elfinosconcept Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Troliu pe Feroza! rolele sun monatate la 4 cm de cabestan asa erau montate pe toyota de pe care le-am luat si priza e montata pe aripa exterioara a soferului. se poate folosi telecomanda si din interior si din exterior . am montato acolo pentru cazurile in care esti singur si nu ai cum sa fi si in fata masinii si la pedale !warn da asa e ai vazut bine am preferat warn seccond decat nou si nici o firma(am fost sa vad cateva modele la niste tipi care le importau si nu m-au convins zgomotul pe care il feceau era strident si parca se macina cineva acolo iar placuta cu seria si capacitatea era scrisa pe un stiker care putea sa il puna oricine ):bc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Troliu pe Feroza! Incet ,incet incepe sa se contureze! http://i1087.photobucket.com/albums/j480/davema1/fp1130620.jpg p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Troliu pe Feroza! ATENTIE LA SIGLA http://i1087.photobucket.com/albums/j480/davema1/fp1130621.jpg p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Troliu pe Feroza! Arata bine. Poti sa te bagi direct la extrem. Astept poze cu produsul finit. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
elfinosconcept Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Troliu pe Feroza! arata misto asa masiva in fata bravo !:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Troliu pe Feroza! Da` de ce e sigla pe dos ??? :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Troliu pe Feroza! Asa m-a poreclit @giorgel fi-iar noroaiele usoare! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calutul4x4 Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Troliu pe Feroza! hopa ! ai de vanzare 2 proiectoare? da, super lucrare, :br imi place. Am o singura intrebare: noroiul isi va face de cap pe acolo prin fata? Daihatsu Feroza 1.6 - 1994 Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007 "Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Ianuarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Troliu pe Feroza! http://i1087.photobucket.com/albums/j480/davema1/trol.jpg http://i1087.photobucket.com/albums/j480/davema1/trol1.jpg http://i1087.photobucket.com/albums/j480/davema1/trol2.jpg p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Troliu pe Feroza! E ciudata si agresiva dar imi place. Unde ai pus antena? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Troliu pe Feroza! Nu ti-se freaca cablul de numar ? Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Troliu pe Feroza! Numarul e prins cu "fluturi" :grin: si se pune in portbagaj cand se intra in teren. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Troliu pe Feroza! Marse tu ai fost meseriasul? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Troliu pe Feroza! Meritele sunt ale lui Cobrra... Eu am dat mai mult din gura :grin: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Troliu pe Feroza! Domnilor, frumoasa lucrare, FELICITARI!! Cred, ca ar trebuie sa ma inscriu pe lista de asteptare la Dvs. ptr. o bara la Mitsu. Numai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Troliu pe Feroza! Frumos, Felicitari! ma intreb daca sub, in sau pe bara originala nu s-ar putea monta troliu Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sdc Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Troliu pe Feroza! Intr-adevar o lucrare frumoasa, felicitari celor care au facut-o si proprietarului! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Troliu pe Feroza! S-o porti sanatos Dani! :h5 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Ianuarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Troliu pe Feroza! Da merci @marse! Am optat ptr modelul asta de bara simplu , ptr ca am considerat ca e bine ca troliul sa fie cat mai aerisit. Partea de sus nu mi-a placut si de aia nu am facut-o. Se poate monta si in bara asa cum a facut-o elfino... p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Troliu pe Feroza! Intrebare : bullbar-ul il de vanzare? sau te gandesti sa-l repui? Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Ianuarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 (editat) Re: Troliu pe Feroza! Cred ca da, dar nu m-am gandit la un pret! Fa-mi o oferta pe pm. Merci. Editat Februarie 2, 2011 de davema p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Februarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Troliu pe Feroza! http://i1087.photobucket.com/albums/j480/davema1/fero.jpg Verificat putin troliul! Merge uns ! Montajul a fost facut ca la carte. Bateria de 45 Ah duce deocamdata linistita si sper totul sa fie ok! Sanbata la Buzau poate va face servici mai mult! Poate voi avea si ceva filme..... p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAXIMUS ATV Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Troliu pe Feroza! Vad ca te pregatesti domul pentru iesirea de la SIRIU ! Apropo, mersi pentru urari ... ne vedem ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Troliu pe Feroza! Sa-l folosesti cu placere, arata BELEA Vrem si niste filme de la actiune cand te intorci Apropo, de la Impotmoliada nu ai ceva cu tine, ca eu nu am apucat decat sa fac cateva poze. Nu stiu daca te-a filmat careva. Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate