Vizitator mao Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Dupa 1,5 ani de asteptari, in sfarsit mi-a venit noul motor la trotineta :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Renascut din cenusa..... brute force 750 In final unde ai gasit motorul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Renascut din cenusa..... brute force 750 Pai eu asteptam garantia, si in final a venit. Abia astept sa ies cu el ca tare dor mi :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Renascut din cenusa..... brute force 750 Intr-adevar pare o bruta ... :tr Super jucarie ... :br ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Renascut din cenusa..... brute force 750 sa te re-bucuri de el daca pot sa spun asa :grin: sa inteleg ca l-ai prajit si era in garantie...? Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Renascut din cenusa..... brute force 750 Era bulit de la inceput. M-am dat cu el doua luni din care mai mult a fost la mecanic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Renascut din cenusa..... brute force 750 Pai bah MAo :)) ala nu-i Patrol ma baiatule :)) Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Renascut din cenusa..... brute force 750 Da ma Adi, nui, da face mai multe :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate