Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Chiojdu - Lacul Vulturilor - 15 ianuarie 2011

razvanutza

Postări Recomandate

Re: Chiojdu - Lacul Vulturilor - 15 ianuarie 2011

Am o fantasma:

Intr-o zi de sambata, foarte devreme, in aceasta iarna ... cand zapada inca isi face simtita prezenta, dar cand temperaturile sunt pozitive ... ca sa nu fie gheata peste tot! ... 3 Toyota ... toate cu SIMEX-uri, blocante si trolii ... sa atace acest drum imposibil de urcat! Daca ar fi sa fac si eu parte din aceasta trupa mi-ar place sa am in masina alaturi de mine pe GLV (cu tot echipamentul) si GcBadea ... celelalte 2 Toyota ... ar putea fi ale lui Razvanutza si Nae!

Ce sa zic fantasme! Niciodata nu se implinesc!

P.S. Nu cred ca o astfel de provocare va astepta prea mult sa fie rezolvata ...

Mamaaaaa frate. Forte are fantasme, cos il cheama pe fratele lui din state. :grin:

Parca vad ca se supara Lord'Eko si Davema in weekendul asta si-l termina unul cu bicicleta si unul cu Daihatsu...

Asta daca nu trece Chuck Norris pe acolo si ne alunga traseul....

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

bag seama ca traseul asta a generat insomnii si mancarime la simex:ha::ha:

baietii de la 4x4Mania cred ca s-au si organizat:br

eu va zic un lucru: fara un Patrol, doar cu toyote, nu veti urca pe acolo:banana:banana:ha::ha:

si daca indrazniti sa atacati traseul fara un Patrol, asigurati-va ca aveti apa, mancare, haine de schimb, paturi (pt. invelit).

si mai presus de toate, ca starea tehnica a masinilor este buna, iar a troliilor PERFECTA.

sa auzim de bine....eu caut blocant:ha::ha:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

in caz ca nu ati observat.....

razvanutza, receptiv si tipicar, a reformulat astfel:

repet, nu urmariti masina, ochii tzinta pe watcher.....un deliciu:h5

hWAsanYeLPQ

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

traseul a fost "dovedit" duminica trecuta, in doua echipaje, moa' si o LJ70, eternele rivale:ha:

pe uscat a fost muuuuult mai usor. din pacate nu am avut timp sa urc ceva filmulete si poze, din putinele care s-au facut. o voi face candva, sau mai bine il rog pe razvanutza.

Link spre comentariu

o reeditare ceva cumva a renumitului traseu descoperit de mine?????:grin::grin::grin:

Da, dupa ce o sa te adaugam pe tine descoperitorule, langa Columb si Magellan in cartea de geografie, o sa reeditam acest traseu la toamna dupa culesul prunelor si o sa-l parcurgem altfel decat l-ai descoperit tu adicatelea de jos in sus , impotriva legilor fizicii........:h5

Asadar va fi o a doua incercare, sper cu noroc... la care te vom invita cu placere sa participi..:grin:

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

A mai urcat cineva de curand prin Chiojdu ?

Ceva noutati, harti , sfaturi ?

da in sfarsit pe acel traseu a urcat doar o singura gasca ...si aceea a domnului semaca si compania......... in rest nimeni !!!!!:h5:h5:h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare