Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Troliu pe Feroza!

davema

Postări Recomandate

De azi masina a plecat la montat troliul!

Un chinezoi de 12500lbs , cu plasma!

Greutate cca 38kg , atat cat sa compenseze faptul ca nu poti pune blocanti.

Asa mare?

Da asa mare ca nu se stie ce vine dupa Daihatsu!

Este pus acum sa vedem cum se misca si sa intre pe o toyota (cred lj 70)

Montajul este asigurat de un prieten care a luat masina intr-un mare fel!

Toata strada a venit sa vada masina de concurs!

http://i1087.photobucket.com/albums/j480/davema1/tractare.jpg

http://i1087.photobucket.com/albums/j480/davema1/tractare2.jpg

http://i1087.photobucket.com/albums/j480/davema1/tr3.jpg

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Troliu pe Feroza!

Nu ai cum sa-l pui in bara!

A inceput demontajul.

Se face suport din tabla de6 mm care se prinde de sasiu.

Cu aceasta ocazie se fac si retusuri si remedieri dupa 7 luni de off in care nu a picat nimic.

Daihatsu power!

O toba deplasata, un surub la suspensie stramb , un pic de arc rupt(3cm de la sfarsitul foii) care nu influenteaza functionarea corecta, o gresare totala facuta ala carte' una peste alta nimicuri!

Recomand pruducatorul!

{Nici nu stiti voi cei care aveti Daihatsu cat de mult ma lupt sa tin marca asta sus!

Cei cu care am iesit au facut la un moment sau altul sa rostesca de cel putin doua trei ori cuvantul magic DAIHATSU...}

http://i1087.photobucket.com/albums/j480/davema1/tr4.jpg

http://i1087.photobucket.com/albums/j480/davema1/tr5.jpg

Editat de davema

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Daihatsu RULES!!!

In 7 luni de offroad, nu ai nimic la ea, alea enumarate sunt nimicuri.

Cei care te-am urmarit anul asta la Impotmoliada am vazut prin ce a trecut Fiara :grin:

12600lbs ?!? Asta inseamna ca daca vrei poti sa o agati de acoperisul unui bloc si sa o tractezi ? :))

Iti trebuie cumva si baterie suplimentara pentru el ?

Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare

Daihatsu Feroza 1.6L - 1994

Link spre comentariu

Ce marca ai luat pana la urma? Apropo de baterie: mie nu mi-a facut figuri, poate ca era noua sau poate ca era firma respectiva, dar daca vrei sa ai si consumatori suplimentari e indicat sa pui una mai mare. Oricum vezi tu cum se comporta ca acumulatori de amperaj mai mare se gasesc si nu is scumpi. Abia astept sa vad cum va arata la final. |Sa aveti spor la munca:h5

Ce inseamna oboseala. Acum am vazut ca ai specificat ACELASI TROLIU:ha:

Link spre comentariu

La revelion am vorbit cu ady_petre si el pe samurai avea acelasi troliu cu o mini baterie ca a mea si zicea ca merge de rupe!

TALEEENT[/size]

ar fi interesant de vazut ...si cum s-a dat jos :ha:

Pajero Sport 2004 2.5
Link spre comentariu

Davema incearca sa adaugi la troliu si un scripete ca "tunning"... in caz ca nu ai deja ...e bun la casa omului. In noroi astea chinezesti merg, dar ceva mai greut. Scripetele ajuta mult! :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

ar fi interesant de vazut ...si cum s-a dat jos :ha:

Chiar nu am inteles ce vroiai sa zici cu asta. Bateria mea mica e o Varta Silver de 61AH si alternatorul e de 90. Ptr samurai e mai mult decat suficient. Dar poate vi cu un sfat constructiv care sa il ajute pe om.:h5

Link spre comentariu

Davema incearca sa adaugi la troliu si un scripete ca "tunning"... in caz ca nu ai deja ...e bun la casa omului. In noroi astea chinezesti merg, dar ceva mai greut. Scripetele ajuta mult! :wink:

Nici nu concep fara!

Merci de sfat!

Ca si lucratura a troliului vreau sa spun ca arata impecabil!

Sper sa fie ok!

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Chiar nu am inteles ce vroiai sa zici cu asta. Bateria mea mica e o Varta Silver de 61AH si alternatorul e de 90. Ptr samurai e mai mult decat suficient. Dar poate vi cu un sfat constructiv care sa il ajute pe om.:h5

Credc ca se referea la filmu din youtube!

Maine alte poze cu derularea montarii!

Sper sa ajute si pe altii!

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

abia astept sa vad poze cu troliul montat. Sper sa nu ai nevoie de el :grin:

PS A mai aparut un posesor de Feroza si la noi care acum face acelasi lucru ca si tine. A ramas mut cand a vazut masina ta. I-a placut la nebunie constelatia:grin: .

Link spre comentariu

1560709723_n97048.jpg.9d57c29aea2cabd13a3113d27ac48296.jpg1950544628_n97062.jpg.1b8ad8a060b9277d5261d4346e6db59d.jpg1528352059_n97068.jpg.2956b846397deddda43948b612d2e730.jpg235851273_n97032.jpg.2be1903ea24f159854361bc73cfc8d77.jpgplaca e sudata pe sasiu cu inatarituri iar la bara doar mijlocul l-am decupat dupa cum se vede, sunt montate si rolele, pana acum am tras doar un opel astra aprox 20 m pe noroi si am scos un chevrolet aveo din sant asa ca nu va pot spune multe despre forta lui deoarece nu e nou, l-am luat folosit !seria de sasiu e vizibila in continuare .

Link spre comentariu

L-ai sudat?

Ai pus sudura pe sasiu?

Nu imbratisez ideea!

Acolo unde a incalzit sudura nu cred ca e ok!

Parerea mea. Meseriasii mei l-au prins(suportul) doar cu suruburi.

E mai bine asa, cred eu. Il demontezi cu tot cu placa pui bara originala inapoi si masina este ca de la mama ei!

Troliul cum ati vazut este montat si acum astept o bara custom din teava care sa dea copacii la pamant:wink:.

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

873247202_n97072.jpg.0aaabfae31e9957921335770079f17b6.jpg123038501_n97056.jpg.0314bdd42677e04016bfcac646949c41.jpg388274979_n97064.jpg.404fe8b9263431c3ce5782dfe25b2bde.jpg

DA ai dreptate si privinta functionalitatii, adica eo nu il mai pot demonta decat cu flexul dar in privinta rezistentei nu stiu dc te sustin deoarece aparatul cu care am sudat stie bine ce face si pastila e licentiat international fronius in sudura. am vrut sa-l prind cu suruburi doar ca nu am gasit o solutie optima la unghiul de 90 de grade care se forma in partea din spate intre placa orizontala si cea verticala unde e prins de sasiu, deoarece fix acolo e seria de sasiu si din 2 in 2 ani ai nevoie de ea !fa pls niste poze si pune-le ca nu mi-ar strica o idee in plus :h5

1578076729_n97065.jpg.9ed6fc3be166d9944145fec640b393cf.jpg

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare