o parte :ha:

Link spre comentariu

Frumos traseul,l-am facut si eu pe coborare si mergeam cu morcovul cu tot cu iepuri:ha:la urcare si cu noroiul asta este foarte greu de realizat mai ales ca acuma se intuneca devreme.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Frumos traseul,l-am facut si eu pe coborare si mergeam cu morcovul cu tot cu iepuri:ha:la urcare si cu noroiul asta este foarte greu de realizat mai ales ca acuma se intuneca devreme.

Nu te supara.Gresesti:wink:. Traseul asta a fost "amenajat" de cobrra&company. Daca imi aduc bine aminte, voi ati fost asta vara prin zona si ati coborat prin alta parte, unde aveai poze cu pomii aia ciudati.:h5

Link spre comentariu

Felicitari pt iesire :br

Sper sa nu gresesc, dar asta e traseul facut de noi acum 2 luni cand ne-am intalnit la lac si i-am zis lui razvanutza ca pe unde am urcat noi, eu personal nu mai cobor :ha: Pana la urma acum 2 luni ati coborat pe aici??

Acum la urcare pana unde ati ajuns?

Felicitari inca o data, asta e genul de iesire care imi place, pacat ca e prea departe.

Link spre comentariu

Sper sa nu gresesc, dar asta e traseul facut de noi acum 2 luni cand ne-am intalnit la lac si i-am zis lui razvanutza ca pe unde am urcat noi, eu personal nu mai cobor :ha: Pana la urma acum 2 luni ati coborat pe aici??

Felicitari inca o data, asta e genul de iesire care imi place, pacat ca e prea departe.

Nu e acelasi traseu. Traseul pe care l-am incercat noi acum e pe partea pe care am venit noi atunci de ne-am intalnit.

Mai jos e trackul complet (inclusiv cu Tabla Butii) facut la coborarea cu Cobrra. Ca sa fim exacti traseul asta nu ajunge la lacul Vulturilor, ci se separa de el undeva mai jos

http://www.gpsies.com/map.do?fileId=pjrjdtgaqrbzhtnp

Noi am plecat sambata prin Basca Chiojdului si am ajuns pana acolo unde traseul face o intoarcere la 180 de grade. Daca te uiti pe elevatie ai sa vezi ca de unde am facut cale intoarsa (approx. 1300 m altitudine) nu mai era mult ca diferenta de nivel pana la platou, dar mai erau cateva zone urate de trecut: o ravena, o trecere printr-un parau, o urcare cu bolonvani si un prag cu potential de asezare pe copac. Nici platoul nu cred ca e chiar fun cand e zapada si ai inclinatii laterale...

Repet inca o data. Nu e un traseul de plimbare. Fara troliu, roti minim MT (ideal Simex daca e ud) si blocant spate (multe incrucisari) traseul devine un chin. La fel daca sunt multe masini (>4).

Mai exista un aspect de luat in seama. Din Basca Chiojdului pana aproape sus in platou nu e niciun fel de semnal GSM. Poate parea un amanunt insignifiant, dar daca ai pe cineva acasa care asteapta un semn de la tine si la 10 noaptea esti "la galere" prin padure, s-ar putea ca la urmatoarea iesire sa nu mai primesti bilet de voie :grin:

Editat de razvanutza
Link spre comentariu

Gasca din Galati a ajuns de la Tabla Butii la Lacul Vulturilor ... dar eu nu stiu pe unde!

La Cobrra Trip 1 ... s-a coborat ... de urcat inca nu a urcat nimeni pe acolo:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57249-cobrra-s-trip-6-7-nov-2010&p=636386&viewfull=1#post636386

Nu te supara.Gresesti:wink:. Traseul asta a fost "amenajat" de cobrra&company. Daca imi aduc bine aminte' date=' voi ati fost asta vara prin zona si ati coborat prin alta parte, unde aveai poze cu pomii aia ciudati.:h5[/quote']

Eko stie ... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?55272-Drumul-viperei.&highlight=tabla+butii

Voi ati urcat din Crasna spre Lacul Vulturilor ... ei au urcat din Chiojdu spre Tabla Butii! Nu exista un track?!

Editat de Forte
Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Asta e trackul complet (inclusiv cu Tabla Butii):

http://www.gpsies.com/map.do?fileId=pjrjdtgaqrbzhtnp

Nu exista un track?!

Gand la gand cu bucurie ... multumesc!

-----------------

Cu verde track-ul lui Omoroka de la Cobrra Trip si cu albastru track-ul de la Chiojdu la Lacul Vulturilor

1.jpg.c9dcfcb183583073bd12649644d461e3.jpg

Cu verde track-ul lui Omoroka de la Cobrra Trip si cu albastru track-ul de la Chiojdu la Tabla Butii

2.jpg.b3dfece06f5e8073e398293ef36f48bf.jpg

Editat de Forte
Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Nu te supara.Gresesti:wink:. Traseul asta a fost "amenajat" de cobrra&company. Daca imi aduc bine aminte' date=' voi ati fost asta vara prin zona si ati coborat prin alta parte, unde aveai poze cu pomii aia ciudati.:h5[/quote']

Ai dreptate nu este acelasi traseu pe care l-am facut noi mi-am dat seama dupa tracurile puse de Forte.Oricare traseu ai face in zona aia este ceva deosebit.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Las' ca mai tragem o plimbare de aducere-aminte , si ne edificam...ca nimeni nu mai e sigur ....desi erau treji majoritatea ...era (si este ) prea superb in jur ...

Frate-miu din state a promis ca finanteaza el reluarea traseului ....numai sa-l ducem pe el si pe inca trei persoane prin exact aceleasi locuri cu aceleasi drumuri ....

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Am o fantasma:

Intr-o zi de sambata, foarte devreme, in aceasta iarna ... cand zapada inca isi face simtita prezenta, dar cand temperaturile sunt pozitive ... ca sa nu fie gheata peste tot! ... 3 Toyota ... toate cu SIMEX-uri, blocante si trolii ... sa atace acest drum imposibil de urcat! Daca ar fi sa fac si eu parte din aceasta trupa mi-ar place sa am in masina alaturi de mine pe GLV (cu tot echipamentul) si GcBadea ... celelalte 2 Toyota ... ar putea fi ale lui Razvanutza si Nae!

Ce sa zic fantasme! Niciodata nu se implinesc!

P.S. Nu cred ca o astfel de provocare va astepta prea mult sa fie rezolvata ...

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Da.. e alt traseu, aveti dreptate. E de treaba acolo, nu gluma...

Forte, e nasol daca ai fantasme cu toyote :ha:

Cos, vezi ca i-am zis lui Dulceanu ca vreau sa facem 2 expeditii anul asta, una prin munti si alta in delta, ia vedeti ce si cum..

Link spre comentariu

Am o fantasma:

Intr-o zi de sambata, foarte devreme, in aceasta iarna ... cand zapada inca isi face simtita prezenta, dar cand temperaturile sunt pozitive ... ca sa nu fie gheata peste tot! ... 3 Toyota ... toate cu SIMEX-uri, blocante si trolii ... sa atace acest drum imposibil de urcat! Daca ar fi sa fac si eu parte din aceasta trupa mi-ar place sa am in masina alaturi de mine pe GLV (cu tot echipamentul) si GcBadea ... celelalte 2 Toyota ... ar putea fi ale lui Razvanutza si Nae!

Ce sa zic fantasme! Niciodata nu se implinesc!

P.S. Nu cred ca o astfel de provocare va astepta prea mult sa fie rezolvata ...

Forte,

Daca e ceva imposibil, ziceti 4 Toyota! :grin:

Daca aveti de gind asta, ma alatur si eu voua!

Cit mai aproape de imposibil !
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare